Turun Seudun TST ry

Projektit

Yhdistyksen projektit ovat asiakaslähtöisiä, kohderyhmien omista ideoista ja tarpeista nousevia. Yhdistys vastaa itse niiden suunnittelusta ja toteuttamisesta kuten myös rahoituksen hankkimisesta.

 

Viuhka-projekti

Viuhka-projekti koordinoi ja järjestää toimintaa Turun seudulla asuville +35-65-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille arkielämän tueksi. Osallistuminen ryhmiin ja ohjauksiin on maksutonta.

Projektin on tarkoitus toimia vuoden 2019 loppuun ja se toteutetaan yhteistyössä eri yhdistysten ja kaupungin toimijoiden kanssa.

Lue lisää Viuhka-projektista.

 

Työllä tehden -hanke

Työllä tehden -hanke tarjoaa omat räätälöidyt työllistymispolut sekä vähintään vuoden että yli kaksi vuotta työttöminä olleille. Palvelut on suunnattu sellaisille työtä hakeville, joilla on oma selkeä motivaatio työllistymiseensä. Tavoitteena on työ-, koulutus- tai työkokeilupaikan löytyminen jakson päätyttyä.

Lue lisää Työllä tehden -hankkeesta.

 

TST-Texvex

TST–Texvexin toiminta-ajatus on edistää kiertotaloutta lajittelemalla ja käsittelemällä kuluttajilta tulevia poistotekstiilejä sekä tarjota aktivoimismahdollisuuksia pitkään työttömänä olleille turkulaisille. TST-Texvexin toiminnassa on tarkoitus tarjota palkkatukityötä tai työkokeilupaikkoja turkulaisille työnhakijalle. Kohderyhmänä on ns. Kela-listalla olevat työnhakijat, joille työttömyyspäiviä on kertynyt runsaasti (vähintään 300 työmarkkinatukipäivää).

Lue lisää TST-Texvexistä.

 

Digiolkkarista työelämään -hanke

Sinä Turun alueella asuva yli 52-vuotias mies tai nainen,

OLETKO INNOSTUNUT OPPIMAAN UUSIA TAITOJA?

Tule työttömille suunnattuun työnhakutyöpajaan, jossa on aiheina mm:

– omien vahvuuksien vahvistaminen
– tietokoneen ja netin käyttö
– sosiaalisen median käyttö
– CV:n tekeminen
– työhaastattelutilanne

Lue lisää Digiolkkarista työelämään -hankkeesta.