Turun Seudun TST ry

Retket ja matkat

TST ry:n tärkeitä toimintamuotoja on retkien ja tapahtumien järjestäminen. Järjestetyistä retkistä peritään omakustannushinta, jolla katetaan lippukulut ja mahdolliset matkakulut kohteeseen.

Huomaathan, että mikäli tapahtumiin, retkille, matkoille tms. vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, se tehdään aina käymällä Kanslerintien toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma-pe klo 9-14, ellei toisin mainita.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan aina myös mahdolliset maksut (paikkaa ei siis voi pelkästään varata, se on myös maksettava samalla).
Huomaathan lisäksi, että varaukset ovat sitovia, eikä suoritettua maksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Viimehetken peruutukset Infon aukioloajan ulkopuolella on ehdottomasti tehtävä matkanjärjestäjän puhelinnumeroon, jotta jonottajia saadaan mukaan matkaan paikkojen vapauduttua. Osallistujia myös toivotaan jättämään puhelinnumeronsa kaiken varalta.

 

Jo-Jo Teatterin ”Kiviä taskussa” ti 8.9.

Jo-Jo Teatterin "Kiviä taskussa" ti 8.9.

Kaksi miestä, 15 roolia. Mitä siitä seuraa? Se selviää syyskuussa Jo-Jo Teatterissa, kun Kuuskajaskarin kesäteatterissa viime kesänä huippuarvostelut saanut klassikkokomedia Kiviä taskussa nähdään sisäteatterisovituksena. Helsingin Kaupunginteatterin versiota samasta tekstistä on esitetty täysille katsomoille jo vuodesta 2002.

Kiviä taskussa on vauhdikas, mutta traaginen komedia. Lisäksi se on haaste kahdelle näyttelijälle, jotka hyppäävät näytelmän aikana lennosta roolista toiseen. Onneksi turkulaiset näyttelijät Akseli Sveholm ja Tommi Koskinen ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan.

TST tekee vierailun näytökseen tiistaina 8.9. klo 19.

Hinta 8 e/ jäsen, sis. narikkamaksun.

Ilmoittautumiset ja maksu Infoon to 3.9. mennessä.

Kuva: Jo-Jo Teatteri.

Lue lisää

Cabaret-musikaali Turun kaupunginteatterissa la 10.10. klo 14

Cabaret-musikaali Turun kaupunginteatterissa la 10.10. klo 14

Nyt on mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista Turun Kaupunginteatterissa! Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi berliiniläiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta. Eletään vuotta 1931. Naurusta, kyynelistä ja jäykkyydestä jäsenissä irrottavasta musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

Kit Kat Clubin sykkeessä hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Rooleissa:

Olli Rahkonen, Anna Victoria Eriksson, Miiko Toiviainen, Stefan Karlsson, Riitta Salminen, Mika Kujala, Minna Hämäläinen, Emmi Kangas, Panu Kangas, Mikko Kauppila, Katariina Lantto, Mikko Nuopponen, Filip Ohls, Soile Ojala, Helena Puukka, Pauliina Saarinen ja Anssi Valikainen.

Lipun hinta 33 € / työtön, 52 € / eläkeläinen, sisältää Föli-lipun teatterille.

Lippuja permannolle varattu 20. Varaus ja maksu TST-infoon 9.9. mennessä. Liput noudettavissa TST:ltä 2 viikkoa ennen esitystä, jos haluat hyödyntää Föli-edun bussissa. Ennakkoon noutamattomat liput Anne Tyniltä teatterin aulasta ennen esitystä.

Kuva: Turun kaupunginteatteri

Lue lisää

”MUMMUN SAAPPAASSA SOI FOX” Tampereen Komediateatterissa

”MUMMUN SAAPPAASSA SOI FOX” Tampereen Komediateatterissa

Tampereen Komediateatterissa ensimmäistä kertaa vieraileva Sirkku Peltola ohjaa päänäyttämölle Lea-palkitun komediansa La 19.9.20, näytös klo 14.

”Perheessä on isä, äiti ja kaksi lasta. Tarinan keskiössä on Tarmo-poika, jota painavat suuret huolet. Paljon on asioita, joista puhutaan, tärkeimmät jäävät salaisuuksiksi. Poliisi ja opettaja käyvät hämmentämässä pieneen kotiinsa kiinnikasvaneita vanhempia, jotka yrittävät parhaansa. Yrittävät maailmassa, jossa kaikki kiitää ohi ja jättää kurvissa kyydistänsä hitaimmat. Tarmon mummulla on matkaradio saappaassa, se on tanssiin kutsu… ”

Käsikirjoitus ja ohjaus Sirkku Peltola.

