Turun Seudun TST ry

Mitä TST:n lomautukset merkitsevät käytännössä?

Lomautukset käynnistyvät Turun Seudun TST ry:ssä torstaina 10. lokakuuta tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Tämä tarkoittaa sitä, että osa vakituisesta henkilökunnasta on lomautettu kokonaan, osa osa-aikaisesti. Projektirahoituksella toimivat TST-Texvex ja Viuhka ovat lomautusten ulkopuolella. Määräaikaisissa työsuhteissa, palkkatuella, työkokeilussa tai kuntouttavan työtoiminnan asiakkaina olevat jatkavat kuten aikaisemminkin, jokainen sopimuksensa mukaan. Myös uusia sopimuksia tehdään entiseen malliin.

Lounasravintola KasarmiTallista saa edelleen sekä aamiaista että lounasta, mutta 7. lokakuuta alkaen aukioloaika on ma-pe klo 9-14.

Toimintakeskus ja sen työpisteet ja -pajat jatkavat toimintaansa normaalisti. Samaten TST:n jäsentoiminnot, kerhot, ryhmät, tapahtumat, palaverit, liikunta jne. jatkuvat. Toimintakeskuksen aukioloihin tulee supistuksia. Uudet aukioloajat ovat 7. lokakuuta alkaen ma-pe klo 8.30-15.

Kaikki jäsenedut ovat edelleen voimassa, mm. Paavarotti-mökkiä voi edelleen vuokrata. Ylijäämäruokaa ja EU-kasseja jaetaan kuten aikaisemminkin.

Kaikista mahdollisista ja mahdottomista muista muutoksista ilmoitamme tällä verkkosivulla ja ilmoitustauluilla. Lisää tietoa on tulossa lähipäivinä, tavoitteena on joka tapauksessa leikata kuluja kaikessa mahdollisessa.

PS. Emme suinkaan ole lopettamassa toimintaamme! Työttömien ja vähävaraisten puolustajia tässä maailmassa tarvitaan edelleen!

Kuva TST:n tiedotustilaisuudesta 1. lokakuuta/Liisa Hinkkanen.