KasarmiTallin uusi keittiöpäällikkö esittäytyy

Mari-Anne Laitala on aloittanut KasarmiTallin uutena keittiöpäällikkönä. Hän on kotoisin Vaasasta ja syntynyt siellä. Turkuun hän muutti vuonna 2002. Hän päätyi TST:lle nähtyään työpaikkailmoituksen uudesta keittiöpäälliköstä.

”Viihdyin hyvin edellisessä työssäni enkä varsinaisesti etsinyt työpaikkaa, mutta tämä vaikutti niin mielenkiintoiselta, että minun oli pakko tutkia tarkemmin ja sitten päädyin hakemaan paikkaa,” hän kertoo ensivaikutelmastaan TST:stä.

Laitalalla on takanaan ravintola-alan opintoja, joista hän valmistui vuonna 1986. Hän on ollut aiemmin töissä ravintoloissa kuten Vaasan Amarillossa seitsemäntoista vuotta. Turussa hän on ollut töissä Naantalin Aurinkoisessa myymälävastaavana. Hänellä on myös kahvila- ja leipomotaustaa ja hänellä oli kolme vuotta oma lounaskahvila-pitopalveluyritys. Lopetettuaan yrityksen hän meni Mehiläisen hoivapalveluihin, jossa hän oli viimeiset kymmenen vuotta.

KasarmiTallin keittiöpäällikkönä hänen työhönsä sisältyy työnohjausta ja ruuanvalmistamista. KasarmiTallin ravintola on TST:n jäsenille ja lähialueiden asukkaille ja yksinäisille ja työttömille sosiaalinen tapahtuma, jossa voi tulla tapaamaan toisia ihmisiä ja he saavat edullista, maukasta ja terveellistä ruokaa.

”Olen tykännyt KasarmiTallin keittiön monipuolisesta työstä, asiakkaiden kanssa olemisesta, ruuanlaitosta ja toimistosta,” Laitala kertoo ensimmäisten työpäiviensä tunnelmista TST:llä.  

Kuva: Anne Korhonen