Rooleissa mm. Miia Selin, Aimo Räsänen, Tuukka Huttunen, Marika Heiskanen.

Matkaohjelma: 9.45 lähtö TST, 10.00 linja-autoaseman turistipysäkki. Lounas museokeskus Vapriikin noutopöydästä klo 12.30-13.30. Näytös klo 14. Paluu Turkuun n. klo 19.

Matkan hinta 65€/ jäsen (avec 75€) sis. bussikuljetuksen isolla turistibussilla, teatterilipun permannolta, keittolounaan (sis. Päivän keiton, salaattipöydän, kahvin ja jälkiruoan).

Ilmoittautumiset ja maksu 3.8. alkaen Infoon, viimeistään 18.8.

Ennakkomaksu 20€ varattaessa, loput 19.8. mennessä. Järjestää TST-matkailu ja kulttuuri/Anne Tyni

Retki Wiurilan Kartanon kesänäyttelyyn pe 21.8.

Salon Halikossa sijaistsevan Wiurilan kartanon pihapiiriin ja talousrakennuksiin on levittäytynyt Varsinais-Suomen suurin nykytaiteen näyttely Tie jonka valitsin. Näyttelyä on ehditty verrata jo kuuluisan Taidekeskus Salmelan nykytaiteen näyttelyyn! Teokset, joita on lähes 40, pohtivat luonnon ja koko ympäröivän maailman tilaa.

Ryhmällemme on varattu tunnin opastuskierros ja matka taittuu isolla tilausbussilla.

Retki tehdään yhdessä Viuhka-projektin kanssa.

Matkaohjelma: Lähtö TST:ltä klo 11, opastus klo 12-13, paluu Turkuun n. klo 17.

Alueen ravintolassa, Club Engelissä on mahdollisuus nauttia lounasta (10,90 €) tai kahvitella. Myös salaattipöytä.

Matkan hinta 10€/ jäsen, avec 15€. Ilmoittautumiset ja maksu 3.8. alkaen viimeistään 18.8. Infoon.

Viuhkaprojektilaisten ilmoittautumiset suoraan projektihenkilöstölle.

TST:n jäsentoiminta tauolla koronan vuoksi

Turun Seudun TST ry:n vilkas jäsentoiminta on toistaiseksi pysähdyksissä. Syynä on koronapandemian aiheuttama poikkeustila.

TST:n toimintakeskus on väliaikaisesti suljettu eikä siellä näin ollen voida järjestää minkäänlaista toimintaa.

Pahoittelemme tilannetta, ja käynnistämme jälleen yhdistyksen jäsentoiminnot koronatilanteen salliessa.

TST:n teatterimatkojen peruuntumisista

TST:n teatterimatkojen peruuntumisista

TST:n vilkas harrastustoiminta on tällä hetkellä jäissä koronavirusepidemian vuoksi. Suurin osa suunnitelluista teatterimatkoista on myös peruuntunut:

Kevään ja alkukesän teatterimatkat Naantalin Emmateatteriin 28. toukokuuta ja Tampereen Komediateatteriin 10. kesäkuuta on peruttu. Samppalinnan ja Linnateatterin kesän näytökset on myös peruutettu.

Valkeakosken kesäteatterin Aira-musikaalin kaikki kesän esitykset on peruttu, tuotanto siirtyy kesälle 2021.

Komediateatterin näytelmä Korpelan kujanjuoksu siirtyy ensi kesään, keskiviikoksi 16. kesäkuuta 2021.

Tampereen Komediateatteriin on varattu lippuja Mummon saappaissa soi fox -esitykseen lauantaille 19. syyskuuta 2020 klo 14. Tästä lisätiedot myöhemmin.

Mahdolliset jo maksetut ennakkomaksut palautetaan TST:n infosta kun toimintakeskus jälleen avautuu. Ennakkomaksut voi siirtää myös tuleviin, toteutuviin retkiin.

Kuva: Linnateatteri.

Päivitetty viimeksi 30.4.: Aira-musikaalin peruuntuminen tältä kesältä.