IT-huolto

Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa. Toimintaongelmat, asennukset, päivitykset. Huolto, neuvonta, opastus. Sisältöjen pelastaminen, salasanan uusiminen, mitä vain. Tervetuloa!

Maksuton palvelu on käytettävissä ma – pe klo 9–13.30 KasarmiTallin käytävällä.

Yhteydenotot joko sähköpostitse it-huolto (ät) tstry.fi tai soittamalla puh. 040 129 7685.

Ilmaiset IT-huollon palvelut on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Jäsenkorttia kysytään asioidessasi huollossa.

Vanhojen valokuvien skannauspalvelu:


IT-huolto ottaa vastaan vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon. Tuo mukana kuvasi ja usb-muistitikku tai joku muu ulkoinen tallennusväline. Enintään 200 kuvaa per jäsen.

VHS-videokasettien sisältöjen siirrot:


Tuo vanhat VHS-videokasettisi IT-huoltoon. Ota lisäksi mukaasi tallennusmedia, jolle materiaalin haluat siirrettävän (usb-tikku, ulkoinen kiintolevy, poltettava dvd-levy). Tilantarve parhaalla kuvanlaadulla n. 3 GB/tunti, normaalilla kuvanlaadulla n.1 GB/tunti.

HUOM! Vain asiakkaan omat (tekijänoikeussuoja) kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia, vuokrafilmeja. Siirrot tehdään vain VHS-videokaseteilta (ei 8 mm tms.), mini-dv käy, jos  tuo kameran mukanaan. Yksi jäsen voi tuoda tullessaan enintään 6 tuntia siirrettävää videota.