Turun Seudun TST ry

Liikunta

TST:n ohjatun liikunnan tunnit ovat maksullisia. Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €.

Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Sekä kortteja että lippuja myydään Infossa. Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle. Yhdistyksen tukemia palveluja käytettäessä on myös esitettävä jäsenkortti.

Liikunnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa oma liikunnanohjaaja.

Ohjattu liikunta on siirtynyt kesätauolle 20.6. alkaen. Toiminta jatkuu syksyllä myöhemmin ilmoitettavana aikana.

 

Monitoimitila

Monitoimitilassa on biljardin- ja pingiksenpeluumahdollisuus.
Monitoimitilan kuntosalilaitteitteet ovat myös jäsenten vapaasti käytettävissä (omalla vastuulla) niinä aikoina, kun salissa ei ole muuta toimintaa.

 

Poikkeukset

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti.

Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä yhdistyksen omien virkistyspäivien aikana.

 

Säännöllistä liikuntaa muualla kuin Kanslerintiellä

Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Maksullinen, 8 € /kenttä/tunti.

Keilailu maanantaisin klo 13–15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. Maksullinen, 3,50 € / jäsen.

Jalkapalloa Marli Areenan vieressä tiistaisin klo 15. Ei tasovaatimuksia.

 

Kylpylähotelli Caribia

TST:n jäsenet voivat käyttää hotelli Caribian kylpylä-palveluita (altaat ja sauna) alennetuin hinnoin: ma-su 9€ / hlö.
Kuntosali ja vesijumppa 39 € / 10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu).

Jäsenetuhinnat voimassa 1.1.–31.12.2018. Huom! Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vkot 1, 8, 42, 43 ja 52) ja arkipyhinä.

Hinnat ovat siis vain TST:n jäsenille. Edut koskevat yhdistyksen jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista ja jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.

Kylpylän osoite on Kongressikuja 1, Turku.

 

Vaikuta tarjontaan

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen sekä fyysisen että henkisen vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä.

TST:n liikuntatarjonta on monipuolista ja siihen voivat myös jäsenet itse vaikuttaa. On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia. Kerro ideasi liikuntavastaava Susanna Ylitalolle.