Turun Seudun TST ry

Ehdolla yhteisten asioidemme hoitajiksi

Ehdokasasettelu Turun Seudun TST ry:n luottamustehtäviin on edelleen käynnissä.

Haussa on henkilöitä, joilla on sekä osaamista, kykyä että halua kehittää yhdistyksen toimintaa.

Syyskokouksessa valitaan TST:n hallitukselle puheenjohtaja sekä hallitukseen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Ehdolle puheenjohtajaksi on 17. marraskuuta 2020 mennessä ilmoittautunut Jari Suominen.

Ehdolle hallitukseen ovat 2. joulukuuta 2020 mennessä ilmoittautuneet Taimi Räsänen, Jari Suominen, Hannu Pöllänen, Timo Saloranta ja Ulla Syväkari.

Ehdokasilmoittautumiset ja lisätiedot järjestösihteeri Susanna Valtanen, susanna.valtanen (ät) tstry.fi tai 040 129 7650.

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, vuoden 2021 puolella. Käytännössä sitten, kun Varsinais-Suomen koronatilanne sen mahdollistaa.

Kuva: Pixabay

Näin ehdokkaat kertovat osaamisestaan:

Hannu Pöllänen kuvailee itseään näin: Olen avoin, ystävällinen ja helposti lähestyttävä kaikkien kanssa toimeentuleva monitaituri – aina valmiina auttamaan. Yhdessä kehittäminen ja merkityksellinen jatkuva parantaminen on intohimoni. Haluan että saamme aikaan tuloksia tiiminä avoimella ja rehellisellä yhteistyöllä. Minulla on kymmenien vuosien kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta yrityksissä ja yhdistyksissä työntekijänä ja hallituksen jäsenenä, työssä sekä vapaaehtoisena. Haluan auttaa TSTRYtä valoisaan tulevaisuuteen  jäsenten elämän edistämisessä. Monenlainen toiminta on mielestäni korvaamaton vetovoimatekijä joka tuo lisää jäseniä ja merkitystä meille Turussa. Työtä, Sosiaalisuutta ja Terveyttä!

Toistaiseksi (1.12.2020) vain yhdeltä ehdokkaalta on saatu esittelyteksti.
Tekstit pyydetään lähettämään osoitteeseen susanna.valtanen (ät) tstry.fi.