Avoimia työpaikkoja TST ry:llä

Media-assistentti. Työ on yhdistyksen viestintään liittyviä tehtäviä TST:n tiedotustiimissä: tekstien ja uutisten kirjoittamista, verkkosivujen päivittämistä, sosiaalista mediaa, valokuvaamista, kuvien käsittelyä ja taittotöitä.

Ravintola KasarmiTalli etsii kahta ruokapalvelutyöntekijää. Työ on keittiön esivalmistelu- ja avustavia tehtäviä, sekä lounaan jaossa toimimista ja keittiön siivoustöitä.

Kaksi siistijää. Työ on toimintakeskuksessa tehtävää toimisto- ja yleisten tilojen siivousta.

Kaksi ICT-tuen määräaikaista tehtävää! Tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää yhdistyksen käyttämiä laitteita, ohjelmistoja sekä verkkoa. Lisäksi tehtävään kuuluu henkilöstön opastaminen tietoteknisten laitteiden ja ohjelmistojen käytössä sekä verkkoasioinnissa.

Kaksi toimistotyöntekijän määräaikaista tehtävää! Työtehtäviin kuuluu yleisten toimistotehtävien lisäksi valinnaisesti taloushallinnon, palvelupisteen, tapahtumajärjestäjän tai hallintoassistentin tehtäviä.

Kaksi vahtimestarin määräaikaista tehtävää! Työtehtäviin kuuluvat asiakkaiden palvelu ja opastaminen, toimintakeskuksen avaaminen ja sulkeminen sekä järjestyksen ylläpito ja valvonta.

Lue lisää

Kuva: TST Tiedotus