Turun Seudun TST ry

Työpaikkaa etsimässä

TST:n Työllä tehden -hankkeen kevään työnhakuryhmä tutustui Mayer Turun telakkaan ja sen työtarjontaan torstaina 24. toukokuuta.

Telakan HR- ja viestintäasiantuntija Riina-Maija Vähänikkilä toimi oppaana ja kertoi mm. telakan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksista.

Mayer Turku järjestää vuosittain neljä rekrytointikierrosta, joista kullakin kerralla on haettavissa n. 20-30 työpaikkaa. Haettavia työtehtäviä on laidasta laitaan, esim. lukkoseppiä, tiiminvetäjiä, palkanlaskijoita, aluepäälliköitä, suunnittelijoita, meri- ja tuotantotekniikaninsinöörejä… Seuraava rekrytointikierros on elokuussa, seuraa Mayerin ilmoittelua.

Ja mikäli työllistyminen telakalle kiinnostaa, järjestää Mayer myös puolen vuoden mittaisia rekrytointikoulutuksia laivalevyseppähitsaajaksi, joista 90 prosenttia työllistyy telakalle. Rekrytointikoulutuksiin haetaan TE-toimiston kautta, seuraava koulutus alkaa syksyllä.

TST:n työnhakuryhmä etsii aktiivisesti töitä, eikä vain puhu työnhausta. Ryhmälle vierailu oli erittäin antoisa ja suuntaa antava, työnhakumahdollisuudet kasvoivat entisestään!

Tule mukaan seuraavaan työnhakuryhmään, joka alkaa 3. syyskuuta.

Lisätietoja Työllä tehden -hankkeen projektipäälliköltä Teija Leppämäeltä, teija.leppamaki (ät) tstry.fi