Turun Seudun TST ry

Ehdokkaat vuoden 2021–2022 hallitukseen esittäytyvät

Tuula Lempinen, 58, keittiöpäällikkö

TST:ssä Tuula tunnetaan KasarmiTallin luotsina. Vapaa-ajallaan hän pitää puutarhanhoidosta ja ompelusta, sekä luonnossa liikkumisesta erityisesti koiransa kanssa. Yhdistyksen hallituksessa hän haluaa olla varmistamassa ja edistämässä toiminnan jatkumista epävarmoina aikoina, niin että ”jäsenet voivat nauttia edullisista jäseneduista.”

Jari Suominen, 62, työmies, TST:n hallituksen jäsen.

Jaria kiinnostavat yhteiskunta ja sen kehittäminen. TST:n hallituksen lisäksi hän on mukana myös Turun Lähiradioyhdistys ry:n ja Osuuskunta Turun Tuulenpesän hallituksissa. TST:n hallituksessa hän haluaa uudistaa ja kehittää yhdistystä, sekä lisätä yhdistyksen vaikuttavuutta. ”TST:n on kasvettava kokoisekseen.”

Timo Saloranta, TST:n venekerhon jäsen

Saariston kasvattina meri on Timolle tärkeä elementti. Veneily on mieluisa harrastus ja TST:n venekerhon kautta hän toivoo pääsevänsä mukaan yhdistyksen toimintaan mukaan laajemminkin, kunhan koronatilanne hellittää. Hän on kiinnostunut vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia jäsentoiminnan parantamiseksi. ”Osallistuminen hallituksen työhön on tapa osoittaa kiitollisuutta kaikkea sitä kohtaan, mitä yhdistykseltä on saanut.” (Hannu Ehlers)