Turun Seudun TST ry

Avoimia työpaikkoja

Hae nyt Turun Seudun TST ry:n määräaikaisia työpaikkoja vuodelle 2019 (päiv. 2.11.2018)

Turun Seudun TST ry tarjoaa haettavaksi palkkatukipaikkoja erilaisissa työtehtävissä:

 • erilaisia toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä (info, kassa, hallinto, postitus, aulapalvelut)
 • tapahtuma- ja kulttuurituotanto
 • viestintään liittyviä tehtäviä (tekstien kirjoittaminen, valokuvaus, ilmoitusten taittaminen, lehden toimittaminen, some, nettisivujen päivittäminen)
 • ict-alan tehtäviä (ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, verkon ja palvelinten ylläpito, opetus- ja huoltotehtävät)
 • tekijöitä keittiö- ja salityöhön, leipuri
 • autonkuljettajia ja apukuljettajia
 • kiinteistön huoltomiehiä
 • siistijöitä
 • puutarhatyöntekijä
 • vahtimestareita
 • avustavia ohjaajia erilaisten kädentaitojen ja puhtaanpidon tehtäviin

TST-Texvex -tekstiilikierrätyksessä on tarjolla palkkatuki- ja työkokeilupaikkoja

 • kierrätystekstiilin käsittelyssä
 • asiakaspalvelutehtävissä
 • materiaalin jatkojalostuksessa
 • kierrätystuotteiden pienimuotoisissa ompelutehtävissä
 • siistijöinä

 

Kaikki TST:n ja TST-Texvexin työtehtävät on tarkoitettu tukemaan työelämään paluuta pitkän työttömyyden jälkeen.

TST:n ja TST-Texvexin palkkatukipaikkoihin edellytetään kahden vuoden työttömyyttä (24 kk/28 kk) sekä työttömyyden perusteella maksettua työmarkkinatukea vähintään 300 päivää. Paikat on kohdistettu pääasiassa turkulaisille työnhakijoille.

TST-Texvexin työkokeilupaikat on tarkoitettu niille turkulaisille työttömille, joille on työttömyyden perusteella maksettu työmarkkinatukea vähintään 300 päivää.

 

Tehtäviin hakeudutaan seuraavalla tavalla:

 • Ota yhteys TE-toimistoon ja pyydä virkailijaa selvittämään, oletko oikeutettu 100% palkkatukeen (työttömänä 24 kk/28kk) tai työkokeiluun. Huomaathan, että työkokeilupaikkoja on tarjolla vain TST-Texvexin tehtävissä.
 • Sen jälkeen selvitä Kelasta työttömyyden perusteella maksettujen työmarkkinatukipäiviesi määrä (oltava vähintään 300).
 • Saatuasi tarvittavat tiedot täytä seuraava lomake (selvitys palkkatukioikeudesta sekä Kelan maksupäivien lukumäärästä)
  TST Työnhaku TE-toimiston ja Kelan selvitys (docx,  48 kt) tai
  TST Työnhaku TE-toimiston ja Kelan selvitys (pdf, 100 kt)
 • Tämän jälkeen täytä hakulomake
  TST Asiakas Työnhakulomake (docx, 45 kt) tai
  TST Asiakas Työnhakulomake (pdf, 103 kt)
 • Palauta lomakkeet joko sähköpostitse hallintoassistentti (ät) tstry.fi tai postitse osoitteeseen Turun Seudun TST ry, Työnhaku, Kanslerintie 19, 20200 Turku.
  Voit myös tuoda lomakkeet TST:n Infopisteeseen (Iso-Heikkilä, Kanslerintie 19) sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14.
 • Lomakkeiden paperiversioita saa TST:n Infopisteestä.
 • Neuvoja lomakkeiden täyttämisessä voit kysyä TST:n numerosta 040 129 7660 ma-pe klo 9-13.
 • Otamme yhteyttä työnhakijaan saatuamme asiakkaalta tarvittavat tiedot (kaksi ylläolevaa lomaketta täytettyinä).

 

Mitä sinä saat TST:llä?

 • Määräaikaisen työpaikan
 • Osa-aikatyön ja inhimilliset työajat (ma-pe 4 h 50 min/päivä, yleensä klo 9-13.50)
 • Monipuoliset oikeat työtehtävät, mahdollisuuden myös edetä esimerkiksi ohjaajan tehtäviin
 • Tiimikohtaisen työvalmennuksen
 • Mukavan työyhteisön ja hauskat työkaverit
 • Mahdollisuuden 8 kuukauden (6 kk+2 kk) työsuhteeseen, jolloin työssäoloehto täyttyy (ansiosidonnaisen päivärahan saamisen ehdot täyttyvät)
 • Liittymällä TST:n jäseneksi käytössäsi laajat jäsenedut (koulutukset, kurssit, liikunta, retket, matkat, harrastekerhot, lounasruokala, ylijäämäruokajako, edunvalvonta). Lue jäseneduista lisää nettisivuiltamme tstry.fi.

