Turun Seudun TST ry

Palkkatuki

Palkkatukipaikat vuodelle 2019 (päiv. 2.11.2018)

TST:n ja TST-Texvexin palkkatukipaikat ensi vuodelle ovat nyt haussa. Katso sivulta Avoimia työpaikkoja.

 

Palkkatukitilanne nyt (4/2018):

Varsinais-suomalaisille yhdistyksille vuodelle 2018 varatut 100%:n palkkatukimäärärahat ovat loppuneet. Tämä tarkoittaa sitä, että myöskään TST ei voi palkata tämän vuoden puolella enää ihmisiä palkkatuella.

 

Palkkatukitilanne alkuvuodesta 2018:

Edellytyksenä kahden vuoden työttömyys

Voit hakea Turun Seudun TST ry:n palkkatukipaikkoja, jos olet ollut viimeisen 28 kuukauden aikana työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 24 kuukautta. Tällöin kuulut TE-toimiston ja Turun kaupungin rahoittaman, TST:n toteuttaman Työllä tehden -hankkeen kohderyhmään.

TST:n palkkatukipaikat ovat 100% palkkatukipaikkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että hakijan on oltava oikeutettu 100% palkkatukeen. Varmistuksen tästä saat TE-toimistosta.

TST:n palkkatukipaikat on pääsääntöisesti tarkoitettu ihmisille, jotka aikaisemmin eivät ole työskennelleet yhdistyksessä.

 

Palkkatukityön kesto

Palkkatukityöpaikkojen sopimukset tehdään yleensä 6 kuukaudelle. Ensimmäiset 3 kuukautta ovat koeaikaa, jona aikana sopimus voidaan purkaa.

 

Työaika

TST:n palkkatukitöissä päivittäinen työaika on yleensä 4 tuntia 50 minuuttia maanantaista perjantaihin.

 

Työpisteet, joissa palkkatukityöskentely TST:llä tapahtuu

 • Tiedotus:
  Jäsenlehti Tärppi (suunnittelu, juttujen toimittaminen, taitto), nettisivujen päivittäminen, facebook, esitteet, mainokset, viikkotiedotteet jne.
 • ICT-tuki:
  Ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennus ja päivitys, verkon ja palvelinten ylläpito, koneiden toimivuusongelmien selvittely jne.
 • ATK-koulutus:
  Matalan kynnyksen sekä vaativamman atk-opetuksen antaminen. CV- ja työnhakuryhmien ohjaamisessa avustaminen.
 • Info:
  Asiakaspalvelu kuten puhelimeen vastaaminen, erilaisten ilmoittautumisten vastaanotto, kassatoimet, rekisterien ylläpito, jäsenasiat yms. toimistotehtävät.
 • Kassa ja alustava kirjanpito:
  Käteiskassan hoito, rahojen laskeminen ja tarkastaminen, rahanvaihto, kassakirjanpito, sisäistä laskutusta ja laskujen laatimista.
 • Vahtimestaritoiminnot:
  Yleinen järjestyksen seuranta, kävijöiden vastaanotto ja opastus, asiakasviihtyvyydestä ja toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kokoustilajärjestelyt sekä toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen.
 • Puhtaanapito (siistijä):
  Yhdistyksen toimitilojen siistiminen. Lattianhoitokoneen käyttökokemus eduksi.
 • Kuljetus- ja logistiikkatehtävät (pakettiauton kuljettaja):
  Elintarvikkeiden ja muiden tarvikkeiden päivittäinen kuljetus yhdistyksen pakettiautolla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.
 • Kuljetus- ja logistiikkatehtävät (pikkubussin kuljettaja):
  Yhdistyksen pikkubussin kuljettaminen sekä kaupunkiajossa että pidemmillä retkillä ja matkoilla. Autosta huolehtiminen kuuluu myös tehtäviin.
 • Lounasravintola KasarmiTalli (keittiötyöntekijä):
  Keittiön erilaiset työtehtävät osaamisen mukaan. Alan koulutus, kassankäyttötaito ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Hygieniapassi on mahdollista suorittaa työn ohessa työnantajan kustantamana.

 

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse teija.leppamaki (ät) tstry.fi.

 

Lisätiedot

Projektipäällikkö Teija Leppämäki,
puh. 044 7007 423
teija.leppamaki (ät) tstry.fi

Jos haluat lisätietoja keittiötyöskentelystä, kuljetus- tai puhtaanapitotehtävistä, otathan yhteyttä keittiöpäällikkö Tuula Lempiseen, puh. 044 7007 426, tuula.lempinen (ät) tstry.fi.

 

Palkkatukityö TST-Texvexissä

Nämä palkkatukipaikat on tarkoitettu pelkästään turkulaisille. Lisäksi vaatimuksena on se, että hakija on saanut työttömyyden perusteella työmarkkinatukea vähintään 300 päivää. Tämä tieto löytyy Kelan maksupäätöksessä. Hakijan on esitettävä ko. maksupäätös paikkaa hakiessa.

TST-Texvexin toiminnan rahoittaa Turun kaupunki. Kaupunki tarjoaa tällä tavoin työllistymismahdollisuuden pitempään työttöminä olleille henkilöille. Samalla kynnys palata takaisin työelämään madaltuu.

Matalan kynnyksen työpaikat ovat seuraavissa työpisteissä: poistotekstiilinlajittelu, poistotekstiilintyöstö, ompelimo, puhtaanapito (siistijä), myymälä.

 

Lisätiedot

Texvex-ohjaaja Päivi Lintula
puh. 040 129 7650
paivi.lintula (ät) tstry.fi

 

Lisätietoja palkkatukityöstä löydät myös TE-toimiston sivuilta