Turun Seudun TST ry

Vuoden vapaaehtoiset julki TST:n vuosikokouksessa

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa 21. maaliskuuta julkistettiin vuoden vapaaehtoistoimijat. He ovat Ulla Syväkari, Ilkka (Luru) Hoviseppä sekä vuoden tulokas Lasse Oksa.

Ulla ja Luru ovat pitkän linjan TST:läisiä, ja tehneet vapaaehtoisena töitä TST:n eteen lukuisat vuodet ja jopa vuosikymmenet. Ulla on tuttu ihminen TST:n hallituksesta sekä monista vapaaehtoisryhmistä (Lukutoukat, Porinapuikot, Sukkelat silmukat, Luonto- ja kalakerho). Lurun johdolla puolestaan Palokärki-ryhmä on bongannut lintuharvinaisuuksia jo neljännesvuosisadan ajan. Lasse taas pisti viime vuonna pystyyn TST:lle uuden kerhon, Kivikerhon. Lämpimät onnittelut kaikille kolmelle ja suuri kiitos tehdystä vapaaehtoisesta työstä!

Vuosikokouksessa myös hyväksyttiin vuosikertomus 2018, vahvistettiin tilinpäätös 2018 ja myönnettiin vastuuvapaus asiaankuuluville tahoille.

Lisäksi vuosikokous hyväksyi Turun kaupungille toimitettavan kannanoton, jossa painotetaan TST:n merkitystä turkulaisille sosiaalisessa, taloudellisessa ja työllistämismerkityksessä. Samalla pyydetään kaupunkia huomioimaan TST:n kokonaistaloudellinen merkitys avustustuksia jaettaessa.

Kuvassa vasemmalta Joe Majanen (TST:n toiminnanjohtaja), Lasse Oksa, Ulla Syväkari ja Taimi Räsänen (TST:n hallituksen puheenjohtaja).