Jäsenedut

Elämään uutta potkua! TST:n jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kokemuksia, elämyksiä, toimintaa. Liity mukaan iloisen kirjavaan joukkoomme.

Voit tulostaa jäsenhakemuksen tästä tai noutaa sen Toimintakeskuksen Infosta. Täytetty lomake palautetaan Infoon sen aukioloaikana.

Jäsenhakemuksen palautuksen yhteydessä maksetaan 10 euron jäsenmaksu (varsinaiset jäsenet). Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa (henkilö) ja 100 euroa (yhdistys, yhteisö) vuodessa.

Vuoden 2023 jäsenmaksuista päätettiin Turun Seudun TST ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 18. marraskuuta 2022.

Ruokala

Toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTalli tarjoaa TST:n jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan.

Aamiainen ma–pe klo 9.00–9.30. Lounas ma–pe  klo 11–13.30.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja, jolloin ruokailet vielä edullisemmin.

TST ry:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita! Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitset oman astian ruoan kuljetusta varten.  Jos sinulla ei ole omaa astiaa, veloitetaan sinulta astian hinta.

Puutyöpajan palvelut

Puutyöpajan hinnasto, palvelu vain TST:n jäsenille:

Maalaustyöt

Ruokapöytä alkaen               20 €
Ruokapöydän tuoli alkaen   15 €
Pieni lipasto laatikoilla         25 €
Jakkara alkaen                      10 €
Pienesineet alkaen                 8 €

Hinnat sisältävät hionnan, tasoitteen ja pintakäsittelyn. Asiakas itse tuo pintakäsittelyaineen.

Erittäin huonokuntoisten tuotteiden hinnat sovitaan erikseen.

Korjaukset

Pöydän ja tuolin jalkojen liimaus/ruuvaus 10 €/kpl, 30 €/4 kpl.

Muut korjaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Valmiit linnunpöntöt            10 €/ kpl

ATK-korjaamo

ATK-korjaamo päivystää ma–pe klo 9.15–13.30 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa (asennukset, huolto, opastus, neuvonta, päivitykset jne.).

Yhteydenotot joko sähköpostitse atk-korjaamo (ät) tstry.fi, soittamalla puh. 040 129 7685.

Korona-aikana toivomme, että fyysisiä yhteydenottoja ja käyntejä korjaamolla vältetään mahdollisimman paljon. Toki viallinen laite on korjaamolle tuotava, mutta sen voi esimerkiksi jättää käytävälle korjaamon ulkopuolelle, kunhan asiasta on sovittu ensin korjaamolaisten kanssa.

Ilmaiset ATK-palvelut on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Otathan jäsenkorttisi mukaan asioidessasi pisteessä.

Vanhojen valokuvien skannauspalvelu:
ATK-korjaamo ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon. Tuo mukana kuvasi ja usb-muistitikku tai joku muu ulkoinen tallennusväline. Enintään 200 kuvaa per jäsen.

VHS-videokasettien sisältöjen siirrot:
Tuo vanhat VHS-videokasettisi TST:n ATK-korjaamolle. Tuo lisäksi mukanasi tallennusmedia, jolle materiaalin haluat siirrettävän (usb-tikku, ulkoinen kiintolevy, poltettava dvd-levy). Tilantarve parhaalla kuvanlaadulla n.3 GB/tunti, normaalilla kuvanlaadulla n.1 GB/tunti.

HUOM! Vain asiakkaan omat (tekijänoikeussuoja) kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia, vuokrafilmeja. Siirrot tehdään vain VHS-videokaseteilta (ei 8 mm tms), mini-dv käy, jos  tuo kameran mukanaan. Yksi jäsen voi tuoda tullessaan enintään 6 tuntia siirrettävää videota.

Voimassa oleva TST:n jäsenkortti näytettävä asioidessa.

Tietotupa

Jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia.

