Jäsenedut

Elämään uutta potkua! TST:n jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kokemuksia, elämyksiä ja toimintaa – tule mukaan iloisen kirjavaan joukkoomme!

 

Koulutus- ja kerhotoimintaopas 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruokala

Toimintakeskuksen Ruokaravintola KasarmiTalli tarjoaa TST ry:n jäsenistölle hyvää ja monipuolista kotiruokaa edulliseen hintaan.

Aamupuuroa voi nauttia jo klo 8.00 alkaen, tarjoamme monipuolista ja ravitsevaa lounasruokaa klo 11.00 alkaen ja pitkin päivää klo 14.30 saakka. Voit pistäytyä myös kahvilla tai teellä klo 14.30 asti. Kodikkaassa ilmapiirissä tulee helposti tutustuneeksi myös muihin asiakkaisiin.

Aamiainen ma – pe  klo 8.00 – 9.30, 2 €.
Lounas ma – pe  klo 11.00 – 14.30. Keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €.

Joka päivä saatavilla myös kasvisvaihtoehto!

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30,00 € / 40,00 €, jolloin ruokailet vielä edullisemmin!
TST ry:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita! Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitset oman astian ruoan kuljetusta varten.

Keittiön toiminnasta vastaa keittiöpäällikkö Tuula Lempinen, puh. 044 7007 426.

 

Ruokajako

– kauppojen ylijäämäruokaa saatavuuden mukaan yhdistyksen jäsenille
– EU-ruokakassit

Lue lisää elintarvikejakelusta.

 

TST-Texvex myymälä

Avoinna maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 9-14. HUOM! Poistotekstiilin vastaanotto vain aukioloaikoina. (puh. 040 182 6694).

Huomaathan, että Texvexissä maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

TST-Texvex vastaanottaa puhtaita ja kuivia vaatteita ja kodintekstiilejä (ei kenkiä, laukkuja, mattoja, peittoja tai tyynyjä).
Suurempien erien toimituksesta on hyvä soittaa etukäteen.
Lisätietoa vastaanotettavista tekstiileistä myös Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n nettisivuilta.

Kierrätysmyymälässä on myytävänä naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä Texvexin omia tuotteita. Myytävänä myös kangasmateriaalia kilohintaan.

 

Jäsenompelimo

Toimintakeskus, Kanslerintie 19, puh. 044 7007 434
Avoinna ma – pe 9-13

TST-Texvexin tiloissa sijaitseva ompelimo palvelee ainoastaan TST:n jäseniä, ja voimassa oleva jäsenkortti on esitettävä tilauksia tehtäessä.
Koneiden käyttö on tarkoitettu vain yhdistyksessä töissä oleville. Niillä ei siis saa itse ommella.

Korjaamme vaatteesi ja muut tekstiilisi edulliseen hintaan.  Ompelimon palveluissa on laaja kirjo – löytyy niin lahkeen kuin hihan lyhennystä, hameen tai takin pidennystä, taskujen korjausta ja poistoa, vuoren vaihtoa ja erilaisia paikkauksia, vetoketjun vaihtoa ja kumilenkkien asettelua kuin myös verhojen ja lakanoiden käsittelyä. Ompelimo tekee vaatteita ja asusteita myös mittatilaustyönä.

Asiakas hankkii itse tarvikkeet ja materiaalit (esimerkiksi vetoketjut), ellei muuta sovita. Ompelimossa on rajoitettu valikoima vetoketjuja, nappeja ja kankaita. Vetoketjun vaihtotyöt: ota etukäteen yhteyttä ompelimoon varmistaaksesi korjattavan vetoketjun ja kankaan sopivuus.

Niin korjattavat kuin lahjoitetutkin tekstiilit tulee tuoda puhtaina. Vaikeista töistä ja materiaaleista sekä likaisista korjattavista vaatteista veloitetaan lisämaksu (1-3 €). Vaatteita säilytetään kolme kuukautta.

Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

 

Liikunta

  • Biljardinpeluumahdollisuus Monitoimitilassa kun tila ei ole varattuna muuhun käyttöön.
  • Monitoimitilan kuntosalilaitteitteet ovat vapaasti käytettävissä (omalla vastuulla) niinä aikoina, kun salissa ei ole muuta toimintaa.

Ohjatun liikunnan tunnit ovat maksullisia. Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €. Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Sekä kortteja että lippuja myydään Infossa sen aukioloaikoina (ma-pe klo 9-14). Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle!

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen jne.) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti. Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä yhdistyksen omien virkistyspäivien aikaan. Seuraamalla viikkotiedotetta saat tiedon Toimintakeskuksen aukioloajoista.

Säännöllistä liikuntaa (muualla kuin Monitoimitiloissa Kanslerintiellä):

  • Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 14. 8 €/kenttä/tunti
  • Keilailu maanantaisin klo 13 – 15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. 3,50 €/jäsen

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen niin fyysisen kuin henkisenkin vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä. Tarjonta on monipuolista ja tarjontaan voivat myös jäsenet itse vaikuttaa.

On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia.

Yhdistys tukee jäsentensä liikkumisharrastuksia mm. maksamalla mahdollisuuksiensa mukaan liikkumatilojen vuokrat. Liikunnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa oma liikunnanohjaaja.

