TST:n jäsenyydellä rahanarvoisia etuja!

Turun Seudun TST ry:n jäsenyys kannattaa! Jäsenet saavat lukuisia rahanarvoisia etuja, muun muassa aamiais- ja lounasedun.

Jäsenkortteja myydään TST:n Toimintakeskuksen Infossa. Varsinaiset jäsenet maksavat 10 €, kannatusjäsenet 30 € sekä yhdistys- ja yhteisöjäsenet 100 € vuodessa.

Turun Seudun TST ry:n jäsenet pääsevät nauttimaan edullisesta kotiruuasta Toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTallissa. Se on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.30-14.30. KasarmiTallin aamiainen tarjoillaan arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.30-9.30 ja lounas maanantaista perjantaihin klo 11-14.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja edullisempaa ruokailua varten. TST ry:n jäsenten alle kouluikäiset lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa ja pienet koululaiset puoleen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan kunhan tuo oman astian kuljetusta varten.

TST:n pieni Korjausompelimo korjaa nimensä mukaisesti yhdistyksen jäsenten vaatteita ja tekstiilejä pientä korvausta vastaan. Korjausompelimo on avoinna arkisin ma–pe klo 9–13. Työhuone sijaitsee infokäytävällä, Käsityöpajan ja ICT-tuen välissä.

Kun tuot työn ompelijalle korjattavaksi, tuo tekstiili ompelijalle puhtaana. Jos tilaat vetoketjun vaihdon, tuo uusi vetoketju mukanasi. Tuo myös muut työhön kuuluvat tarvikkeet (napit, lisäkankaat jne.) mukanasi. Hinnasto on TST:n ilmoitustaululla ja ompelimossa. Ompelijalla on oikeus kieltäytyä työstä, joka on mahdoton toteuttaa korjausompelimon resursseilla.

IT-huolto palvelee TST ry:n jäseniä maanantaista perjantaihin klo 9-13.30 Kanslerintien Toimintakeskuksessa. Tarjolla on apua tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa kuten asennuksessa, huollossa, opastuksessa, neuvonnassa ja päivityksessä. IT-huollossa on vanhojen valokuvien skannauspalvelu, joka ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon.

IT-huolto tarjoaa myös vanhojen VHS-videokasettien sisältöjen siirrot, joka pitää sisällään vain asiakkaan omat tekijänoikeussuojan alaiset kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia ja vuokrafilmejä. Palvelut saa voimassa olevaa TST:n jäsenkorttia näyttämällä.

Tietotupa on TST:n jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia. Tietotuvasta löytyy päivän lehdet ja tietokoneilla voi päivittää vaikkapa CV:n tai surffata netissä. Tilasta löytyy myös TV ja pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

TST:n jäsenille on suunnattu niin lyhyitä kuin vähän pitempiäkin koulutuksia ja kursseja. TST järjestää myös monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan. Kaikki TST:n tapahtumat, koulutukset ja kurssit löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Lauluryhmä Aina Duuri, luonto- ja kalakerho, radiokerho, teatteri Lennart, kirjakerho Lukutoukat ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia.

TST:n jäsenet voivat vuokrata peräkärryn TST:n Infosta sen aukioloaikoina hintaan 6 €/vrk + 20 €:n pantti.

M/S Anna Duuni -vene on yksi TST:n ylpeyden aiheista. TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään aluksella kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja. Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

TST:n jäsenille on tarjolla liikuntaa Toimintakeskuksen omassa liikuntasalissa.

TST:n jäsenille on tarjolla laajaa edunvalvontaa, samoin asiaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, mm. työttömän oikeuksista. Lue lisää kattojärjestömme Työttömien Keskusjärjestön sivuilta.

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-14, puh 050 321 8670. Ilmoitathan jäsennumerosi asianajotoimiston kanssa asioidessasi.

Lisäksi TST:n jäsenet saavat 15 %:n alennuksen Turun Kauppahallin Torisuutarilta teetetyistä töistä ja 10 %:n alennuksen tarvikkeista TST:n jäsenkorttia näyttämällä.