Turun Seudun TST ry

Koulutukset ja kurssit

Vuosi 2020

Koulutukset ja kurssit on tarkoitettu ainoastaan Turun Seudun TST ry:n jäsenille (kyseisen vuoden jäsenmaksunsa maksaneille), ellei toisin mainita.

Tarkistathan viimeisimmät päivämäärätiedot (mahdolliset muutokset) Tulevat tapahtumat -sivulta.

 

Tulossa: Hygieniapassikorttikoulutus

Huhtikuussa 2020.

 

Sankarikoulutus

Maanantaina 16.3. klo 9.30 LähiTapiola tarjoaa TST:llä Sankarikoulutus-ensiapukurssin. Kurssi sisältää kaikki tärkeimmät hätäensiaputaidot ja kestää noin 3 tuntia. Kouluttajana toimii Punaisen Ristin Ensiapu. Koulutus on maksuton ja se pidetään Torstaihuoneessa.

Tilaisuus on ensisijaisesti TST:n kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille sekä yhdistyksen työntekijöille. Ma 9.3. jälkeen myös TST:n jäsenet voivat kysellä vapaita paikkoja. Ilmoittautuminen Infoon.

Ilmoittautuneiden tulee tehdä ennakkotehtävä LähiTapiolan verkkosivuilla. Verkkokurssi suoritetaan ennen lähiopetuspäivää 16.3. Kurssi koostuu oppimateriaaleista ja niihin liittyvistä monivalintakysymyksistä, ja sen suorittaminen kestää noin 30 minuuttia. Vastattuasi kysymyksiin saat todistuksen verkkokurssin suorittamisesta.

 

Tietokone tutuksi -kurssi

Maanantaisin ja perjantaisin 17.2. -9.3. klo 9.30-10.30 Kotipesässä. Ei erillistä ilmoittautumista.

Tehdään lähempää tuttavuutta tietokoneen kanssa, pienryhmätyöskentelynä. Liikkeelle lähdetään jokaisen omista tiedoista ja taidoista.
Kun hiiret, näppikset, näytöt ja keskusyksiköt on hallussa, kokeillaan Windows 10:n perustoimintoja. Lisätiedot Pertti Suominen, p. 045 332 3239.

 

Englannin keskustelukerho

Keskiviikkoisin 15.1.–13.5. klo 11–12. Keskustelua, kuuntelua, lukuharjoituksia. Vetäjänä Arto Aho. Kabinetti.
Tervetuloa kaikki mukaan taidoista riippumatta! Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Ruotsin keskustelukerho

Keskiviikkoisin 15.1.–13.5. klo 12–13. Keskustelua ja harjoituksia. Vetäjänä Arto Aho. Kabinetti.
Tervetuloa kaikki mukaan taidoista riippumatta! Ei ennakkoilmoittautumista.