Turun Seudun TST ry

Jäsenedut

Elämään uutta potkua! TST:n jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kokemuksia, elämyksiä ja toimintaa. Liity mukaan iloisen kirjavaan joukkoomme.

Voit tulostaa jäsenhakemuksen 2019 tästä tai noutaa Toimintakeskuksen Infosta. Täytetty lomake palautetaan Infoon sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14.

Palautuksen yhteydessä maksetaan 8 euron jäsenmaksu (varsinaiset jäsenet). Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa (henkilö) ja 50 euroa (yhdistys, yhteisö) vuodessa.

 

Ruokala

Toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTalli tarjoaa TST:n jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan.

Aamiainen ma–pe  klo 8–9.30, 2 €.
Lounas ma–pe  klo 11–14.30. Keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 € / 40 €, jolloin ruokailet vielä edullisemmin.

TST ry:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita! Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitset oman astian ruoan kuljetusta varten.

Keittiön toiminnasta vastaa keittiöpäällikkö Tuula Lempinen, puh. 044 7007 426.

 

Ruokajako

– kauppojen ylijäämäruokaa maanantaista perjantaihin saatavuuden mukaan yhdistyksen jäsenille
– EU-ruokakassijako kerran viikossa tiistaisin klo 10–14

Lue lisää elintarvikejakelusta.
 

Liikunta

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen niin fyysisen kuin henkisenkin vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä. Tarjonta on monipuolista ja tarjontaan voivat myös jäsenet itse vaikuttaa.

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi ohjatut liikuntatunnit edulliseen jäsenhintaan.

Monitoimitilassa myös biljardinpeluumahdollisuus ja vapaasti käytettävissä olevat kuntosalilaitteet (omalla vastuulla), kun tila ei ole varattuna muuhun käyttöön.

Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €. Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Sekä kortteja että lippuja myydään Infossa sen aukioloaikoina (ma–pe klo 9–14). Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle!

Yhdistys tukee jäsentensä liikkumisharrastuksia mm. maksamalla mahdollisuuksiensa mukaan liikkumatilojen vuokrat. Liikunnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa oma liikunnanohjaaja.

 

Koulutukset ja kurssit

Jäsenmaksulla saat käyttöösi laajan tarjonnan niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin koulutuksia ja kursseja. Voit myös suorittaa hygieniapassin tai työturvallisuuskortin jäsenetuhintaan.

Kaikki TST:n tapahtumat, myös koulutukset ja kurssit, löytyvät Tulevia tapahtumia -sivulta.
 

Kerhot ja ryhmät

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, Luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia.
 

Retket ja matkat

Monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan.
 

Tietotupa

Jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia.

Tietotuvasta löydät päivän lehdet, ja jäsentietokoneilla voit päivittää vaikkapa CV:si ja surffata netissä.  Tiloista löytyy myös mukava sohva, keinutuoli, tv ja  pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.
 

Edunvalvonta

Jäsenille tarjolla myös laajaa edunvalvontaa ja tapahtumia ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista.
 

Lakipalvelu

Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10–14, puh. 050 321 8670.

Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.
 

ATK-korjaamo

Atk-korjaamo päivystää maanantaista perjantaihin klo 10–13 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa (asennukset, huolto, opastus, neuvonta, päivitykset jne.).

Yhteydenotot joko sähköpostitse atk-korjaamo (ät) tstry.fi tai suoraan käymällä  atk-korjaamon Info-käytävällä sijaitsevassa työhuoneessa.

Mikäli olet kiinnostunut tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvästä opetuksesta, kerrothan siitä meille sähköpostitse atk-koulutus (ät) tstry.fi. Räätälöimme tarvittaessa lyhytkoulutuksia.

Ilmainen palvelu on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Otathan jäsenkorttisi mukaan asioidessasi luonamme.

Uutena palveluna otamme vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaamme niitä digitaaliseen muotoon. Tuo kuvasi ja usb-muistitikku tai joku muu ulkoinen tallennusväline meille, niin skannaamme kuvasi talteen.
 

Tietokoneen käyttö

TST:n jäsenille on tarjolla useita tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Katso tiedot atk-kursseista Tulevia tapahtumia -sivulta.
 

Tärppi ja viikkotiedote

TST:n jäsenenä saat myös viikkotiedotteen joka viikko sähköpostiisi, josta tarkistat ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat.

TST:n jäsenlehti Tärppi ilmestyy neljä kertaa vuodessa käsitellen jäseniä ja yhdistystä koskevia ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä.

Jäsenlehti Tärppiin voivat niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet ehdottaa juttuaiheita tai tarjota valmiita juttuja.

Tärppi on myös edullinen ilmoituskanava. Pikkuilmoituksen saa jo 30 eurolla, jäsenille 2 euron rivi-ilmoitusmahdollisuus.

Lehden aineistovaatimukset: julkaistava materiaali digitaalisessa muodossa. Tekstitiedostot rtf- tai doc-muodossa. Kuvat tif- tai jpg-muodossa, tarkkuus vähintään 300 dpi, mustavalkoisille kuville 250 dpi.
 

Paavarotti-mökki

Paavaistentie 511, Naantali. Etäisyys meren rantaan n.20m.

Hirsimökki Airistolla jäsenille. 4 + 2 hengelle, valmistunut vuonna 2010. Terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2.

Varustelu: Sähkövalo, puuhella, sähköinen keittolevy, jääkaappi, ilmalämpöpumppu, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 10 hengelle, ruoanlaittovälineitä (kattiloita yms.), kaasugrilli, perinteinen grillipaikka. Laverisohva, 4 patjaa, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet tuotava itse. Soutuvene. Porakaivo moottorilla (ei juoksevaa vettä). Puucee.

Etäisyydet: Turku 40 km (autolla n. 45 min). Bussipysäkki 7,8 km. Naapuri 30 m.

Tarkemmat tiedot: Metsän siimeksessä, aamuaurinko paistaa tontille, luonnontilainen. Hyvät kalavedet. Alueella syksyisin hyvät marjastus-, sienestys- ja ulkoilumaastot. Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.

Kesähinnat 1.5.-30.9.2019:
Jäsenet 40 €/vrk, ei päivävuokrausta.
Jäsentoimijoille mahdollista myös päiväkäyttö klo 9-18, 15 €.
Yhteistyökumppanit 120 €/vrk.

Talvihinnat:
Jäsenet 30 €/vrk, ei päivävuokrausta.
Jäsentoimijoille mahdollista myös päiväkäyttö klo 9-18, 15 €.
Yhteistyökumppanit 10 0€/vrk.

Varaaminen:
Max. 3 vrk/ kerta.
Varaukset Toimintakeskuksen Infosta sen aukioloaikoina. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

 

Anna Duuni

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu Anna Duuni -vene on yksi TST ry:n ylpeyden aiheista.

TST ry:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja.

Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST ry:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi.
 

Peräkärry

Peräkärry on vuokrattavissa jäsenille 6 € / vrk + 20 €:n pantti.
 

TST:n jäsenompelimo

Jäsenompelimo lopetti toimintansa pe 12.10. 2018.
 

Jalkahoito

TST:n jäsenille jalkahoito 40 € / tunti. Jalkahoitokeskus Arja Niskanen, Kauppiaskatu  8, Turku, puh. 050 303 1843.
 

Torisuutari

Alennus 15% teetetyistä töistä ja 10% tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä. Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16.

 

Kylpylähotelli Caribia

Kylpylähotelli Caribian alennetut hinnat ja sarjakortit eivät ole toistaiseksi voimassa.