Turun Seudun TST ry

Patikoimaan, telttailemaan, retkelle Lappiin?

Välineopastusta, retkimuonan kokkailua, rinkkaretki Ruissaloon, yön yli telttaretki ja sitten lopulta Lappiin patikoimaan! Huikeita ideoita. Eikös tee mieli liittyä seuraan?

Olkaa kaikki tervetulleita seuraavaan yhdistettyyn Midaksen ja Metsäkerhon palaveriin keskiviikkona 27.3. klo 12-13.30. Paikkana Monitoimitila, josta klo 13 siirtyminen Kotipesään.

Aiheet: Yhdessä kohti Lappia ja TST:n kultavaltaus Midasta? Mitä muita retkeilyaiheisia tapahtumia voisimmekaan toteuttaa?

 

On mahdollisesti viimeinen kesä, jolloin TST:n Lapissa sijaitsevaan kultavaltaus Midakseen mennään. Innostuneita on, ja tarkempia suunnitelmia ja laskelmia Lapin reissusta on tulossa 27.3. kokoukseen. Millä mennään, milloin, ketkä lähtevät ja kauanko ollaan? Miten mahdollisimman moni pääsee mukaan reissuun juuri itselleen sopivalla tavalla?

Kaikki vielä iloisesti avoinna. Ja tulkitse tämä kutsuksi itsellesikin. Houkuttaudu mukaan. Aistit avoinna astelemme jo mielissämme mäkäräisiä huiskien kivistä polkua rinkka olkapäitä hiertäen.. Vapaus!

Tähän mennessä on ideoitu seuraavia retkeilyaiheisia tapahtumia:

  • Huhtikuussa retkimuonan kokkailua ja välineopastusta Toimintakeskuksessa, sisällä ja ulkona. TST:llä on myös omia välineitä.
  • Toukokuusa rinkkaretki Ruissaloon, tuntumaa patikointiin ja ruuan valmistukseen luonnossa. Ei ole pakko patikoida. Mukaan voi tulla vaikka autolla ja osallistua vain kokkailuun ja ruokailuun. Eräilijät mittaavat kuntoaan kunnon patikalla.
  • Kesäkuussa yöpymisretki telttaillen. Mukaan voi tulla myös päiväseltään.
  • Heinä-elokuussa Lapinreissu. Midasta kohti?
  • Syyskuussa patikkaretki Savojärven maisemissa, yöpyminen ja sauna. Täällä kerrotaan ne parhaat jutut kesän retkistä kuvien kera.

Olkaa vapautuneet kertomaan tarinaa eteenpäin! Ja kaikki mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja osallistumaan! Tehdään yhdessä ikimuistoisia reissuja!

Kuva: Pixabay