Turun Seudun TST ry

Koronasuositusten vaikutukset TST:n arkeen

Varsinais-Suomen koordinaatioryhmä linjaa säännöllisesti alueelliset koronasuositukset Varsinais-Suomeen.

Nämä linjaukset vaikuttavat TST:n arkeen: Toimintakeskuksen sisätiloissa tapahtuva jäsenten harrastustoiminta on tauolla. Torstaipalaverissa voi olla läsnä korkeintaan kymmenen henkilöä. Etäosallistuminen on mahdollista Teamsin kautta.

TST:n Tietotuvassa voi edelleenkin käyttää nettiä ja lukea lehdet, mutta tilassa voi yhdellä kertaa olla enintään viisi henkilöä. Ensimmäisenä tullut lähtee uuden tulijan tieltä.

Ylimääräinen oleskelu Toimintakeskuksessa ei ole sallittua, koskee myös ruokalan tiloja. Ruokailu ja ruokajaot jatkuvat edelleen turvaväli- ja hygieniaohjeistusta noudattaen.

TST:n Toimintakeskus on pandemiasta huolimatta avoinna, ja siksi myös talon työntekijöiden turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Etätöitä tehdään niin laajasti, kuin se on mahdollista.

Kuntouttava työtoiminta, palvelumanageripalvelu ja työllistäminen jatkuvat.

Vuoden 2020 jäsenkortit ovat voimassa siihen saakka, kunnes TST:n syyskokous voidaan järjestää ja jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2021 päättää.

Ja lopuksi: On tärkeää, että jokainen meistä ymmärtää toimia vastuullisesti niin Toimintakeskuksessa kuin sen ulkopuolellakin.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2021! Valoa kohti taas mennään!