Turun Seudun TST ry

Jäsenedut

Elämään uutta potkua! TST:n jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, kokemuksia, elämyksiä, toimintaa. Liity mukaan iloisen kirjavaan joukkoomme.

Voit tulostaa jäsenhakemuksen 2020 tästä tai noutaa sen Toimintakeskuksen Infosta. Täytetty lomake palautetaan Infoon sen aukioloaikoina ma–pe klo 9.30–14.

Jäsenhakemuksen palautuksen yhteydessä maksetaan 10 euron jäsenmaksu (varsinaiset jäsenet). Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa (henkilö) ja 60 euroa (yhdistys, yhteisö) vuodessa.

Ruokala

Toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTalli tarjoaa TST:n jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan.

Aamiainen ma–pe  klo 8.30–9.30, 2 €.
Lounas ma–pe  klo 11–13.30. Keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 €/40 €, jolloin ruokailet vielä edullisemmin.

TST ry:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita! Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitset oman astian ruoan kuljetusta varten.  Jos sinulla ei ole omaa astiaa, veloitetaan astiasta 0,50 e.

Ruokajako

Kauppojen ylijäämäruokaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin saatavuuden mukaan yhdistyksen jäsenille klo 11 alkaen.

EU-ruokajako kerran viikossa tiistaisin klo 10–14 kaikille tarvitseville.

Lue lisää elintarvikejakelusta.

Puutyöpajan palvelut

Puutyöpajan hinnasto (vuosi 2020), palvelu vain TST:n jäsenille:

Maalaustyöt

Ruokapöytä alkaen                20€
Ruokapöydän tuoli alkaen   15€
Pieni lipasto laatikoilla         25€
Jakkara alkaen                       10€
Pienesineet alkaen                  8€

Hinnat sisältävät hionnan, tasoitteen ja pintakäsittelyn. Asiakas itse tuo pintakäsittelyaineen.

Erittäin huonokuntoisten tuotteiden hinnat sovitaan erikseen.

Korjaukset

Pöydän ja tuolin jalkojen liimaus/ruuvaus 10€/kpl, 30€/4 kpl.

Muut korjaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Valmiit linnunpöntöt            10€/ kpl

ATK-korjaamo

ATK-korjaamo päivystää ma–ti ja to–pe klo 10–13 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Apua saa tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa (asennukset, huolto, opastus, neuvonta, päivitykset jne.).

Yhteydenotot joko sähköpostitse atk-korjaamo (ät) tstry.fi, soittamalla puh. 040 129 7685 tai suoraan käymällä ATK-korjaamon Info-käytävällä sijaitsevassa työhuoneessa.

Ilmaiset ATK-palvelut on tarkoitettu ainoastaan TST:n jäsenille, joten tarkistathan ennen yhteydenottoa, että jäsenmaksusi on maksettu. Otathan jäsenkorttisi mukaan asioidessasi pisteessä.

Vanhojen valokuvien skannauspalvelu:
ATK-korjaamo ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon. Tuo mukana kuvasi ja usb-muistitikku tai joku muu ulkoinen tallennusväline. Enintään 200 kuvaa per jäsen.

VHS-videokasettien sisältöjen siirrot:
Tuo vanhat VHS-videokasettisi TST:n ATK-korjaamolle. Tuo lisäksi mukanasi tallennusmedia, jolle materiaalin haluat siirrettävän (usb-tikku, ulkoinen kiintolevy, poltettava dvd-levy). Tilantarve parhaalla kuvanlaadulla n.3 GB/tunti, normaalilla kuvanlaadulla n.1 GB/tunti.

HUOM! Vain asiakkaan omat (tekijänoikeussuoja) kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia, vuokrafilmeja. Siirrot tehdään vain VHS-videokaseteilta (ei 8 mm tms), mini-dv käy, jos  tuo kameran mukanaan. Yksi jäsen voi tuoda tullessaan enintään 6 tuntia siirrettävää videota.

Voimassa oleva TST:n jäsenkortti näytettävä asioidessa.

Tietotupa

Jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia.

Tietotuvasta löytyy päivän lehdet ja tietokoneilla voi päivittää vaikkapa CV:n tai surffata netissä. Tilasta löytyy myös tv ja  pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

Tietokoneen käyttö

TST:n jäsenille on vaihtelevasti tarjolla tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Katso tiedot atk-kursseista  Tulevat tapahtumat -sivulta.

Koulutukset ja kurssit

Jäsenille on suunnattu niin lyhyitä kuin vähän pidempiäkin koulutuksia ja kursseja. Voit myös suorittaa hygieniapassin jäsenetuhintaan.

Kaikki TST:n tapahtumat, myös koulutukset ja kurssit, löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kerhot ja ryhmät

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia.

Retket ja matkat

Monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan.

Liikunta

Keilailu maanantaisin klo 13–15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. 3,50 €/jäsen.

Yhdistys tukee jäsentensä liikkumisharrastuksia mm. maksamalla mahdollisuuksiensa mukaan liikkumatilojen vuokria.

Muusta mahdollisesta liikunnasta saat tietoa Tulevat tapahtumat -sivulta.

Edunvalvonta

Jäsenille on tarjolla laajaa edunvalvontaa, samaten asiaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Lue lisää kattojärjestömme Työttömien Keskusjärjestön sivuilta.

Lakipalvelu

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10–14, puh. 050 321 8670.

Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

Anna Duuni

Vanhasta, puisesta kahveliketsistä kunnostettu Anna Duuni -vene on yksi TST:n ylpeyden aiheista.

TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja.

Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

Teemamatkojen kohteita ja sisältöä suunniteltaessa voivat myös TST:n maakravut antaa käyttöön ideansa ja asiantuntemuksensa. Kuka tahansa yhdistyksen jäsen voi ryhtyä jonkin teemamatkan vetäjäksi.

Peräkärry

Peräkärry on vuokrattavissa jäsenille 6 €/vrk + 20 €:n pantti. Vuokraus Infosta sen aukioloaikoina.

Kylpylä Holiday Club Caribia

Kylpylän käyttö: ma–pe 11 €/hlö, la–su 13 €/hlö.
Kuntosali ja vesijumppa: 39 €/10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu).
Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (vko 1, 8, 42 ja 52) ja arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat.

Edut koskevat TST:n jäseniä ja ovat henkilökohtaisia. Edut edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.
Lisätiedot ja ryhmävaraukset Caribian myyntipalvelusta, puh. 030 687 4000, [email protected]
Kongressikuja 1, 20540 Turku.

Jäsenetuhinnat voimassa 1.1. – 31.12.2020.

Torisuutari

Alennus 15% teetetyistä töistä ja 10% tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä. Turun Kauppahalli, Eerikinkatu 16.