Turun Seudun TST ry

Työllistäminen

Turun Seudun TST ry on sosiaali- ja terveysalan yhdistys, jossa vuosittain jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä on yli tuhat. Yhdistys perustettiin vuonna 1992 työttömien edunvalvontaan. Nykyään yhdistys ajaa kaikkien pienituloisten, myös eläkeläisten ja opiskelijoiden asiaa.

Omaehtoinen, laaja jäsentoiminta on ollut tärkeää alusta lähtien. Sen rinnalla on reilun kahden vuosikymmenen aikana kulkenut vankka työllistämistoiminta. Työllistettyjen ja hankkeiden määrät ovat olleet tasaisessa kasvussa alusta alkaen. Turun Seudun TST ry on Turun alueen suurin kolmannen sektorin työllistäjä.

Työllisyyspoliittisten hankkeiden (päättyivät vuoden 2018 lopussa), yhdistyksen omien hankkeiden sekä TST-Texvex –projektin (alkoi vuonna 2016, päättyi vuoden 2019 lopussa) puitteissa on tavoitteena työllistää vuodessa työkokeilulla tai palkkatuella useita satoja pitkään työttömänä olleita henkilöitä.

TST ry järjestää myös kuntouttavaa työtoimintaa, kuntouttavaa ryhmätoimintaa sekä sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiä yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.

Turun Seudun TST ry tarjoaa erilaisia työtehtäviä vuosittain yli 350 työnhakijalle palkkatuen, työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan keinoin. Parhaimmillaan ne toimivat ponnahduslautana uuteen työpaikkaan tai ohjaavat uuteen koulutukseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

TST:llä on esteettömät tilat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintakeskus sijaitsee Iso-Heikkilässä osoitteessa Kanslerintie 19, 20200 Turku. Bussit 32 ja 42 Turun kauppatorilta.

Kannattaa myös tutustua TST:n jäsenetuihin. Kymmenellä eurolla vuodessa saa huomattavat jäsenedut, mm. kursseja, koulutuksia, harrastusryhmiä ja -mahdollisuuksia.