 

TST-Texvex etsii työntekijöitä vuodelle 2018

TST-Texvex tekstiilikierrätys tarjoaa vuonna 2018 työkokeilumahdollisuuksia turkulaisille työttömille.

Työtehtäviä on tekstiilin lajittelussa, materiaalin käsittelyssä, ompelimossa, markkinoinnissa sekä myymälässä ja siivouksessa.

Tarjoamme viihtyisän työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kokeilla uusia tehtäviä ja saada kokemusta tekstiilikierrätyksen ja asiakaspalvelun parissa.

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, ota yhteyttä Texvex-ohjaajiin ja varaa aika haastatteluun.

Päivi Lintula, puh. 040 129 7650

 

TST:n työllistämistoiminta

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys, jossa jäseniä on vuosittain yli tuhat. Yhdistys perustettiin vuonna 1992 työttömien edunvalvontaan. Nykyään yhdistys ajaa kaikkien pienituloisten, myös eläkeläisten ja opiskelijoiden asiaa.

Omaehtoinen, laaja jäsentoiminta on ollut tärkeää alusta lähtien. Sen rinnalla on reilun kahden vuosikymmenen aikana kulkenut vankka työllistämistoiminta. Työllä tehden -hankkeen (2017-18) ja TST-Texvexprojektin (2016-) puitteissa on tavoitteena työllistää vuodessa työkokeilulla tai palkkatuella noin 250 eri pituisia ajanjaksoja työttöminä olleita henkilöitä. Asiakkaat ohjautuvat yhdistykseen pääsääntöisesti TE-toimiston kautta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yhdistykseen.

TST ry järjestää myös kuntouttavaa työtoimintaa, kuntouttavaa ryhmätoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Lue lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

 

TST:n työkokeilupaikat

Työllä tehden -hankkeessa on mahdollista työskennellä alla olevissa työtehtävissä työkokeilussa tai rahoitustilanteen salliessa myös palkkatuella. Lisätiedot Teija Leppämäki, puh. 044 7007 423, teija.leppamaki (ät) tstry.fi

· Tiedotus
Tiedottaja toimii yhdistyksen tiedotustiimissä. Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toteutus, taitto), nettisivujen päivittäminen, somen käyttö, valokuvaus, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne. Käytössä InDesign ja Photoshop.

· ICT-tehtävät
Palvelimien ja verkon ylläpito, ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus/päivitys, virusturva, www-sivut, sähköpostit, intranet jne.

· ATK-kouluttaja
Matalan kynnyksen sekä vaativamman atk-opetuksen antaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.

· Info
Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

· Kassa ja alustava kirjanpito
Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.

· Vahtimestari
Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.

· Siistijä
Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.

· Pakettiauton kuljettaja
Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Pikkubussin kuljettaja
Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

· Keittiötyöntekijä
Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.

 

Haku päättynyt: ICT-asiantuntija

Tehtävänä Turun Seudun TST ry:n toimintakeskuksessa ICT-tuen työtehtävien hoitaminen osana tiimiä. Tehtävä edellyttää mm. verkon ylläpito- ja päivittämistaitoja, ohjelmistojen tuntemusta sekä sähköpostien ja nettisivujen (WordPress) hallinnointia. Tarpeen tehtävässä on myös paineensietokyky, hyvät yhteistyötaidot sekä huolellinen ja tarkka työote.

Kyseessä on Turun kaupungin osittain rahoittama työ. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen työtön työnhakija, joka on saanut vähintään 300:n päivän ajan työmarkkinatukea työttömyyden perusteella.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku.

Lähetä hakemus sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 8.8.2018, 21.8.2018 ja 29.8.2018)

 

Haku päättynyt: Keittiötyöntekijä

Tehtävänä on erilaiset suurtalouskeittiön tehtävät. Etuna on kassankäyttötaito ja hygieniapassi. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työnantajan järjestämänä koulutuksena työsuhteen alkupuolella.

Kyseessä on Turun kaupungin osittain rahoittama työ. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen, työtön työnhakija, joka on saanut vähintään 300:n päivän ajan työmarkkinatukea työttömyyden perusteella.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku.

Lähetä hakemus sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 20.8.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 8.8.2018 ja 21.8.2018)

 

Haku päättynyt: Toimistovahtimestari

Tehtävänä on yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito, tilojen avaaminen ja sulkeminen, tapahtumien valvonta ym. Työtehtävä on pääsääntöisesti klo 7.30-16.30 välillä joko aamupäivä- tai iltapäivävuorossa. Järjestyksenvalvojakortti on eduksi.

