Paavarotti-mökki

Turun Seudun TST ry:n syyskokous 18.11.2022 päätti, että Paavarotti-mökin vuokrauksesta luovutaan. TST:n ja sen jäsenten osalta vuokraaminen päättyi 14.5.2023.

Kiitokset kuluneista vuosista!

Paavarotti syksyllä.

Syystunnelmaa terassilla.

Tarkemmat tiedot

Hirsimökki Airistolla 4 + 2 hengelle, valmistunut vuonna 2010. Terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2.

Metsän siimeksessä, aamuaurinko paistaa tontille, luonnontilainen.
Hyvät kalavedet. Alueella hyvät marjastus- ja ulkoilumaastot.

Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.


Varustelu

TST:n Paavarotti-mökki sisältä
Sisällä mökissä.

Sähkövalo, puuhella, sähköinen keittolevy, jääkaappi, ilmalämpöpumppu, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 10 hengelle, ruoanlaittovälineitä (kattiloita yms.).
Laverisohva, 4 patjaa, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet tuotava itse.
Perinteinen grillipaikka.
Soutuvene.
Porakaivo moottorilla (ei juoksevaa vettä), puucee.


Sijainti ja etäisyydet

7° 1,503’ E 22° 69,22’

Paavaistentie 511, Rymättylä, Naantali.

Turkuun 40 kilometriä (autolla noin 45 min).
Bussipysäkille 7,8 kilometriä.
Naapuriin 30 metriä.
Meren rantaan noin 20 metriä.

Katso sijainti kartasta

Katso ajo-ohjeet ja esittely YouTubesta


Historia

Yhdistys etsi useita vuosia sopivaa paikkaa Turun saaristosta. Usein taloudellisten rajojen sisälle soveltuvat kohteet sijaitsivat pitkän matkan ja lauttojen takana. Keväällä 2005 saimme tiedon Rymättylän Paavaisissa sijaitsevasta tontista, joka oli maapinta-alaltaan 3,693 hehtaaria ja vesipinta-alaltaan 10,05 hehtaaria. Rakentamaton tontti vaikutti tutustumiskäynnillä lupaavalta, etäisyys oli kohtuullinen ja paikalle vei suora tieyhteys. Päätimme hankkia kohteen ja olla mukana perustettavan kiinteistöosakeyhtiön osakkaana.

Kesällä 2009 yhdistyksemme hallitus teki päätöksen vuokrata osan tilasta, jotta saamme mökin rakentamisen aloitettua. Rakentaminen aloitettiin marraskuussa 2009 ja mökki otettiin käyttöön elokuussa 2010.

Luontoon liittyvä toiminta on ollut jäsenillemme hyvin tärkeää ja jäsentoimintamme hyödyntää mökkiä monipuolisesti. Mökki mahdollistaa myös kuntouttavan ja voimaannuttavan toiminnan, jotka aktivoivat jäsenistön henkilökohtaista työhakua tai koulutussuunnitelmien rakentumista.

Sittemmin yhdistys on luopunut mökin omistajuudesta. Jäsenet voivat kuitenkin yhä vuokrata mökkiä käyttöönsä tuttuun tapaan.

Kuvia rakennusvaiheista ja avajaisista

Open publication – Free publishingMore Paavarotti

Kuvat: Tuula Lempinen ja TST Tiedotus

Mökkiä ympäröi luonnontila.