Turun Seudun TST ry

Kiitokset järjestöväen asiantuntevalle toiminnalle!

Suuret kiitokset meille kaikille järjestökentällä työskenteleville! Tässä Työttömien Keskusjärjestön puheenjohtaja Irma Hirsjärven kiittävä teksti yhdistyksen Jäsenkirjeestä 5/2019:

”Itselleni on nuoruudesta saakka ollut käsite nimeltä ”työ- ja elinkeinoministeri Lauri Ihalainen”. Asioihin perehtynyt, selkeästi viestivä ja yhteistyökykyinen poliitikko on ollut yksi työllisyyden monista asiapoliitikoista.

Ihalaisen puhe Työttömien Keskusjärjestön vuosikokouksen alussa oli tapahtuma, joka kannattaa muistaa. Hänen sanojensa mukaan kaikista mahdollisista juuri tämä meidän tapahtumamme oli se, jossa hän mieluiten piti jäähyväispuheensa ollessaan viimeistä päivää kansanedustajana. Oli hienoa saada häneltä tunnustusta koko järjestökentän toimijoille. Ihalaisen sanoin teidän, hyvä järjestöväki, teidän asiantunteva toimintanne on aivan ainutlaatuista. Siitä kannattaa kunkin muistuttaa itseään ja yhteisönsä jäseniä säännöllisesti.

Oli hienoa päättää ensimmäinen puheenjohtajuusvuosi juuri Jyväskylässä, Jyvässeudun Työllistämisyhdistyksen ja toiminnanjohtaja Eija Tuohimaan emännöimässä tapahtumassa. Suuri kiitos hänelle, koko JST:n väelle sekä Keskusjärjestön väelle onnistuneen tapahtuman järjestämisestä. Puheenjohtajana vuosikokouksessa toimineelle Joe Majaselle kuuluu myös iso kiitos. Pitkä ja polveileva kokous kulki juohevasti ja keskustelu oli erinomaista.

Ja tuo keskustelu on tehtävämme: kentältä jäsenille, jäseniltä yhdistyksiin, yhdistyksistä hallituksen jäsenille ja sieltä Keskusjärjestön kannanotoiksi, eteenpäin vietäviksi tiedoiksi ja hyviksi työllisyyspolitiikan aineksiksi.

Lopuksi kiitos yhdistysten äänestyskampanjan näkyvyydestä ja hienoista mediaulostuloista kevään aikana! Keskustelu työttömyydestä on noussut aivan toiselle tasolle, kiitos viestijämme Leena Valkosen rautaisen ammattitaidon, ja erityisesti jäsenistön hienon aktiivisuuden. Yhteistyöllä saamme tuloksia!”

Irma Hirsjärvi, Työttömien Keskusjärjestö ry:n puheenjohtaja