Turun Seudun TST ry

Toimintakeskus suljettu 17.3. – 2.8.2020.

Syynä sulkemiseen on koronavirus­epidemiatilanne ja haasteet toteuttaa turvallinen avaaminen kesäloma­kaudella. TST:n toimintaa jatketaan elokuussa kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden, jäsenten ja asiakkaiden turvallisuuteen. Ilmoitamme Toiminta­keskuksen avautumisesta vielä erikseen.

TST:n Toimintakeskuksessa pidettäväksi ilmoitetut kokoontumiset, tapahtumat, kurssit, koulutukset jne. on tältä ajalta peruttu. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Anna Duunin veneilykausi on alkanut. Matkustajien ja miehistön turvallisuuden vuoksi matkustaja­määrää on supistettu. Veneeseen otetaan korkeintaan 10 kansi­matkustajaa. Jäsenmatkoja järjestetään näillä näkymin harvakseltaan.

Lounasravintola KasarmiTalli on suljettu 2. elokuuta 2020 saakka.

Kauppojen ylijäämäruokajako on jouduttu keskeyttämään, samaten EU-ruokajako. Tietoa avoinna olevista ruokajako­paikoista löytyy Ruoka-apu.fi -sivustolta.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelut palautetaan elokuussa. Uusia määräaikaisia palkkatuettuja työsuhteita ei voida aloittaa sinä aikana, kun Toimintakeskus on suljettu.

Jos sinulla on työsuhteeseesi liittyvää kysyttävää, ota yhteys Tuula Lempiseen p . 044 7007 421 (ma-pe klo 10-14). Mikäli asiasi koskee muita asioita, ota yhteys Taimi Räsäseen p. 044 7007 435 (ma-pe klo 10-14).

Päivitetty 28.6.