Avoimia työpaikkoja

Etsimme kohtaamispaikan emäntää/isäntää Happy Houseen

Turun Seudun Vammaisjärjestöt TVJ ry ylläpitää avointa ja esteetöntä kohtaamispaikka Happy Housea, jossa on myös pieni kahvio. Kahvioon tarvitsisimme reippaan ja itsenäiseen työhön kykenevän työntekijän. Tehtäviin kuuluvat mm. kahvion toimintaan liittyvät keittiö- ja asiakaspalvelutehtävät, kohtaamispaikan yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen sekä toimintatuokioissa avustaminen. Työntekijä huolehtii kahvion toiminnasta itsenäisesti yhteistyössä kohtaamispaikan muiden työntekijöiden kanssa.

Kyseessä on osa-aikatyö 24 h/viikko 4.6.2018 alkaen. Palkka on 1200 €/kk. Työntekijällä tulee olla hygieniapassi.

Palkattavan työntekijän tulee olla oikeutettu 50 %palkkatukeen ja korotettuun työllisyyden Turku-lisään.  (Turku-lisän ehtoihin kuuluu, että työntekijä kuuluu työmarkkinatuen kuntaosuuden piiriin ja on saanut yli 300 pv työmarkkinatukea työttömyyden perusteella)

Hakemukset toimitetaan toiminnanjohtaja Päivi Kukkoselle 22.4. mennessä osoitteella tvj.yhdistyskoordinaattori (ät) gmail.com. Lisätiedot puh. 040 715 0004.


TST-Texvex etsii työntekijöitä

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa vuonna 2018 työkokeilumahdollisuuksia turkulaisille työttömille.

Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa, markkinoinnissa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kokeilla uusia tehtäviä ja saada kokemusta tekstiilikierrätyksen ja asiakaspalvelun parissa.

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, ota yhteyttä Texvex-ohjaajiin ja varaa aika haastatteluun.

Päivi Lintula, p. 040 129 7650
Hanna Vänni, p. 040 129 7670

 


TST:n työllistämistoiminta

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys, jossa jäseniä on vuosittain yli tuhat. Yhdistys perustettiin vuonna 1992 työttömien edunvalvontaan. Nykyään yhdistys ajaa kaikkien pienituloisten, myös eläkeläisten ja opiskelijoiden asiaa.

Omaehtoinen, laaja jäsentoiminta on ollut tärkeää alusta lähtien. Sen rinnalla on ollut vuosikymmenen verran vankkaa työllistämistoimintaa. Työllä tehden -hankkeen (2017-18) ja TST-Texvexprojektin (2016-) puitteissa on tavoitteena työllistää vuodessa työkokeilulla tai palkkatuella noin 250 eri pituisia ajanjaksoja työttöminä olleita henkilöitä. Asiakkaat ohjautuvat yhdistykseen pääsääntöisesti TE-toimiston kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yhdistykseen.

TST ry järjestää myös kuntouttavaa työtoimintaa, kuntouttavaa ryhmätoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Lue lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.


TST:n avoimet työpaikat

Työllä tehden -hankkeessa on mahdollista työskennellä alla olevissa työtehtävissä työkokeilussa tai rahoitustilanteen salliessa myös palkkatuella.

Täytä ja lähetä hakulomake Työllä tehden -hankkeen nettisivuilla, otamme yhteyttä sopivien tehtävien vapautuessa.

Siistijät, autonkuljettajat ja keittiötyöntekijät: Tuula Lempinen, 044 700 7426, tuula.lempinen (ät) tstry.com
Muut tehtävät: Työllä tehden -hanke, Teija Leppämäki, 044 7007 423, teija.leppamaki (ät) tstry.com.

· Tiedotus
Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toteutus, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.

· ICT-tehtävät
Ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, palvelimen ja verkon ylläpito, koneiden toimivuusongelmien selvittely jne.

· ATK-kouluttaja
Matalan kynnyksen sekä vaativamman atk-opetuksen antaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.

· Info
Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

· Kassa ja alustava kirjanpito
Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.

· Vahtimestari
Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.

· Siistijä
Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.

· Pakettiauton kuljettaja
Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Pikkubussin kuljettaja
Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Keittiötyöntekijä
Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.


TST-Texvexin työkokeilupaikat

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille turkulaisille työttömille. Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Tarjoamme viihtyisän työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kokeilla uusia tehtäviä sekä saada kokemusta tekstiilikierrätyksen ja asiakaspalvelun parissa.

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, ota yhteyttä Texvex-ohjaajiin ja varaa aika haastatteluun.

Päivi Lintula, p. 040 129 7650 tai
Hanna Vänni, p. 040 129 7670