Turun Seudun TST ry

Stockmann Yard – ennakkonäytökseen lippuja nopeimmille

HUOMIO! Lippuja ei enää ole! päivitys 22.5.

Linnateatteri tarjoaa Turun Seudun TST ry:n jäsenille 15 lippua uutuuskomediansa Stockmann Yard. Ennakkoesitys 2.6. klo 19.00 Aboa Vetus & Ars Nova -museon pihanäyttämöllä.

Ilmoittautumiset 28.5. mennessä osoitteeseen: [email protected]

 

Linnateatterin kesä 2015
Stockmann Yard

Mitä Suomen ainoan luksustavaratalon uumenissa todella tapahtuu?

Helsingin tavaratalossa on monta kerrosta ja mielettömästi osastoja. Yksi niistä, ehkä vähiten tunnettu mutta taatusti mielettömin, on etsiväosasto – legendaarinen Stockmann Yard.

”Meillä kaikki on laadukasta ja erikoisempaa – myös huorin- ja väärintekijät. Tavaratalon kellon alla on tehty muutakin kuin tavattu, ja neljännen kerroksen kala-altaassa on uitettu muutakin kuin karppeja. Vuosikymmenten varjelluimmat salaisuudet eivät ole salaisuuksia enää kauan”, paljastaa käsikirjoittaja, aito ja oikea Stockmann Yardin etsivä – Antto Terras.

Kuka teki mitä, missä ja milloin… ja kenen kanssa?
Stockmann Yard Aboa Vetus & Ars Nova -museon pihanayttämöllä paljastaa Linnateatterin helteisen kesäkomedian yleisölle mehukkaimat tapahtumat vuosien varrelta. Luvassa on tuttuja naamoja, todellisia tapahtumia ja naurettavia tilanteita – vinksahtaneesti muisteltuna.

Tässä komediassa on farssin piirteitä, sirkustunnelmaa ja eläimellisiä hahmoja, sekä baletin siroutta ja oopperan mahtipontisuutta. Mutta sellainenhan se on, tämä Pohjoismaiden suurin tavaratalo.

Ohjaus: Liisa Mustonen
Käsikirjoitus: Antto Terras
Dramatisointi: Virpi Haatainen
Pukusuunnittelu: Anniina Kuula
Maskeerauksen ja naamioinnin suunnittelu: Minna Pilvinen

Rooleissa: Teemu Aromaa, Kalle Lamberg ja Elina Hietala