Varaa TST:n tiloja käyttöösi netitse!

TST:llä on kolme tilaa, jotka ovat yleisön varattavissa Turun kaupungin Varaamo-verkkosivujen kautta. Tilat ovat iso liikuntasali sekä kokoustilat Kotipesä ja Torstaihuone.

Ovien avaamisesta huolehtii TST:n vahtimestari. Kysy myös tarjoilua!

Liikuntasalin voi varata käyttöönsä arkisin klo 14–21 ja lauantaisin klo 10–17. Kotipesä on käytettävissä arkisin klo 11–21 ja lauantaisin klo 10–17. Torstaihuone on käytettävissä torstaisin klo 12–17, muina arkipäivinä klo 9–21 ja lauantaisin klo 10–17.

Lisätietoja TST:n puolesta petteri.peltomaa (ät) tstry.fi.

Kuva: TST Tiedotus

• Liikuntasali
Max. 40 henkilöä. Voi käyttää myös kokoustilana, Liikuntasalissa miesten ja naisten pukuhuone ja suihkutila sekä wc:t. Mahdollisuus kannettavaan videotykkiiin.

• Kokoustila Kotipesä
Max. 15 henkilöä. Tätä huonetta voi käyttää kokoustilana, kerhohuoneena, pelitilana (lauta- ja korttipelit), sekä atk-opetustilana. Tilassa useita pöytätietokoneita.

• Kokoustila Torstaihuone
Max. 40 henkilöä. Tätä tilaa voi käyttää kokoushuoneena, kerhohuoneena, pelitilana (lauta- ja korttipelit), kuoroharjoituksiin ja karaoketapahtumiin. Tilassa on piano sekä valkokangas, videotykki ja vieras-wifi-verkko esimerkiksi etäkokouksien pitämiseen. Lisäksi mikroaaltouuni ja käsienpesuallas.