Yhdistystyöntekijän palkkatukityöpaikka Turun Seudun Vanhustuki ry:ssä

Turun Seudun vanhustuki

Turun Seudun Vanhustuki ry hakee yhdistystyöntekijää/-sihteeriä. Työntekijän tulee olla oikeutettu palkkatuen korkeimpaan lisäosaan.  Työsuhde on määräaikainen (3-6 kk) ja osa-aikainen (24 h 50 min/vko).

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimessa ja toimistolla päivystysaikaan; toimistotyöt kuten jäsenrekisterin ylläpitoon liittyvät tehtävät, postitus ja kopiointi; tilaisuuksien käytännön järjestelyt mm. tarjoilujen hankinta, vapaaehtoisten rekrytointi; tedotus ja viestintä, esim. tapahtumamainonta ja toiminnan esittely eri tilaisuuksissa.

Työntekijän toivotaan olevan kiinnostunut vanhusten parissa työskentelystä ja olevan oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin tehtäviin. Excelin, Publisherin ja Wordin osaaminen on eduksi.

Työntekijä pääsee osalliseksi Turun Seudun TST ry:n Työllä tehden -hankkeeseen, joka tarjoaa ohjausta ja tukea palkkatukihenkilön työllistymispolulle.

Hakemukset: työllätehden.fi/esimerkkikaksipalkkatuki-jatyokokeilupaikat/esitietolomake/

Lisätietoja antaa Työllä tehden -hankkeen projektipäällikkö Teija Leppämäki, puh. 044 7007 423, teija.leppamaki(ät)tstry.com