Turun Seudun TST ry

Liikunta

TST:n ohjatun liikunnan tunnit ovat maksullisia ja edellyttävät yhdistyksen jäsenyyttä.

Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €.

Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Sekä kortteja että lippuja myydään Toimintakeskuksen Infossa. Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle. Yhdistyksen tukemia palveluja käytettäessä on myös esitettävä jäsenkortti.

Liikunnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa liikunnanohjaaja Suleyman ”Sulo” Sevinc. Tunnit pidetään TST:n Toimintakeskuksen Monitoimitilassa (Kanslerintie 19).

Torstain kuntojumpan vetää toistaiseksi Johanna Kinnunen.

 

Ohjatun liikunnan tunnit 5. marraskuuta 2018 alkaen Monitoimitilassa:

Huom! Torstain 22. marraskuuta liikuntatunnit on peruttu yhdistyksen vuosikokouksen vuoksi.

 • Maanantaisin
  klo 10-11 Kuntojumppa (Sulo)
  klo 11-12 Venyttelyä pallolla (Sulo)
 • Tiistaisin (Ti 20.11. alkaen)
  klo 10–11 Keppijumppa (Sulo)
  klo 11–12 Venyttelyä pallolla (Sulo)
 • Keskiviikkoisin (Ke 21.11. alkaen)
  klo 10–11 Qi Gong ja jooga (Sulo)
 • Torstaisin
  klo 10–11 Kuntojumppa (Johanna)

 

Pingis, biljardi ja kuntosalilaitteet

Monitoimitilassa on biljardin- ja pingiksenpeluumahdollisuus. Tiistaisin ja torstaisin klo 13-16 pingikselle varattuina aikoina paikalla on TST:n omia pingiksenpelaajia, jotka opastavat pelaamisessa tarvittaessa.

Monitoimitilan kuntosalilaitteitteet ovat myös jäsenten vapaasti käytettävissä (omalla vastuulla) niinä aikoina, kun salissa ei ole muuta toimintaa.

 

Jalkapallo

Jalkapalloa pelataan Marli Areenan vieressä Kupittaalla tiistaisin klo 15 kesäkaudella. Ei tasovaatimuksia. Tarkista peliajat Tulevat tapahtumat -sivulta.

 

Sulkapallo ja keilailu

Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Maksullinen. 8€/kenttä/tunti.

Keilailu maanantaisin klo 13–15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. Maksullinen. 3,50€/jäsen.

 

Poikkeukset

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä. Pidätämme myös oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti.

Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä jouluna.

 

Kylpylähotelli Caribia

Kylpylähotelli Caribian alennetut hinnat ja sarjakortit eivät ole toistaiseksi voimassa. Neuvottelut ovat käynnissä, muutoksista ilmoitetaan myöhemmin.

Kylpylän osoite on Kongressikuja 1, Turku.

 

Vaikuta tarjontaan

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen sekä fyysisen että henkisen vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä.

TST:n liikuntatarjonta on monipuolista ja siihen voivat myös jäsenet itse vaikuttaa. On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia. Kerro ideasi liikuntavastaava Susanna Ylitalolle (susanna.ylitalo (ät) tstry.fi).