Turun Seudun TST ry

Retket ja matkat

TST ry:n tärkeitä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Kenraaliharjoitus Teatteri Akselissa ke 16.9.

Kenraaliharjoitus Teatteri Akselissa ke 16.9.

Teatteri Akselissa pidetään Veikko Nuutisen käsikirjoittaman Pasi was here -näytelmän kenraaliharjoitus keskiviikkona 16.9. klo 19.00.

Ohjaus on Teatteri Lennartissakin vaikuttaneen Kauno Takaraution.

TST-läisiä pääsee katsomoon veloituksetta max. 20 henkeä.

Ilmoittautuminen Infoon viimeistään ma 14.9.

Jo-Jo Teatterin ”Kiviä taskussa” ti 8.9.

Jo-Jo Teatterin "Kiviä taskussa" ti 8.9.

Kaksi miestä, 15 roolia. Mitä siitä seuraa? Se selviää syyskuussa Jo-Jo Teatterissa, kun Kuuskajaskarin kesäteatterissa viime kesänä huippuarvostelut saanut klassikkokomedia Kiviä taskussa nähdään sisäteatterisovituksena. Helsingin Kaupunginteatterin versiota samasta tekstistä on esitetty täysille katsomoille jo vuodesta 2002.

Kiviä taskussa on vauhdikas, mutta traaginen komedia. Lisäksi se on haaste kahdelle näyttelijälle, jotka hyppäävät näytelmän aikana lennosta roolista toiseen. Onneksi turkulaiset näyttelijät Akseli Sveholm ja Tommi Koskinen ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan.

TST tekee vierailun näytökseen tiistaina 8.9. klo 19.

Hinta 8 e/ jäsen, sis. narikkamaksun.

Ilmoittautumiset ja maksu Infoon to 3.9. mennessä.

Kuva: Jo-Jo Teatteri.

Lue lisää

Cabaret-musikaali Turun kaupunginteatterissa la 10.10. klo 14

Cabaret-musikaali Turun kaupunginteatterissa la 10.10. klo 14

Nyt on mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista Turun Kaupunginteatterissa! Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi berliiniläiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta. Eletään vuotta 1931. Naurusta, kyynelistä ja jäykkyydestä jäsenissä irrottavasta musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

Kit Kat Clubin sykkeessä hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Rooleissa:

Olli Rahkonen, Anna Victoria Eriksson, Miiko Toiviainen, Stefan Karlsson, Riitta Salminen, Mika Kujala, Minna Hämäläinen, Emmi Kangas, Panu Kangas, Mikko Kauppila, Katariina Lantto, Mikko Nuopponen, Filip Ohls, Soile Ojala, Helena Puukka, Pauliina Saarinen ja Anssi Valikainen.

Lipun hinta 33 € / työtön, 52 € / eläkeläinen, sisältää Föli-lipun teatterille.

Lippuja permannolle varattu 20. Varaus ja maksu TST-infoon 15.9. mennessä. Liput noudettavissa TST:ltä 2 viikkoa ennen esitystä, jos haluat hyödyntää Föli-edun bussissa. Ennakkoon noutamattomat liput Anne Tyniltä teatterin aulasta ennen esitystä.

Kuva: Turun kaupunginteatteri

Lue lisää