Turun Seudun TST ry

Jäsenedut

Elämään uutta potkua! TST:n jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kokemuksia, elämyksiä ja toimintaa. Liity mukaan iloisen kirjavaan joukkoomme.

Voit tulostaa jäsenhakemuksen 2020 tästä tai noutaa sen Toimintakeskuksen Infosta. Täytetty lomake palautetaan Infoon sen aukioloaikoina ma-pe klo 9.15-14.

Palautuksen yhteydessä maksetaan 10 euron jäsenmaksu (varsinaiset jäsenet). Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa (henkilö) ja 60 euroa (yhdistys, yhteisö) vuodessa.

Ruokala

Toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTalli tarjoaa TST:n jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan.

Aamiainen ma–pe  klo 9–9.30, 2 €.
Lounas ma–pe  klo 11–13:30. Keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 € / 40 €, jolloin ruokailet vielä edullisemmin.

TST ry:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita! Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitset oman astian ruoan kuljetusta varten.

Ruokajako

– kauppojen ylijäämäruokaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaihin saatavuuden mukaan yhdistyksen jäsenille. Vuoronumeroiden jako klo 11.
– EU-ruokajako kerran viikossa tiistaisin klo 10–14. Oma kassi mukaan!

Lue lisää elintarvikejakelusta.

Liikunta

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen niin fyysisen kuin henkisenkin vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä. Tarjonta on monipuolista ja tarjontaan voivat myös jäsenet itse vaikuttaa.

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi ohjatut liikuntatunnit.

Monitoimitilassa voi myös pelata biljardia ja pingistä. Toistaiseksi ei mahdollista varastokäytön takia.

Yhdistys tukee jäsentensä liikkumisharrastuksia mm. maksamalla mahdollisuuksiensa mukaan liikkumatilojen vuokria.

Koulutukset ja kurssit

Jäsenmaksulla saat käyttöösi valikoiman niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin koulutuksia ja kursseja. Voit myös suorittaa hygieniapassin tai työturvallisuuskortin jäsenetuhintaan.

Kaikki TST:n tapahtumat, myös koulutukset ja kurssit, löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kerhot ja ryhmät

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia.

Retket ja matkat

Monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan.

Tietotupa

Jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia.

Tietotuvasta löydät päivän lehdet, ja jäsentietokoneilla voit päivittää vaikkapa CV:si ja surffata netissä.  Tiloista löytyy myös mukava sohva, keinutuoli, tv ja  pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

Edunvalvonta

Jäsenille tarjolla myös laajaa edunvalvontaa ja tapahtumia ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista.

Lakipalvelu

Lakiasiainpalvelu Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10–14, puh. 050 321 8670.

Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

ATK-korjaamo

ATK-korjaamo päivystää maanantaista perjantaihin klo 10–13 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa (asennukset, huolto, opastus, neuvonta, päivitykset jne.).

Yhteydenotot joko sähköpostitse atk-korjaamo (ät) tstry.fi tai suoraan käymällä ATK-korjaamon Info-käytävällä sijaitsevassa työhuoneessa.

Ilmaiset ATK-palvelut on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Otathan jäsenkorttisi mukaan asioidessasi pisteessä.

Vanhojen valokuvien skannauspalvelu: ATK-korjaamo ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon. Tuo mukana kuvasi ja usb-muistitikku tai joku muu ulkoinen tallennusväline. Enintään 200 kuvaa per jäsen.

VHS-videokasettien sisältöjen siirrot: Tuo vanhat VHS-videokasettisi TST:n ATK-korjaamolle. Tuo lisäksi mukanasi tallennusmedia, jolle materiaalin haluat siirrettävän (usb-tikku, ulkoinen kiintolevy, poltettava dvd-levy). Tilantarve parhaalla kuvanlaadulla n.3 GB/tunti, normaalilla kuvanlaadulla n.1 GB/tunti.

HUOM! Vain asiakkaan omat (tekijänoikeussuoja) kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia, vuokrafilmeja. Siirrot tehdään vain VHS-videokaseteilta (ei 8 mm tms), mini-dv käy, jos  tuo kameran mukanaan. Yksi jäsen voi tuoda tullessaan enintään 6 tuntia siirrettävää videota.

Voimassa oleva TST:n jäsenkortti näytettävä asioidessa. ATK-korjaamo on avoinna  ma–pe  klo 10–13.

Tietokoneen käyttö

TST:n jäsenille on tarjolla useita tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Katso tiedot atk-kursseista  Tulevat tapahtumat -sivulta.

Mikäli olet kiinnostunut tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvästä opetuksesta, kerrothan siitä sähköpostitse osoitteeseen atk-koulutus (ät) tstry.fi. Räätälöimme tarvittaessa lyhytkoulutuksia.

Paavarotti-mökki

Paavaistentie 511, Naantali. Etäisyys meren rantaan n.20m.

Hirsimökki Airistolla jäsenille. 4 + 2 hengelle, valmistunut vuonna 2010. Terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2.

Varustelu: Sähkövalo, puuhella, sähköinen keittolevy, jääkaappi, ilmalämpöpumppu, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto 10 hengelle, ruoanlaittovälineitä (kattiloita yms.), kaasugrilli, perinteinen grillipaikka. Laverisohva, 4 patjaa, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet tuotava itse. Soutuvene. Porakaivo moottorilla (ei juoksevaa vettä). Puucee.

Etäisyydet: Turku 40 km (autolla n. 45 min). Bussipysäkki 7,8 km. Naapuri 30 m.

Tarkemmat tiedot: Metsän siimeksessä, aamuaurinko paistaa tontille, luonnontilainen. Hyvät kalavedet. Alueella syksyisin hyvät marjastus-, sienestys- ja ulkoilumaastot. Ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.

Kesähinnat 1.5.-30.9.2019:
Jäsenet 40 €/vrk, ei päivävuokrausta.
Jäsentoimijoille mahdollista myös päiväkäyttö klo 9-18, 15 €.
Yhteistyökumppanit 120 €/vrk.

Talvihinnat:
Jäsenet 30 €/vrk, ei päivävuokrausta.
Jäsentoimijoille mahdollista myös päiväkäyttö klo 9-18, 15 €.
Yhteistyökumppanit 10 0€/vrk.

Varaaminen:
Max. 3 vrk/ kerta.
Varaukset Toimintakeskuksen Infosta sen aukioloaikoina. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Anna Duuni

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu Anna Duuni -vene on yksi TST ry:n ylpeyden aiheista.

TST ry:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja.

Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST ry:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi.

Peräkärry

Peräkärry on vuokrattavissa jäsenille 6 € / vrk + 20 €:n pantti.

Kylpylä Holiday Club Caribia

Kylpylän käyttö: ma – pe 11 €/hlö, la – su 13 €/hlö.
Kuntosali ja vesijumppa: 39 €/10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu).
Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vko 1, 8, 42 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat.

Edut koskevat TST:n jäseniä ja ovat henkilökohtaisia. Edut edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.
Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, [email protected]
Kongressikuja 1, 20540 Turku.

Jäsenetuhinnat voimassa 1.1. – 31.12.2020.

Jalkahoito

TST:n jäsenille jalkahoito 40 € / tunti. Jalkahoitokeskus Arja Niskanen, Kauppiaskatu  8, Turku, puh. 050 303 1843.

Torisuutari

Alennus 15% teetetyistä töistä ja 10% tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä. Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16.