TST:n syysretkellä juteltiin sienistä ja yhdistyksen asioista

Turun Seudun TST ry:n Luontokerho järjesti luonto- ja sieniretken Kaarinan Urheilijoiden hiihtomajalle tiistaina 25. lokakuuta. Ohjelmana oli ohjattu luontopolkukierros ja sienikävely. Reissulle lähdettiin pikkubussilla TST:n Toimintakeskukselta klo 9.15 ja palattiin takaisin Toimintakeskukselle klo 15.30.

”Kaarinan urheilijat toimittivat aamulla meille lahjaksi polttopuita ja tukikohtana toimi hiihtomajan laavu”, retkellä tulimaakarina toiminut Juha-Pekka ”Juppe” Korkka kertoo.

Matkan ohjelmaan kuului luonnosta nauttimista ja tutustumista toisiin jäseniin. Ohjelmassa oli niin ikään vapaata sienestämistä ja luonnossa rentoutumista, kukin omalla tavallaan. Retkellä sai lainaan 10 litran sieniämpärin, mutta retkeläiset ottivat mukaan oman sieniveitsen- ja harjan. Retkeläiset olivat varustautuneet säänmukaisesti saappailla ja vedenkestävillä housuilla ja takilla.

”Säät suosivat meitä ja sateelta vältyttiin. Liikuimme ryhmänä toisiamme kannustaen ja löysimme sopivasti sieniä. Tauolla nautimme omista eväistä, Ulla kertoi sienistä ja luontokerho koemaistatti Currywursteja ja Bratwursteja grillistä”, Juppe jatkaa tunnelmallista matkakertomusta.

”Tunnelma oli lämmin ja juttelimme sienten lisäksi yhdistyksen asioista. Olipa kiva tutustua jälleen paremmin mukaviin yhdistyskavereihin! Lopuksi siivosimme majan ympäristöä ja kiitimme metsän henkeä hyvästä ylläpidosta”, Juppe tiivistää reissun tunnelmat ja kiittelee TST ry:tä retken järjestämisestä ja kehuu mukaan lähteneitä yhdistyksen jäseniä.

Kuvia matkalta