Kimmokkeella vauhtia elämään!

Turun kaupunki tarjoaa 17-64-vuotiaille turkulaisille Kimmoke-rannekkeen. Kimmoke-rannekkeella pääsee liikuntapaikkoihin ja kulttuuritapahtumiin edullisella kausimaksulla rennossa porukassa tai itsenäisesti kokeillen. Vain yhdellä rannekkeella saat vauhtia elämään edullisesti. Rannekkeeseen ovat oikeutettuja turkulaiset työttömyysturvaa, työkyvyttömyyseläkettä ja kuntoutustukea, takuueläkettä, eläketukea, perustoimeentulotukea tai kuntoutusrahaa saavat turkulaiset.

Ranneketta voi ostaa Turun kaupungin liikuntapalveluista, Impivaaran uimahallista, Petreliuksen uimahallista, Samppalinnan maauimalasta, Skanssin Monitorista ja Kauppatorin Monitorista. Ota mukaan ostoksille myönteinen päätös tai enintään kuukauden vanha maksuilmoitus tuesta ja henkilöllisyystodistus. Rannekkeen hinta ensimmäisellä ostokerralla on 8 €, johon lisätään 39 € kuudeksi ( 6 ) kuukaudeksi kerrallaan.

Muista, että Kimmoke-ranneketta voi käyttää vain kerran päivässä! Liikuntapaikoissa on oltava arkisin klo 15.30 mennessä, viikonloppuisin ei aikarajaa.

Kuva: Pixabay