Turun Seudun TST ry

Jäsenedut esittelyssä: Elintarvikejakelu

TST:n monista jäseneduista esittelyvuorossa on Elintarvikejakelu.

Kanslerintien Toimintakeskuksen päädyssä (käynti ulkokautta) on TST:n ruuanjakohuone, josta jaetaan joka arkipäivä kauppojen ylijäämäruokaa jäsenille.

Ylijäämäruoka ei vain tupsahda TST:lle jaettavaksi, sen saatavuuden eteen nähdään työtä ja vaivaa. On mm. löydettävä kauppiaat, jotka osallistuvat kyseiseen yhteistyöhön, järjestettävä päivittäinen ruuanhaku kaupoista TST:lle, lajittelu, säilytys, pakkaus, ruuan jakaminen jäsenille, loppusiivoukset…

Saadaksesi tätä jäsenille ilmaista ylijäämäruokaa, sinun on oltava TST:n jäsen. Jäsenkortti kysytään ruokajakopisteen ovella. Käytäntö toimii niin, että n. klo 11.20 jaetaan vuoronumerot, joiden mukaan sitten jokainen jonottaa omaa vuoroaan. Omalla vuorollasi saat valita muutaman tuotteen esillä olevista laatikoista. Ruokatuotteita on laidasta laitaan, saatavuuden mukaan.

9.–22.7. (viikot 28 ja 29) elintarvikejakelu arkisin saatavuuden mukaan alkaen klo 12. Vuoronumeroiden jako klo 11.45.

Elintarvikejakeluun tullessasi, muistathan ottaa – jäsenkortin lisäksi – iloisen mielen, kärsivällisyyttä ja ripauksen kiitollisuuttakin mukaasi; yhteistyöllä homma sujuu mutkitta!

Muista jäseneduista voit lukea täältä.