Turun Seudun TST ry

Retket ja matkat

TST ry:n tärkeitä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Metsäkulttuurimatka Verlaan 4.-6.6.

Metsäkulttuurimatka Verlaan 4.-6.6.

Metsäkulttuurimatka Verlan puuhiomolle 4.-6. kesäkuuta.

Kaakkois-Suomessa, Kymenlaakson pohjoisosassa sijaitseva Verlan puuhiomo ja pahvitehdas, sitä ympäröivä työväen asuinalue sekä Verlankosken voimalaitokset muodostavat Verlan maailmanperintökohteen. Verla liitettiin maailmanperintöluetteloon vuonna 1996.

Aikataulu:

Maanantai 4. kesäkuuta
klo 8.30 Lähtö Kanslerintieltä
klo 11 -12 Tutustuminen Viitakruunun Muinaishautoihin Salossa
klo 12.30 Kohti Repovettä
klo 14.30. Lapinsalmen parkkipaikka
Tutustutaan Ketunlenkkiin. Matkalla voi nähdä legendaarisen riippusillan sekä kettulossin.

Yöpyminen Määkijässä.

Tiistai 5. kesäkuuta
klo 14 kohti Verlaa.

Paluu illaksi kansallipuiston alueelle yöpymään.

Keskiviikko 6. kesäkuuta
klo 13 Paluu Turkuun. Turussa viimeistään 17.30.

Hinta 28€ 11.5. asti, sen jälkeen 32€.

Mukaan tarvitset makuupussin & teltan – ja upeita uimavesiä varten uima-asun! Teltta on mahdollista lainata myös TST:ltä.

Ilmoittautumiset Infoon 1.6. klo 14 mennessä.
Järjestää Mikko Urpo / Metsäkerho

Matka Kansainvälisille Erämessuille Riihimäelle 9.6.

Matka Kansainvälisille Erämessuille Riihimäelle 9.6.

Kaikki luonnosta, retkeilystä, kalastuksesta ja erämatkailusta kiinnostuneet! Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä vain 15 euron hintaan Riihimäen Kansainvälisille Erämessuille!

Mukaan omat eväät ja pukeutuminen sään mukaan. Hinta 15 € sisältää matkan sekä pääsylipun messuille. Lisätietoja: www.eramessut.fi

Lähtö lauantaina 9. kesäkuuta Kanslerintieltä klo 8 (voit tulla kyytiin myös Puutorilta), Paluu klo 19. Matkan järjestää Luonto- ja kalakerho.

Ilmoittautumiset keskiviikkona 6. kesäkuuta mennessä Infoon.

/ Retket ja kulttuuri

Rakkaudella merkitty – musikaali Jari Sillanpäästä

Rakkaudella merkitty - musikaali Jari Sillanpäästä

Teatterimatka Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

Jari Sillanpää, viihdemaailman kruunattukin kuningas on omana itsenään sulattanut suomalaisten sydämet ja kiilannut tulkinnoillaan artistilistan ykköseksi useaan otteeseen. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan tarinaan.

Jari Sillanpään rooleissa loistavat Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu huippulahjakas näyttelijä Jari Ahola. Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee kaikkien rakastama Olli Herman. Keikkamyyjän roolissa on Harri Penttilä. Naisrooleissa nähdään Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola. Koreografina ja tanssijana musikaalissa lavalla nähdään Jani Rasimus. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi.

Matkan hinta on 45 € jäseniltä (jäsenen mukana avec 55 €) sisältäen bussikuljetuksen, lounaan Urjalassa ja teatterilipun.

Lähtö Kanslerintieltä klo 10.30 ja Ortodoksikirkolta klo 10.45.  Näytös alkaa klo 14. Paluu Turkuun on noin klo 18.30.

Ilmoittautuminen ja maksu infoon. Ennakkomaksu ilmoittautuessa 20 € ja loppumaksu viimeistään 20.6.

Puhtaat valkeat lakanat -esitys 16.6.

Puhtaat valkeat lakanat -esitys 16.6.

Viela kaksi lippua jäljellä (25.5.): Tampereen Komediateatterissa miljoonayleisön kerännyt tv-sarja nyt ensimmäistä kertaa ammattiteatterissa!

Matkaohjelma 16. kesäkuuta: Lähtö Kanslerintieltä klo 10.15 ja Ortodoksikirkolta torilta klo 10.30. Ruokailu lounaspöydästä Vapriikissa Tampereella ennen näytöstä. Näytös klo 14.30. Paluu Turkuun noin klo 19.30.

Matkan hinta (52€ jäsenet, jäsenen avec 65 €) sisältää bussimatkat, lounaan ja teatterilipun.

Ilmoittautuminen ja maksu Infoon matkaa varattaessa. Jos sinulla on ruoka-allergioita, ilmoita niistä samalla Infoon. Mukaan mahtuu 40 henkilöä.

Naimakaupat Vegasissa –musikaali 18.6.

Naimakaupat Vegasissa –musikaali 18.6.

Broadwaylta Paavo Nurmen puistotielle! Naimakaupat Vegasissa on Samppalinnan Kesäteatterin versio hittimusikaalista Naimakaupat Vegasissa – Honeymoon in Vegas.

Samannimiseen elokuvaan perustuva musikaali on komedia nuoresta pariskunnasta, joka päättää lähteä Las Vegasiin avioitumisaikeissa. Kasinon kunkku (Veeti Kallio) iskee kuitenkin silmänsä Betsyyn (tulevana morsiamena Reeta Vestman). Sulhanen Jack (Antti Lang) huijataan korttipöytään eikä sulho pysty vastustamaan kiusausta. Pian hän on oman elämänsä herttajätkä ilman morsianta, rahaa tai kihlasormusta. Pata-akkana kiusaa tekee myös äitivainajan kummitus (Satu Paavola), jonka syytä koko sotku alun perin oli. Pakkaan jää vielä jokeri, vegaslainen Elvis-imitaattori (Marko Maunuksela), joka saattaa ratkaista tosirakkauden värisuoran.

Luvassa on säihkettä, seikkailua, svengaavaa musiikkia ja lukematon määrä korttipakkoja. Kenellä on lopulta voittava käsi, kun panoksena on rakkaus?

Lähde Vegasin säihkeeseen Samppalinnan Kesäteatterin musikaalin parissa. Esitys maanantaina 18.6. klo 18. Esityksen kesto n. 2,5h.

Liput 25€

Imoittaudu sekä lunasta itsellesi liput jäsenhintaan Infosta 25.5. mennessä. Paikkoja vielä 10 jäljellä. Varmista paikkasi heti!