Turun Seudun TST ry

Rakkaudella merkitty – musikaali Jari Sillanpäästä

Teatterimatka Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Jari Sillanpää, viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan.

Jari Sillanpään rooleissa loistavat Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu huippulahjakas näyttelijä Jari Ahola. Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee kaikkien rakastama Olli Herman. Keikkamyyjän roolissa on Harri Penttilä. Naisrooleissa nähdään Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Koreografina ja tanssijana musikaalissa lavalla nähdään Jani Rasimus. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.

Matkan hinta on 45 € jäseniltä (jäsenen mukana avec 55 €) sisältäen bussikuljetuksen, lounaan Urjalassa ja teatterilipun.

Lähtö Kanslerintieltä klo 10.30 ja linja-autoasemalta (Matkahuollon edestä) klo 10.45.  Näytös alkaa klo 14. Paluu Turkuun on noin klo 18.30.

Ilmoittautuminen ja maksu infoon. Ennakkomaksu ilmoittautuessa 20 € ja loppumaksu viimeistään 20.6.