Turun Seudun TST ry

Toimintakeskus suljettu 17.3. – 2.8.2020.

Syynä sulkemiseen on koronavirus­epidemiatilanne ja haasteet toteuttaa turvallinen avaaminen kesäloma­kaudella. TST:n toimintaa jatketaan elokuussa kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden, jäsenten ja asiakkaiden turvallisuuteen. Ilmoitamme Toiminta­keskuksen avautumisesta vielä erikseen.

TST:n Toimintakeskuksessa pidettäväksi ilmoitetut kokoontumiset, tapahtumat, kurssit, koulutukset jne. on tältä ajalta peruttu. Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Lounasravintola KasarmiTalli on suljettu 2. elokuuta 2020 saakka.

Kauppojen ylijäämäruokajako on jouduttu keskeyttämään, samaten EU-ruokajako. Tietoa avoinna olevista ruokajako­paikoista löytyy Ruoka-apu.fi -sivustolta.

Anna Duunin veneilykausi on alkanut. Matkustajien ja miehistön turvallisuuden vuoksi matkustaja­määrää on supistettu. Veneeseen otetaan korkeintaan 12 10 kansi­matkustajaa. Jäsenmatkoja järjestetään näillä näkymin harvakseltaan lähes viikottain.

Yhdistyksen mökki Paavarotti Rymättylässä on myös varattavissa.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelut palautetaan elokuussa. Uusia määräaikaisia palkkatuettuja työsuhteita ei voida aloittaa sinä aikana, kun Toimintakeskus on suljettu.

Jos sinulla on työsuhteeseesi liittyvää kysyttävää, ota yhteys Tuula Lempiseen p . 044 7007 421 (ma-pe klo 10-14). Mikäli asiasi koskee muita asioita, ota yhteys Taimi Räsäseen p. 044 7007 435 (parhaiten ma-pe klo 10-14).

Päivitetty 24.7.