Turun Seudun TST ry

Jäsentoimijat

Tule mukaan! Harraste- ja toimintaryhmät on tarkoitettu juuri sinulle, TST:n jäsen. Kokoontumisajat löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä ryhmien vetäjiin ja kertoa omat toiveesi. Yhteystiedot saat TST:n Toimintakeskuksen Infosta.

 

Mielessä uusi kerho?

Haluatko ryhtyä vapaaehtoisena vetämään uutta kerhoa tai harrasteryhmää?  Ota yhteyttä jäsentoimintaryhmän puheenjohtajaan Susanna Valtaseen, susanna.valtanen (ät) tstry.fi, puh. 040 129 7690. Huomaathan, että vapaaehtoisille suunnattuja jäsentoimijan ABC-infotilaisuuksia järjestetään kysynnän mukaan.

 

Vapaaehtoisten vetämät TST:n harrasteryhmät

Aina Duuri -lauluryhmä: Outi Hokka
Anna Duuni -venekerho: Jarno Sointusalo, Anneli Maanpää, Janne Nurmi, Timo Mattila
Edunvalvontaryhmä: Seppo Blomqvist
Keskustelukerhot (ruotsi, englanti): Arto Aho
Kivikerho: Lasse Oksa
Linturetket ja Palokärki-ryhmä: Ilkka ”Luru” Hoviseppä
Lukutoukat: Ulla Syväkari
Luonto- ja kalakerho: Ulla Syväkari ja Mika Salonen
Matkailutoiminta ja kulttuuri: Anne Tyni
Metsäkerho: Mikko Urpo
Midas-kultavaltaus: Taimi Räsänen
Paavarotti-mökki: Kari Rindell
Porinapuikot: Ulla Syväkari
Retriitti: Pirjo Lehtonen
Senioritoiminta: Markku Strengell
Sukkelat silmukat: Ulla Syväkari
Tapahtumaryhmä: Outi Hokka
Teatteri Lennart: Kari Leino
Tietotupa: Kari Rindell
TST House Band: Minna Ailio
TST Kuvaajat: Markku Strengell
TST Radio: Juha Tolvanen ja Markku Strengell

 

Vuoden vapaaehtoiset Ulla, Luru ja Lasse

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa 21. maaliskuuta 2019 julkistettiin vuoden vapaaehtoistoimijat. He ovat Ulla Syväkari, Ilkka (Luru) Hoviseppä sekä vuoden tulokas Lasse Oksa.

Ulla ja Luru ovat pitkän linjan TST:läisiä, ja tehneet vapaaehtoisena töitä TST:n eteen lukuisat vuodet ja jopa vuosikymmenet. Ulla on tuttu ihminen TST:n hallituksesta sekä monista vapaaehtoisryhmistä (Lukutoukat, Porinapuikot, Sukkelat silmukat, Luonto- ja kalakerho). Lurun johdolla puolestaan Palokärki-ryhmä on bongannut lintuharvinaisuuksia jo neljännesvuosisadan ajan. Lasse taas pisti viime vuonna pystyyn TST:lle uuden kerhon, Kivikerhon. Lämpimät onnittelut kaikille kolmelle ja suuri kiitos tehdystä vapaaehtoisesta työstä!

Kuvassa vasemmalta Joe Majanen (TST:n toiminnanjohtaja), Lasse Oksa, Ulla Syväkari ja Taimi Räsänen (TST:n hallituksen puheenjohtaja). Kuvasta puuttuu Ilkka (Luru) Hoviseppä.