Turun Seudun TST ry

Retket ja matkat

TST ry:n tärkeitä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Juhannusristeily Sattmarkiin 21.-22.6. (TÄYNNÄ)

Juhannusristeily Sattmarkiin 21.-22.6. (TÄYNNÄ)

Anna Duuni seilaa Sattmarkiin juhannusaattona 21. kesäkuuta. Tule mukaan!

Ohjelmassa luonnonkauniin saaristomaiseman lisäksi juhannussalon pystytys, tanssimusiikkia ja mahdollisesti Naantalin kokko. Ota mukaan omat eväät. Perillä on kahvila ja ravintola.

Lähtö Martinsillan kupeesta (Itäinen rantakatu 44) klo 13. Paluu samaan paikkaan noin klo 1 yöllä.

Ilmoittaudu Kanslerintien Infoon viimeistään torstaina 20. kesäkuuta klo 12 mennessä. Retken hinta on 8€.

Luonto- ja kalastusmatka Karhuluotoon to 4.7.

Luonto- ja kalastusmatka Karhuluotoon to 4.7.

Luonto- ja kalastusmatka Karhuluotoon tehdään torstaina 4. heinäkuuta Anna Duunilla. Lähde mukaan!

Luvassa kalastusta ja luontoretkeilyä, mahdollisesti jopa mustikan poimintaa. Retkeilyvarusteet ja omat eväät mukaan.

Lähtö klo 10 Anna Duunin laituripaikalta Aurajoesta, Itäinen Rantakatu 46 kohdalta. Paluu samaan paikkaan n. klo 19.

Hinta 6€. Ilmoittautuminen Infoon alkaa 6.6. klo 12 ja päättyy 26.6. klo 12. Osallistujien vähimmäismäärä 7, enimmäismäärä 20.

Järj. TST:n Luonto- ja kalakerho.

Liian paksu perhoseksi pe 12.7.

Liian paksu perhoseksi pe 12.7.

Lähde kanssamme katsomaan näytelmää Liian paksu perhoseksi perjantaina 12. heinäkuuta!

Paimion Museomäen teatterilavalla nähtävän, Sisko Istanmäen samannimiseen romaaniin perustuvan suositun näytelmän ohjaa Mikko Kouki.

1960-luvulle sijoittuva lämminhenkinen maalaiskomedia kertoo isokokoisesta Kaisusta ja hintelästä Ernistä. Humoristinen tarina on kertomus rakkaudesta, erilaisuudesta ja periksiantamattomuudesta.

Matkan hinta 26 € TST:n jäseniltä (avec 36 €) sisältää bussikuljetuksen ja teatterlipun. Paikkoja 30. Ilmoittautuminen ja maksu infoon viimeistään torstaina 27. kesäkuuta.

Lähtö Kanslerintieltä klo 17.45, linja-autoaseman turistipysäkiltä 18, esitys klo 19, paluu Turkuun noin klo 22.

TST lähtee Lappiin, lähde sinäkin

TST lähtee Lappiin, lähde sinäkin

TST:n Midas-ryhmä järjestää matkan Lappiin yhdessä Metsäkerhon kanssa. Lähtö tapahtuu tiistaina 25. kesäkuuta ja paluu perjantaina 5. heinäkuuta. Erätaidot välttämättömät. Matkan omakustanneosuus enintään 100 €.

Matka tehdään vuokratulla pikkubussilla. Mukaan mahtuvat rinkka ja kevyet käsimatkatavarat. Retkeilyvarusteita on mahdollisuus lainata.

Yöpyminen pääasiassa omassa teltassa, myös omakustanteinen mökkimajoitus mahdollinen. Meno- ja paluumatkalla yöpyminen leirintäalueella.

Tule suunnittelupalaveriin keskiviikkona 29. toukokuuta klo 11-14 Kotipesään. Tehdään yhdessä unelmien Lapin matka! Lisätiedot Taimi Räsänen.

Eppu Normaalia pe 30.8.

Elokuun viimeisen viikon hämärtyvään iltaan, muinaistulien viikonloppuun, on tarjolla Suomen menestyneimpiin kuuluvan yhtyeen hohdokas keikka.

Eppu Normaali esiintyy perjantaina 30. elokuuta Naantalin Kaivohuoneella. Ovet avautuvat klo 21, showtime klo 23.

Lähde mukaan TST:n porukoihin. Lipun hinta on 45 €, ja se maksetaan Infoon ilmoittautumisen yhteydessä to 1.8. mennessä. Osallistujien enimmäismäärä on 8.

Hintaan kuuluu vain pääsylippu.

Matka huippukuvaaja Stefan Bremerin näyttelyyn to 27.6.

Matka huippukuvaaja Stefan Bremerin näyttelyyn to 27.6.

Lähde mukaan silmiäkin järisyttävälle matkalle Saloon torstaina 27. kesäkuuta. Salon Veturitallissa on esillä helsinkiläisen valokuvaajan ja valokuvataiteilija Stefan Bremerin (s. 1953) laaja retrospektiivinen näyttely Keskeltä ja täysillä.

Matkan hinta TST:n jäseniltä 12 €, museokortin omaavilta 7 €. Hintaan sisältyy bussikuljetus, pääsymaksu ja opastus.

Ilmoittautuminen ja maksu TST:n Infoon ma 24.6. mennessä.

Kuva: Stefan Bremer, Talviyön suudelma. Sarjasta Helsinki by Night, 1982.

Lue lisää

Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina ke 3.7. (TÄYNNÄ)

Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina ke 3.7. (TÄYNNÄ)

TST:n jäsenille: Sellaista elämä on – Juha Vainion tarina meille jäsenhintaan keskiviikkona 3. heinäkuuta Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

Juha ”Junnu” Vainio, yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoittajista, ehti uransa aikana tehdä lähes 2 500 sanoitusta tai sävellystä.

Runsaasti musiikkia sisältävässä näytelmässä käsitellään niin hänen nuoruuttaan kuin uran vauhdikasta nousukautta sekä raitistumisen jälkeistä seesteisempää vaihetta.

Lue lisää