Turun Seudun TST ry

Liikunta

Tervetuloa liikkumaan yhdessä syyskaudella 2019!

 

Ohjatun liikunnan tunnit

TST:n ohjatun liikunnan syyskausi käynnistyy tiistaina 3. syyskuuta klo 10. Viikoittain on tarjolla kaksi ohjattua liikuntatuntia, tiistaisin ja perjantaisin.

Tiistaisin 1.10. alkaen klo 13.30–14.30 on kuormittavampi treeni, perjantaisin klo 10-11 kevyempi treeni. (HUOM! Tunnit peruttu ti 10.12. ja pe 13.12.)

Tänä syksynä liikuntatunnit ovat maksuttomia, mutta suunnattu vain TST:n jäsenille. Otathan voimassa olevan jäsenkortin mukaan.

Vetäjänä Johanna. Monitoimitila.

 

Pingis ja biljardi

Monitoimitilassa TST:n jäsenet voivat pelata pingistä ja biljardia (omalla vastuulla) ainoastaan seuraavan aikataulun mukaan:

Ma ja ke-pe klo 13-15. (HUOM! Vuorot peruttu ke-pe 11.-13.12.)

Muina aikoina pelaaminen ei ole mahdollista, sillä sali on varattu muuhun toimintaan. Muutokset mahdollisia, niistä ilmoitetaan Monitoimitilan ilmoitustaululla ja yhdistyksen verkkosivuilla.

Kuntosalilaitteet on poistettu käytöstä.

 

Sulkapallo ja keilailu

Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Maksullinen. 8€/kenttä/tunti.

Keilailu maanantaisin klo 13–15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. Maksullinen. 3,50€/jäsen.

 

Poikkeukset

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä. Pidätämme myös oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti.

Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä jouluna.

 

Kylpylähotelli Caribia

Kylpylähotelli Caribian (Kongressikuja 1, Turku) alennetut hinnat ja sarjakortit eivät ole toistaiseksi voimassa.

 

Vaikuta tarjontaan

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen sekä fyysisen että henkisen vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä.

TST:n liikuntatarjonta on monipuolista ja siihen voivat myös jäsenet itse vaikuttaa. On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia. Kerro ideasi Infoon.