Kaikki yhdistyksen tarjoamat liikuntapalvelut ovat hinnaltaan edullisia, suurin osa kokonaan maksuttomia. Yhdistyksen tukemia palveluja käytettäessä on esitettävä jäsenkortti.

 

Lakipalvelu

Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-14, puh. 050 321 8670.

Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

 

ATK-korjaamo

Atk-korjaamo päivystää maanantaista perjantaihin klo 10-13 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa (asennukset, huolto, opastus, neuvonta, päivitykset jne.).

Yhteydenotot joko sähköpostitse jasenkonekorjaamo (ät) tstry.com tai suoraan käymällä  atk-korjaamon Info-käytävällä sijaitsevassa työhuoneessa.

Mikäli olet kiinnostunut tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvästä opetuksesta, kerrothan siitä meille sähköpostitse atk-koulutus (ät) tstry.com. Räätälöimme tarvittaessa lyhytkoulutuksia.

Ilmainen palvelu on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Otathan jäsenkorttisi mukaan asioidessasi luonamme.

Tietokoneen käyttö

TST:n jäsenille on tarjolla useita tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Katso tiedot atk-kursseista Tulevia tapahtumia -sivulta.

 

Tiedotus

Kirjoita sinäkin Tärppiin!

Jäsenlehti Tärppiin voivat niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet ehdottaa juttuaiheita tai tarjota valmiita juttuja. Ehdotukset voi soittaa tiedotukseen puh. 044 7007 433 tai sähköpostitse tiedotus (ät) tstry.com. Myös TST:n toimintakeskuksen palautelaatikkoon voi jättää ideoita.

Tärppi on myös edullinen ilmoituskanava. Pikkuilmoituksen saa jo 30 eurolla, jäsenille 2 euron rivi-ilmoitusmahdollisuus.

Lehden aineistovaatimukset: julkaistava materiaali digitaalisessa muodossa. Tekstitiedostot rtf- tai doc-muodossa. Kuvat tif- tai jpg-muodossa, tarkkuus vähintään 300 dpi, mustavalkoisille kuville 250 dpi.

 

Paavarotti-mökki

Paavaistentie 511, Naantali. Etäisyys meren rantaan n.20m.

Hirsimökki Airistolla 4 + 2 hengelle, valmistunut vuonna 2010. Terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2.

Varustelu: Sähkövalo, puuhella, sähköinen keittolevy, jääkaappi, ilmalämpöpumppu, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 10 hengelle, ruoanlaittovälineitä (kattiloita yms.), kaasugrilli, perinteinen grillipaikka. Laverisohva, 4 patjaa, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet tuotava itse. Soutuvene. Porakaivo moottorilla (ei juoksevaa vettä). Puucee.

Etäisyydet: Turku 40 km (autolla n. 45 min). Bussipysäkki 7,8 km. Naapuri 30 m.

Tarkemmat tiedot: Metsän siimeksessä, aamuaurinko paistaa tontille, luonnontilainen. Hyvät kalavedet. Alueella syksyisin hyvät marjastus-, sienestys- ja ulkoilumaastot. Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.

Hinnat: Jäsenet 30 € / vrk, yhteistyökumppanit 100 € / vrk

Varaukset Infosta (Kanslerintie 19) ma-pe klo 9-14.
Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. max. 3 vrk / kerta.

 

Anna Duuni

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu Anna Duuni -vene on yksi TST ry:n ylpeyden aiheista. TST ry:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin. Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja. Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin. Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST ry:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi.

Varaukset, lisätiedot ja ilmoittautuminen jäsenmatkoille

  • TST ry:n Info, Kanslerintie 19, p. 044 7007 421
  • Jäsenmatka on maksettava Infoon viisi päivää ennen matkapäivää
  • Jäsenmatkalle mahtuu max. 19 matkustajaa maksujärjestyksessä
  • Veneeseen ei oteta mukaan eläimiä
  • Matkat tehdään säävarauksella

Teemamatkan vetäjäksi ryhtyminen

Yhdistyksen jäsen voi ryhtyä matkan vetäjäksi keräämällä samasta kohteesta kiinnostuneen matkaporukan tai ilmoittamalla avoimen jäsenmatkan valitsemaansa kohteeseen, haluamallaan teemalla.

Veneen ja miehistön varaus: puh. 044 7007 421 / TST Info

 

Kylpylähotelli Caribia

Jäsenien on mahdollista nauttia hotelli Caribian kylpylä-palveluista (altaat ja sauna) alennetuin hinnoin: ma-su 9 € / henkilö. Hinnat ovat vain TST:n jäsenille. Uimiselle ei ole aikarajaa. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1, 8, 42, 43 ja 52 eivätkä arkipyhäpäivinä.

Kylpylän osoite on Kongressikuja 1, Turku.

Kuntosali ja vesijumppa: 39 € / 10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € / korttimaksu)

Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 020 1234 602, e-mail myynti.caribia@sokoshotels.fi

Edut koskevat vain yhdistyksen jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.

 

Jalkahoito

TST:n jäsenille jalkahoito 40 € / tunti. Jalkahoitokeskus Arja Niskanen, Kauppiaskatu  8, Turku, puh. 050 303 1843. Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

 

Torisuutari

Turun kauppatorilla: 15% teetetyistä töistä ja 10% tarvikkeista jäsenkorttia näyttämällä.

 

Peräkärry

Peräkärry on vuokrattavissa jäsenille 6 € / vrk + 20 €:n pantti.