Tietotuvasta löytyy päivän lehdet ja tietokoneilla voi päivittää vaikkapa CV:n tai surffata netissä. Tilasta löytyy myös tv ja  pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

Tietokoneen käyttö

TST:n jäsenille on vaihtelevasti tarjolla tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Katso tiedot atk-kursseista  Tulevat tapahtumat -sivulta.

Koulutukset ja kurssit

Jäsenille on suunnattu niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin koulutuksia ja kursseja. Voit myös suorittaa hygieniapassin jäsenetuhintaan.

Kaikki TST:n tapahtumat, myös koulutukset ja kurssit, löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kerhot ja ryhmät

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia.

Peräkärry

Peräkärry on vuokrattavissa jäsenille 6 €/vrk + 20 €:n pantti. Vuokraus Infosta sen aukioloaikoina.

Retket ja matkat

Monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan.

M/S Anna Duuni

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu Anna Duuni -vene on yksi TST:n ylpeyden aiheista.

TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja.

Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi.

Paavarotti-mökki

Neljänkymmenen kilometrin päässä Turusta, saariston luonnon äärellä Naantalin Rymättylän Paavaisissa, sijaitsee vuonna 2010 rakennettu Paavarotti-mökki. TST:n jäsenillä on mahdollisuus vuokrata hirsimökki omaan käyttöönsä.

 4 + 2 hengen mökkiin kuuluu terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2. Etäisyys meren rantaan noin 20 metriä.

Paavarotin vuokraaminen TST:n osalta päättyy 31.5.2023.

Lue lisää ja katso vuokrausohjeet täältä.

Liikunta

Alla mainittujen lisäksi muusta mahdollisesta liikunnasta saat tietoa Tulevat tapahtumat -sivulta.

Sulkapallo

TST:n jäsenet pelaavat yhdessä sulkapalloa joka tiistai ja torstai klo 1213. Mukaan sisäpelikengät, maila ja jäsenkortti. Huom! TST:lle ei ole varattu vuoroa, vaan aika on vakiintunut pelaajien keskuudessa. Varmista pelikaveri ennen menoa.

Paikkana Manhattan Sport Center, Pitkämäenkatu 4 B, 4.krs., 20250 Turku.

Vuoro voimassa näillä tiedoin syyskauden 2022.

Keilavuoro

TST:n jäsenille on varattu kaksi keilarataa keskiviikkoisin klo 1415 Kupittaan Keilahallista. Vuoro voimassa 7.9.-14.12.

Jos TST:n radoilla on tungosta, yrittää keilahalli järjestää lisäratoja TST:n keilaajien käyttöön samaan hintaan.

Jäsenkeilaajan kommentti: ”Yhdellä keilaradalla on mielekästä keilata enintään kolme henkilöä kerrallaan, jos aikaa on yksi tunti. Tällöin jokainen keilaaja ehtii heittää noin kaksi sarjaa.”

Kupittaan Keilahalli, Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Kylpylä Holiday Club Caribia

Kylpylän käyttö: ma–su 14 €/hlö.
Kuntosali ja vesijumppa: 42 €/10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu).
Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat.

Edut koskevat TST:n jäseniä ja ovat henkilökohtaisia. Edut edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.

Jäsenetuhinnat voimassa 1.1. – 31.12.2022.

Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, [email protected]
Kongressikuja 1, 20540 Turku.

Jäsenedun tiedot päivitetty 4.1.2022.

Edunvalvonta

Jäsenille on tarjolla laajaa edunvalvontaa, samaten asiaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Lue lisää kattojärjestömme Työttömien Keskusjärjestön sivuilta.

Lakipalvelu

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10–14, puh. 050 321 8670.

Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

Jäsenedun tiedot päivitetty 27.8.2021.

Torisuutari

Torisuutarilta alennus 15% teetetyistä töistä ja 10% tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä. Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16.

Jäsenedun tiedot päivitetty 27.8.2021.