Turun Seudun TST ry

Ruokaravintola KasarmiTalli

TST:n Toimintakeskuksen lounasruokala Kasarmitalli tarjoaa yhdistyksen jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan. Tällöin tarvitaan oma astia ruoan kuljetusta varten.

Ruokala on siis tarkoitettu vain TST:n varsinaisille jäsenille sekä kannatusjäsenille. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma–pe klo 9–14.

 

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin klo 8–15

  • Aamiainen ma–pe  klo 8–9.30
  • Lounas ma–pe  klo 11–14.30

 

Hinnat

Aamiainen 2 €, keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €. Kasarmitallin kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 €/40 €.

TST:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita. Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

 

Ruokalista

Koko viikon ruokalista löytyy nettisivuiltamme vasemmalla olevasta lilanvärisestä palkista. Etusivulla oikealla olevasta TST:n viikko -valikosta löytyvät päiväkohtaisesti ruokalistan lisäksi myös aukiolo- ja tapahtumatiedot.

TST Mobiilissa viikon ruokalistan löytää helpoiten avaamalla etusivun Valikon. Siellä Kasarmitallin ruokalista sijaitsee heti Yhteystietojen alla, merkattuna omalla lilanvärisellä tunnisteella. Päivän ruokalista löytyy TST Mobiilissa myös TST:n viikko -valikosta.

 

Tilattavat herkut

Kasarmitallista voi tilata leivonnaisia jäsenhintaan:

Kasvis-, kinkku- tai kalapiirakka, alkaen 10 €

 

Voileipäkakku, alkaen 35 € (liha-, kala- tai kasvistäyte)

 

Täytekakku, alkaen 25 € (10-12 hengelle)

 

Kaikki tuotteet ovat aina laktoosittomia.

Tiedustele myös muita mahdollisia tilattavia tuotteita.

Tilaukset keittiöpäällikkö Tuula Lempinen, puh. 044 7007 426, tuula.lempinen (ät) tstry.fi.