Kyseessä on Turun kaupungin osittain rahoittama työ. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen, työtön työnhakija, joka on saanut vähintään 300:n päivän ajan työmarkkinatukea työttömyyden perusteella.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku.

Lähetä hakemus sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 20.8.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 8.8.2018 ja 17.8.2018)

 

Haku päättynyt: Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja

Työntekijä toimii ohjaajana erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden avoimessa kohtaamispaikassa, joka on avoinna tiistaina, keskiviikkona ja torstaina 6 tunti/pv. Yksi päivä viikossa on toimistotyötä. Kohtaamispaikassa seurustellaan, pelataan, askarrellaan jne. Oleellista työssä on suvaitsevuus, sosiaalisuus, taito kohdata erilaisia ihmisiä. Työparina toimii erityistä tukea tarvitseva henkilö. Sosiaali-alan työkokemus on hyödyksi, mutta ei ole välttämätön, persoona ratkaisee.

Kyseessä on Turun kaupungin osittain rahoittama työ. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen, työtön työnhakija, joka on saanut vähintään 300:n päivän ajan työmarkkinatukea työttömyyden perusteella.

Työpaikan osoite: Järjestötalo Lounatuuli, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 TURKU

Lähetä hakemus ja cv sähköpostitse osoitteeseen teija.leppamaki (ät) tstry.fi 20.8.2018 mennessä.

(päivitetty 8.8.2018 ja 17.8.2018)

 

Haku päättynyt: Toimistotyöntekijä

Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.

Tehtävä on osittain Turun kaupungin rahoittama palkkatukityöpaikka. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen työtön työnhakija, jolle on maksettu työmarkkinatukea työttömyyden perusteella vähintään 300 päivää.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku. Työ alkaa elokuussa ja kestää 8 kuukautta. Työaika on osa-aikatyö, 4 h 50 min/päivä, ma-pe.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 18.6.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 12.6.2018 ja 19.6.2018)

 

Haku päättynyt: ICT-asiantuntija

ICT-asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, palvelimen ja verkon ylläpito, koneiden toimivuusongelmien selvittely.

Tehtävä on osittain Turun kaupungin rahoittama palkkatukityöpaikka. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen työtön työnhakija, jolle on maksettu työmarkkinatukea työttömyyden perusteella vähintään 300 päivää.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku. Työ alkaa elokuussa ja kestää 8 kuukautta. Työaika on osa-aikatyö, 4 h 50 min/päivä, ma-pe.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 18.6.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 12.6.2018 ja 19.6.2018)

 

Haku päättynyt: Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettajan tehtäviin kuuluu mm. elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.

Tehtävä on osittain Turun kaupungin rahoittama palkkatukityöpaikka. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen työtön työnhakija, jolle on maksettu työmarkkinatukea työttömyyden perusteella vähintään 300 päivää.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku. Työ alkaa elokuussa ja kestää 8 kuukautta. Työaika on osa-aikatyö, 4 h 50 min/päivä, ma-pe.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 18.6.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 12.6.2018 ja 19.6.2018)

 

Haku päättynyt: Tiedottaja

Tiedottaja toimii yhdistyksen tiedotustiimissä. Tiedottajan tehdäviin kuuluvat jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toteutus, taitto), nettisivujen päivittäminen, somen käyttö, valokuvaus, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne. Käytössä InDesign ja Photoshop.

Tehtävä on osittain Turun kaupungin rahoittama palkkatukityöpaikka. Edellytyksenä on, että hakija on turkulainen työtön työnhakija, jolle on maksettu työmarkkinatukea työttömyyden perusteella vähintään 300 päivää.

Työpaikan osoite: Turun Seudun TST ry:n toimintakeskus, Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, Turku. Työ alkaa elokuussa ja kestää 8 kuukautta. Työaika on osa-aikatyö, 4 h 50 min/päivä, ma-pe.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi 15.6.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

(päivitetty 4.6.2018 ja 18.6.2018)

Haku päättynyt: Ohjaaja TST-Texvexiin (päiv. 20.11.2018)

Haemme Turun Seudun TST-Texvex tekstiilikierrätyspajalle sosiaalialan ohjaajaa ainakin vuoden 2019 loppuun asti.
Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Kierrätyshenkisyys, kielitaito sekä hyvät atk-taidot katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu mm:
– tiivis työskentely yhteistyökumppaneiden kanssa
– asiakkaiden arjen haasteissa auttaminen ja jatkopolutus
– rekrytointi, perehdyttäminen ja työvalmennus
– tekstiilikierrätyksen markkinointi ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus
– rekrytointi, perehdyttäminen ja työvalmennus
– työvuorosuunnittelu ja tunti-/varastokirjanpito

Haku päättyy 5. joulukuuta.

Lue lisää.