Turun Seudun TST ry

Ja vielä: Koronan vaikutukset TST:n arkeen

Varsinais-Suomen koordinaatioryhmä linjaa säännöllisesti alueelliset koronasuositukset Varsinais-Suomeen. Nämä linjaukset vaikuttavat myös Turun Seudun TST ry:n arkeen.

Yhdistyksen vilkas jäsentoiminta on täysin tauolla. Kerhot, ryhmät ja harrastuspiirit jatkuvat TST:llä, kun koronaepidemia sen sallii.

TST:n Toimintakeskus ja lounasruokala KasarmiTalli ovat pandemiasta huolimatta avoinna.

Ylimääräinen oleskelu Toimintakeskuksessa ei ole sallittua.

Torstaipalaverissa voi maaliskuun ensimmäisellä viikolla olla fyysisesti läsnä viisi henkilöä. Torstaipalaveri siirtyy kokonaan etäpalaveriksi Teams-alustalla maaliskuun toisella viikolla.

TST:n Tietotuvassa voi maaliskuun ensimmäisellä viikolla käydä vain ajanvarauksella. Lehtien lukemiseen ja tietokoneen käyttöön on jokaisella ajan varanneella aikaa puoli tuntia. Ajanvarauslomake löytyy vahtimestareilta. Tietotupa on kokonaan suljettu 8.–28. maaliskuuta.

Kasvomaskien käytöstä on vahva suositus. Turvavälit pidetään vähintään kahdessa metrissa. Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta huolehditaan tarkasti. Sairaana, sairaan oloisena tai altistuneena ei saa tulla Toimintakeskukseen.

Ja vielä: Vuoden 2020 jäsenkortit ovat voimassa siihen saakka, kunnes TST:n syyskokous voidaan järjestää ja jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2021 päättää.

Kuva: Pixabay