Turun Seudun TST ry

Ruokaravintola KasarmiTalli

Toimintakeskuksen Ruokaravintola KasarmiTalli tarjoaa TST ry:n jäsenille kotiruokaa edulliseen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan – tällöin tarvitaan oma astia ruoan kuljetusta varten.

Ruokala on siis tarkoitettu vain TST:n varsinaisille jäsenille sekä kannatusjäsenille. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina ma–pe klo 9–14.

Keittiön toiminnasta vastaa keittiöpäällikkö Tuula Lempinen, puh. 044 7007 426, tuula.lempinen (ät) tstry.fi.

 

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin klo 8–15

  • Aamiainen ma–pe  klo 8–9.30
  • Lounas ma–pe  klo 11–14.30

 

Hinnat

Aamiainen 2 €, keitto 3,50 € ja lounas 4,50 €. Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja hintaan 30 €/40 €.

TST:n jäsenten lapset ovat myös tervetulleita. Alle kouluikäiset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Pienet koululaiset puoleen hintaan.

 

Ruokalista

Koko viikon ruokalista löytyy nettisivuiltamme vasemmalla olevasta lilanvärisestä palkista. Etusivulla oikealla olevasta TST:n viikko -valikosta löytyvät päiväkohtaisesti ruokalistan lisäksi myös aukiolo- ja tapahtumatiedot.

TST Mobiilissa viikon ruokalistan löytää helpoiten avaamalla etusivun Valikon. Siellä KasarmiTallin ruokalista sijaitsee heti Yhteystietojen alla, merkattuna omalla lilanvärisellä tunnisteella. Päivän ruokalista löytyy TST Mobiilissa myös TST:n viikko -valikosta.