Turun Seudun TST ry

Media

Typo-rahoitus kilpailutetaan yhdistysten ja yritysten kesken?

Typo-rahoitus kilpailutetaan yhdistysten ja yritysten kesken?

Turun Seudun TST ry:n projektipäällikkö Teija Leppämäki pelkää kolmannen sektorin jäävän yksityisen sektorin jalkoihin, jos typo-hankkeiden rahoituksen kilpailutus käynnistyy, uutisoi Turun Sanomat 22. kesäkuuta julkaisemassaan haastattelussa.

TE-toimiston johtaja Kjell Henrichson painottaa, että kolmas sektori halutaan pitää mukana palveluntuottajana. TE-toimisto aikoo syksyn mittaan keskustella asiasta yhdistysten kanssa.

Työttömien keskusjärjestön puheenjohtaja Irma Hirsjärvi puolestaaan maalaa synkkää kuvaa kolmannen sektorin alasajosta blogissaan Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla 25. kesäkuuta. Tämän uhkan torjumista TK peräänkuuluttaa myös tiedotteessaan 26. kesäkuuta.

Lue lisää

Tärppi 2/2018 on ilmestynyt

Tärppi 2/2018 on ilmestynyt

Vuoden toinen Tärppi ilmestyi kesäkuun alussa. Teemana tässä numerossa ihminen, sote ja TST. Juttuja mm. TST:n herrasmiesvahtimestareista, vuoden 2017 vapaaehtoisista sekä sote- ja maakuntauudistuksesta.

Ota mukava asento, rentoudu ja lue viimeisin Tärppi – TST:n jäsenten ikioma lehti!

Jos mielessäsi on juttu tai juttuaihe seuraavaan Tärppiin, ota yhteys työvalmentaja Ulla Piippoon, ulla.piippo (ät) tstry.fi.

/ Jäsenedut, Media, Tärppi

TST Mobiili ja uusi www-osoite tstry.fi

TST Mobiili ja uusi www-osoite tstry.fi

Turun Seudun TST ry:n nettisivu- ja sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet. Samalla nettisivujen ulkoasua ja sisältöjä on uudistettu.

Käytössä on uusi www-osoite, tstry.fi. Sen myötä nettisivut löytyvät osoitteesta tstry.fi ja sähköpostit ovat muotoa [email protected]

TST:n nettisivuja voi selata sujuvasti nyt myös älypuhelimella ja tabletilla. TST Mobiili skaalautuu pienelle näytölle ja käyttö on helppoa. Optimointi on tehty kosketuskäyttöön.

Lue lisää

/ Etusivu, Media

TST:n Leppämäki hyten asiantuntijaksi

Teija Leppämäki

Teija LeppämäkiTST:n projektipäällikkö, FM Teija Leppämäki on nimitetty Varsinais-Suomen hyte-työryhmän asiantuntijaksi.

Leppämäen listalla ovat erityisesti työikäisiä koskevat asiat.

Hyte-työryhmä (hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen maakunnassa) valmistelee omalta osaltaan Varsinais-Suomen maku- ja sote-uudistusta.

Työryhmä työskentelee hyte-ryhmän toimeksiantojen perusteella mm. järjestöjen tulevien rahoitusrakenteiden parissa.

/ Media, Yhteistyö

Uusi ajankohtainen kierrätysblogi

TST Texvex

TST-Texvex on avannut blogin, joka käsittelee vaatekierrätyksen ongelmia, vastuullisen vaatekaapin sisältöä ja kierrätysmuotia. Blogissa nostetaan esille myös muita ajankohtaisia vaatetukseen TST Texvexliittyviä asioita, kuten nyt meneillään olevaa vaatevallankumousta. Kaikki nämä ovat osa TST-Texvexin toimintaa.

Tavoitteena on lisätä kuluttajien mielenkiintoa kierrätystä ja poistotekstiiliä kohtaan. Samalla nostatetaan myös keskustelua vastuullisesta kuluttamisesta.

Lue TST-Texvex -blogi

/ Ajankohtaista, Media

TST:n nettiosoite nyt tstry.fi

TST:n nettiosoite nyt tstry.fi

Turun Seudun TST ry:n nettisivut löytyvät nyt osoitteesta tstry.fi.

Vanha osoite tstry.com on myös käytössä, vuoden loppuun saakka. Se ohjaa kävijän automaattisesti uuteen osoitteeseen tstry.fi.

Yhdistyksen sähköpostiosoitteet muuttuvat fi-päätteisiksi toukokuun aikana. Tiedotamme siitä erikseen.

/ Ajankohtaista, Media

TST ry:n toiminnanjohtaja Joe Majanen Lilja-lehdessä

26.3.2018

TST ry:n toiminnanjohtaja Joe Majanen puhuu aktiivimallista uusimmassa Lilja-lehdessä: ”Työtön on yksilö. Nykyinen aktiivimalli kuitenkin kohtelee työttömiä yhtenä massana. Aktiivinen työvoimapolitiikka on hyvä asia, mutta siinä pitäisi ottaa yksilö huomioon. Työkyvytöntä ei voi aktivoida.”

TST ry tarjoaa mm. työkokeilun ja kuntouttavan työtoiminnan muodossa keinoja osallistua ja päästä takaisin työelämään sekä mahdollisuuksia lisätä hyvinvointia.

Lehdessä TST ry:llä työkokeilussa työskentelevä Jokke Ihalainen toivoo, että valtio tukisi työnantajia, jotka työllistävät työttömiä, ja varmistaisi, että työkokeilut ja työllistymisjaksot johtaisivat useammin myös työttömän palkkaamiseen.

Lue lisää Lilja-lehdestä sivulta 2.

/ Ajankohtaista, Media

Digiolkkarista Aamusetissä

Digiolkkarista Aamusetissä

14.2.2018

Kaupunkilehti Aamuset kirjoittaa Turun Seudun TST ry:n ja Turun ammattikorkeakoulun yhteisestä Digiolkkarista työelämään -hankkeesta.

Haastateltavana hanketta koordinoiva projektityöntekijä Susanna Ylitalo.

Lue juttu Aamusetin verkkosivujen näköislehdestä.

TST näyttävästi esillä Tvytterissä

TST näyttävästi esillä Tvytterissä

Turun Seudun TST ry sai ansaitsemaansa huomiota Työttömien Keskusjärjestön lehdessä, Tvytterissä.

TST:n puheenjohtaja Taimi Räsänen sekä toiminnanjohtaja Joe Majanen kertovat Tvytterissä näkemyksensä TST:n tulevaisuudesta.

Lue koko juttu Tvytteristä 4/2017 s. 22-23.

/ Media, Yhteistyö