Turun Seudun TST ry

Pienikin liike piristää!

TST osallistuu Kaikki kunnossa -hankkeen liikuntakampanjaan Pienikin liike piristää!

Kenelle: Kampanja on tarkoitettu kaikille työttömille. Kampanja-aika on 1.4.–31.5.2021. Mukaan voi lähteä heti huhtikuun alussa tai myöhemmin.

Miten: Osallistujilta edellytetään liikuntakyselylomakkeeseen vastaamista ja liikuntapäiväkirjan täyttämistä vähintään kahden viikon ajan.

Osallistumisohjeet:

  1. Täytä kyselylomake ja merkitse lomakkeen yläreunaan TST. Lomakkeet (kyselylomake ja päiväkirja) löytyvät hankesivuilta. Voit tulostaa lomakkeen ja täyttää sen paperisena tai täyttää sähköisesti.
  2. Pidä liikuntapäiväkirjaa kaksi viikkoa. Voit pitää päiväkirjaa pidempään, vaikka koko kampanjan keston ajan. Voit tulostaa itsellesi liikuntapäiväkirjan käsin täytettäväksi tai täyttää sen sähköisesti.
  3. Palauta paperinen kyselylomake ja päiväkirja TST:n Infoon tai Toimintakeskuksen ollessa kiinni postilaatikkoon viimeistään 31. toukokuuta. Tarkista, että liikuntapäiväkirjassakin on etusivulla mainittu TST. Sähköiset päiväkirjat palautetaan sähköpostitse osoitteeseen heli.niromaa[@]tyottomat.fi. Muista merkitä kaikkiin lomakkeisiin tunnus TST.
  4. Palkinnot postitetaan kampanjan päätyttyä yhdistyksiin.

Palkinnot: Jokaisesta täytetystä kahden viikon liikuntapäiväkirjajaksosta saa lahjaksi jumppakuminauhan. Halutessaan saa myös henkilökohtaisia liikuntaneuvoja. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan muita liikunta-aiheisia palkintoja kuten säädettäviä käsipainoja. Kampanjaan osallistuneiden jäsenyhdistysten kesken arvotaan lahjakortti (300 €) liikuntavälineiden hankintaan.

Viikkohaaste 24.–30. toukokuuta: Mene metsään! 
Luonnossa liikkuminen saa aikaan monia terveyshyötyjä. Lähde sinäkin luontoon kävelemään tai retkeilemään. Lisämotivaatiota voit hakea Liikkuvan aikuisen videosta.

Tämä oli viimeinen viikkohaaste, toivottavasti olet saanut haasteista piristystä päivääsi! Nyt on aika palata alussa mahdollisesti asettamaasi tavoitteeseen – toteutuiko se? Haluatko jatkaa saman tavoitteen parissa vai ehkä kokeilla jotain muuta?

Kuva: Pexels