Turun Seudun TST ry

Anna Duuni -retki Nötöhön ja lähiseudulle 9.–12.7.

Veneilystä ja retkeilystä kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus osallistua Anna Duuni -retkelle Nötöhön ja lähisaarille ma–to 9.–12. heinäkuuta.

Nötö sijaitsee Nauvon eteläisessä saaristossa ja se on yksi Saaristomeren kansallispuiston suurimmista saarista.

Nötössä on jäljellä kulttuurihistoriallisesti arvokas vanhoista tiloista koostuva kyläkokonaisuus. Kylän vanhassa kansakoulussa toimii kesäisin kahvila, jonka yhteydessä järjestetään mm. erilaisia näyttelyitä. Nötön kaupasta puolestaan voi ostaa mm. päivittäistavarat ja juomavettä.

Matkalla grillataan, saunotaan ja nautitaan saaristolaistunnelmasta.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen varavaatteineen, omat ruuat, makuupussin ja saunomisvarusteet – ja mikäli matkalaisia tulee enemmän kuin viisi, myös teltan.

Lähtö maanantaina klo 9 Anna Duunin vanhalta laituripaikalta, Martinsillan kupeesta. Paluu Turkuun torstaina n. klo 21. Retkeltä on mahdollisuus palata aiemmin yhteysaluksella.

Reissulle mahtuu max. 20 matkustajaa + 3 miehistön jäsentä.

Matkan hinta 15€. Ilmoittautumiset ja maksu Infoon perjantaihin 6. heinäkuuta klo 12 mennessä, tämän jälkeen suoraan kippari Timo Mattilalle sunnuntaihin 8. heinäkuuta klo 21 mennessä, p. 044-440 0800. Mikäli ilmoittaudut Mattilalle, kysy samalla mahdolliset lisätiedot ja maksujärjestely.