Turun Seudun TST ry

TST:n ensimmäiset yhteistoimintaneuvottelut päättyivät

Turun Seudun TST ry:n ensimmäiset yhteistoimintaneuvottelut päättyivät syyskuussa.

Yhdistyksen hallituksen keskiviikkona 25. syyskuuta 2019 tekemän päätöksen mukaisesti vakituisen henkilökunnan lomautukset toteutetaan 10. lokakuuta alkaen. Kaksi vakituiseen henkilökuntaan kuuluvaa lomautetaan kokoaikaisesti ja viisi osa-aikaisesti 31. joulukuuta 2019 saakka.

Lue koko tiedote 25.9.2019

Turun Seudun TST ry:n hallitus päätti 2. syyskuuta aloittaa taloudellisista ja tuotannollisista syistä johtuen yhdistyksen toimihenkilöitä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on saada 35 000 euron säästöt henkilöstökuluissa loppuvuoteen mennessä.

Lomautukset siis käynnistyivät Turun Seudun TST ry:ssä torstaina 10. lokakuuta tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Tämä tarkoittaa sitä, että osa vakituisesta henkilökunnasta on lomautettu kokonaan, osa osa-aikaisesti. Projektirahoituksella toimivat TST-Texvex ja Viuhka ovat lomautusten ulkopuolella. Määräaikaisissa työsuhteissa, palkkatuella, työkokeilussa tai kuntouttavan työtoiminnan asiakkaina olevat jatkavat kuten aikaisemminkin, jokainen sopimuksensa mukaan. Myös uusia sopimuksia tehdään entiseen malliin.

Lounasravintola KasarmiTallista saa edelleen sekä aamiaista että lounasta, mutta 7. lokakuuta alkaen aukioloaika on ma-pe klo 9-14.

Toimintakeskus ja sen työpisteet ja -pajat jatkavat toimintaansa normaalisti. Samaten TST:n jäsentoiminnot, kerhot, ryhmät, tapahtumat, palaverit, liikunta jne. jatkuvat. Toimintakeskuksen aukioloihin tulee supistuksia. Uudet aukioloajat ovat 7. lokakuuta alkaen ma-pe klo 8.30-15.

Kaikki jäsenedut ovat edelleen voimassa, mm. Paavarotti-mökkiä voi edelleen vuokrata. Ylijäämäruokaa ja EU-kasseja jaetaan kuten aikaisemminkin.

Kaikista mahdollisista ja mahdottomista muista muutoksista ilmoitamme tällä verkkosivulla ja ilmoitustauluilla. Lisää tietoa on tulossa lähipäivinä, tavoitteena on joka tapauksessa leikata kuluja kaikessa mahdollisessa.

PS. Emme suinkaan ole lopettamassa toimintaamme! Työttömien ja vähävaraisten puolustajia tässä maailmassa tarvitaan edelleen!

Kuva TST:n tiedotustilaisuudesta 1. lokakuuta/Liisa Hinkkanen.