Turun Seudun TST ry

Ruokaravintola KasarmiTalli

TST:n Toimintakeskuksen lounasruokala Kasarmitalli tarjoaa yhdistyksen jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan. Tällöin tarvitaan oma astia ruoan kuljetusta varten.

Ruokala on siis tarkoitettu vain TST:n varsinaisille jäsenille sekä kannatusjäsenille. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina.

Aukioloajat

  • aamiainen klo 9.00 – 9.30
  • lounas klo 11.00 – 13.30

Hinnat

Aamiainen 2 €, keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €. Kasarmitallin kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 €/40 €.

TST:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita. Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

Ruokalista

Koko viikon ruokalista löytyy nettisivuiltamme vasemmalla olevasta lilanvärisestä palkista. Etusivulla oikealla olevasta TST:n viikko -valikosta löytyvät päiväkohtaisesti ruokalistan lisäksi myös aukiolo- ja tapahtumatiedot.

TST Mobiilissa viikon ruokalistan löytää helpoiten avaamalla etusivun Valikon. Siellä Kasarmitallin ruokalista sijaitsee heti Yhteystietojen alla, merkattuna omalla lilanvärisellä tunnisteella. Päivän ruokalista löytyy TST Mobiilissa myös TST:n viikko -valikosta.

Kahvikortti

TST:n Ruokaravintola KasarmiTallin kassalta saa kahvikortteja. Aina kun ostat kahvin ja päivän pullan, korttiin tehdään merkintä.

Kun olet kerännyt kymmenen merkintää, KasarmiTalli tarjoaa sinulle ilmaisen kahvin sekä päivän pullan.

Tilattavat herkut

Kasarmitallista voi tilata leivonnaisia jäsenhintaan:

Kasvis-, kinkku- tai kalapiirakka, alkaen 10 €

Voileipäkakku, alkaen 35 € (liha-, kala- tai kasvistäyte)

Täytekakku, alkaen 25 € (10-12 hengelle)

Kaikki tuotteet ovat aina laktoosittomia.

Tiedustele myös muita mahdollisia tilattavia tuotteita.

Tilaukset ja lisätiedot

Keittiöpäällikkö Tuula Lempinen, puh. 044 7007 426, tuula.lempinen (ät) tstry.fi.