Turun Seudun TST ry

Retket ja matkat

TST ry:n tärkeitä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Viuhkan retki Naantalin Kuparivuorelle ja Rakkaudenpolulle ti 26.6.

Viuhka-projekti lähiluontomatkailua

Viuhka-projekti lähiluontomatkailuaViuhka-projektin parissa nautitaan kesästä täysin siemauksin ja suunnataan retkelle lähiluontoon.

Tämän kertainen lähiseudun luontomatkailua -retki suuntaa Naantalin Kuparivuorelle ja Rakkaudenpolulle tiistaina 26. kesäkuuta klo 10–14.

Lähtö Kanslerintieltä.

Ilmoittautumiset: Riku Salo, puh. 040-129 7680, riku.salo (ät) tstry.fi.

Anna Duunilla Uuteenkaupunkiin 29.6.-1.7.

Tule mukaan veneretkelle TUL-veneilypäiville Haanperänkariin, Uuteenkaupunkiin.

Lähtö perjantaina 29. kesäkuuta klo 9, paluu sunnuntaina 1. heinäkuuta klo 21.

Yöpyminen veneessä tai omassa teltassa. Omat eväät mukaan. Lauantaina maksullinen lounas ja sunnuntaina aamiainen. Kohteessa grillausta, sauna, uintia, tanssit orkesterin säestyksellä ja kilpailuja.

Retken hinta on 15€.  Ilmoittaudu Infoon viimeistään tiistaina 26. kesäkuuta klo 12. Retken järjestää TST Venekerho.

/ Retket ja kulttuuri

Anna Duuni -retki Meyerin telakalle ja Naantaliin 18.7. ja 22.8.

Anna Duuni -retki Meyerin telakalle ja Naantaliin 18.7. ja 22.8.

Tutustumme Anna Duunin kannelta Meyerin Turun telakan 120 metriä korkeaan Goliath-nosturiin. Telakalta matka jatkuu Naantaliin, ja mikäli laituritilaa löytyy, viivymme pari tuntia vierasvenesatamassa. Tällöin on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas esimerkiksi Naantalin Merisalissa.

Retkipäiväksesi voit valita sopivamman kahdesta tarjokkaasta: keskiviikko 18. heinäkuuta tai keskiviikko 22. elokuuta. Lähtö kumpaisenakin päivänä klo 15.30 ja paluu samana iltana klo 20. Säävaraus!

Retken hinta on 6€.

Ilmoittaudu heinäkuun retkelle pe 6.7. klo 10 mennessä ja elokuun retkelle ke 15.8. klo 13 mennessä.

Kuva: Paula Nousiainen

Rakkaudella merkitty – musikaali Jari Sillanpäästä

Rakkaudella merkitty - musikaali Jari Sillanpäästä

Teatterimatka Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Jari Sillanpää, viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan.

Lue lisää

Kulttuurimatka Laitilaan

Kulttuurimatka Laitilaan

Sunnuntaina 29. heinäkuuta teemme retken kirkkoherra Petri Laitisen vieraaksi Laitilaan. Tutustumme Laitilan merkittäviin nähtävyyksiin mm. Untamalan raittikylään ja Kauppilan umpipihaan (kuvassa). Lounastamme Laitilan Tuvassa ennen Jazzkukkotapahtuman päätöskonserttia. Lavalla esiintyy tunnin ajan Blues Brothers.

 

Matkan hinta on 30€ / jäsen. Hintaan sisältyy bussimatka, lounas ja sisäänpääsymaksut.

Ilmoittautumiset ja maksu mahdollisimman pian Infoon. 6. heinäkuuta jälkeen voi matkalle
ilmoittautua vielä suoraan Anne Tynille p. 044 7007416. Maksun voi tällöin suorittaa matkan aikana. Mukaan mahtuu 40 henkilöä.

Lähtö Kanslerintieltä klo 10 ja linja-autoaseman tilausajolaiturilta 9 klo 10.10. Paluu Turkuun noin klo 17.30.

/ Retket ja kulttuuri

Anna Duunilla Örön linnakesaarelle 29.-30.7.

Anna Duunilla Örön linnakesaarelle 29.-30.7.

Retkeilemme su-ma 29.-30. heinäkuuta vuoden 2017 vierasvenesatamana palkittuun Örön linnakesaareen. Matkalla pysähdymme myös Höglandissa. Lähtö su 29. heinäkuuta klo 8, paluu ma 30. heinäkuuta klo 21.

Teemme saarikierroksen kiehtovassa Örössä. Kohteessa ruokailumahdollisuus. Yöpyminen veneessä tai satamassa.

Retken hinta on 15€. Ilmoittaudu 6.7. mennessä Infoon, sen jälkeen 25.7. saakka suoraan matkan järjestäjälle, Tapani Vuoristolle, p. 0400 257 549.

Retki Jan-Erik Anderssonin taiteilijakotiin ja Herb Rittsin valokuvanäyttelyyn 3.8.

Pääsemme ainutlaatuiselle vierailulle taiteita ja tieteitä yhdistävään kohtauspaikkaan, Life on a Leaf:iin, turkulaisen Kuvataideakatemian professorin Jan-Erik Anderssonin vuonna 2009 valmistuneeseen taiteilijakotiin Hirvensaloon.

Vierailun jälkeen jatkamme Salon Veturitalliin, jossa on esillä amerikkalaisen Herb Rittsin kansainvälinen valokuvanäyttely. Ritts nousi maailmanmaineeseen mustavalkoisilla muotikuvillaan sekä julkisuuden henkilöistä ottamillaan muotokuvilla.

Matkaohjelma – perjantai 3. elokuuta:

  • 11.10 Lähtö Kanslerintieltä
  • 11.30-12.30 Tutustuminen Lehtitaloon
  • 14.00-15.00 Opastus Salon Veturitallissa
  • Paluu Turkuun noin klo 16.30

Matkan hinta on 25€. Sisältää vierailun taiteilijakodissa, opastuksen ja sisäänpääsyn Salon taidemuseoon ja bussikuljetuksen. Museokortilla matkan hinta on 20€. Kortti on oltava ehdottomasti mukana! (Täynnä)