Viimeinen päivä ilmoittautua huomiselle Kuutamoretkelle!

Anna Duuni suuntaa perjantaina 29. syyskuuta klo 11 kohti Pähkinäisen saarta ja palaa täysikuun saattelemana takaisin Turkuun noin klo 22.

Ilmoittautuminen ja maksu 10 € Infoon viimeistään tänään torstaina 28. syyskuuta klo 13.30 mennessä.

Pähkinäisistä löytyy luontopolku, uimaranta, grillipaikka ja sauna. TST tarjoaa Anna Duunin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ilmaisen saunan! Mukaan eväiden ja grillattavien lisäksi omat saunatarpeet.

Vaatetus sään mukaan, huomioiden se, että merellä on aina vähän kylmempää. Matkaan lähdetään Martinsillan vierestä (Itäinen Rantakatu 46).

Kuva: Pixabay

Anna Duuni -veneretkelle osallistujan muistilista:

1. Jos olet estynyt osallistumasta retkelle, ilmoita siitä hyvissä ajoin TST:n Infoon puh. 044 7007 421. Mikäli retki on sellaisena ajankohtana, jolloin Info on suljettu, soita suoraan veneeseen, puh. 044 7007 448 tai matkanvetäjälle, jos sellainen on. TST:n käytännön mukaisesti retkimaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai hoitajan kirjoittamaa todistusta vastaan. Soita veneeseen myös, jos myöhästyt sovitusta lähtöajasta. Veneen puhelin on auki vain miehistön ollessa paikalla.

2. Veneen kapteenilla on velvollisuus kieltää päihtyneen henkilön tulo veneeseen.

3. Veneretkillä on säävaraus. Lähinnä voimakas tuuli voi olla esteenä. Mikäli retki peruuntuu sään tai esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän takia, retkimaksun saa takaisin Infosta. Ennen kotoa lähtöä on hyvä vielä tarkistaa puhelimestaan, onko mahdollisista muutoksista tullut tekstiviesti tai koetettu soittamalla tavoittaa.

4. Varaudu sään mukaisin varustein. Lämmintä, tuulen ja sateen pitävää vaatetta mukaan. Myös varavaatteita. Merellä ja saaristossa voi olla erilainen sää kuin maissa. Ota mukaan myös päähine ja aurinkovoide. Ja uimapuku sekä pyyhe, jos aiot uida tai saunoa (mikäli saunomismahdollisuus on). Jos aiot mennä luontoon kävelemään, varaa mukaan varrelliset lenkkarit, vaelluskengät tai kumisaappaat sekä pitkälahkeiset housut. Saarissa on käärmeitä ja punkkeja.

5. Mukaan omat eväät. Veneessä on pieni uunilla varustettu kaasuhella. Varaudu siihen, että matka saattaa kestää ennakoitua kauemmin. Ota mukaan hyvin ladattu kännykkä. Muista mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeesi ja ota varalta mukaan myös parin seuraavan päivän annokset. Kerro kapteenille, mikäli sinulla on jokin vakava sairaus ja miten toimitaan mahdollisen sairaskohtauksen yllättäessä.

6. Avotulen teko on saarissa kielletty, paitsi merkityillä grillipaikoilla. Kunnioita saariston herkkää luontoa ja vältä häiritsemästä pesiviä lintuja.

7. Veneeseen ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä.

8. Kerro erityistoiveistasi retkenvetäjälle etukäteen, esimerkiksi saunomistoive.

Anna Duuni -veneen laituripaikka on osoitteessa Itäinen Rantakatu 46 (Martinsillan kupeessa, täl puol jokke). Bussipysäkki on ensimmäinen pysäkki heti Martinsillan jälkeen.

Paikalle pääsee busseilla 9, 14, 15, 30, 50-56.

Pyri saapumaan paikalle varttia ennen lähtöä.

Nautinnollisia matkoja ja tervetuloa!