Anna Duuni -aluksen jäsenmatkat kesällä 2024

TST:n Anna Duunin odotetut kesäreissut alkavat, ja ilmoittautumiset jäsenmatkoille ovat nyt käynnissä. Tähän artikkeliin kootaan kaikki tiedossa olevat TST:n Infossa myynnissä olevat Anna Duunin jäsenmatkat:

Jokaisesta matkasta löytyy oma artikkeli tarkemmilla tiedoilla, klikkaa vain kyseisen reissun linkkiä. Varaa itsellesi paikka venereissulta ja tule mukaan viettämään hienoa päivää saaristossa!

Kuva: TST Tiedotus

Anna Duuni -veneretkelle osallistujan muistilista:

1. Jos olet estynyt osallistumasta retkelle, ilmoita siitä hyvissä ajoin TST:n Infoon puh. 044 7007 421. Mikäli retki on sellaisena ajankohtana, jolloin Info on suljettu, soita suoraan veneeseen, puh. 044 7007 448 tai matkanvetäjälle, jos sellainen on. TST:n käytännön mukaisesti retkimaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai hoitajan kirjoittamaa todistusta vastaan. Soita veneeseen myös, jos myöhästyt sovitusta lähtöajasta. Veneen puhelin on auki vain miehistön ollessa paikalla.

2. Veneen kapteenilla on velvollisuus kieltää päihtyneen henkilön tulo veneeseen.

3. Veneretkillä on säävaraus. Lähinnä voimakas tuuli voi olla esteenä. Mikäli retki peruuntuu sään tai esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän takia, retkimaksun saa takaisin Infosta. Ennen kotoa lähtöä on hyvä vielä tarkistaa puhelimestaan, onko mahdollisista muutoksista tullut tekstiviesti tai koetettu soittamalla tavoittaa.

4. Varaudu sään mukaisin varustein. Lämmintä, tuulen ja sateen pitävää vaatetta mukaan. Myös varavaatteita. Merellä ja saaristossa voi olla erilainen sää kuin maissa. Ota mukaan myös päähine ja aurinkovoide. Ja uimapuku sekä pyyhe, jos aiot uida tai saunoa (mikäli saunomismahdollisuus on). Jos aiot mennä luontoon kävelemään, varaa mukaan varrelliset lenkkarit, vaelluskengät tai kumisaappaat sekä pitkälahkeiset housut. Saarissa on käärmeitä ja punkkeja.

5. Mukaan omat eväät. Veneessä on pieni uunilla varustettu kaasuhella. Varaudu siihen, että matka saattaa kestää ennakoitua kauemmin. Ota mukaan hyvin ladattu kännykkä. Muista mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeesi ja ota varalta mukaan myös parin seuraavan päivän annokset. Kerro kapteenille, mikäli sinulla on jokin vakava sairaus ja miten toimitaan mahdollisen sairaskohtauksen yllättäessä.

6. Avotulen teko on saarissa kielletty, paitsi merkityillä grillipaikoilla. Kunnioita saariston herkkää luontoa ja vältä häiritsemästä pesiviä lintuja.

7. Veneeseen ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä.

8. Kerro erityistoiveistasi retkenvetäjälle etukäteen, esimerkiksi saunomistoive.

Anna Duuni -veneen laituripaikka on osoitteessa Itäinen Rantakatu 46 (Martinsillan kupeessa, täl puol jokke). Bussipysäkki on ensimmäinen pysäkki heti Martinsillan jälkeen.

Paikalle pääsee busseilla 9, 14, 15, 30, 50-56.

Saavu paikalle viimeistään vartti ennen lähtöä.

Nautinnollisia matkoja ja tervetuloa!