Kuntouttava työtoiminta

Turun Seudun TST ry:n kuntouttava työtoiminta koostuu yksilöohjauksesta sekä ryhmässä tapahtuvasta toiminnasta.

Työtoimintaa järjestetään TST:n Toimintakeskuksessa (Kanslerintie 19, Iso-Heikkilä, 20200 Turku) hyvien bussiyhteyksien varrella (bussit 32 ja 42 kulkevat aivan Toimintakeskuksen vierestä).

Yksilöllinen kuntouttava työtoiminta

Yksilölliseen kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ottamalla ensin yhteyttä omaan virkailijaan joko kaupungin työpisteessä tai TE-toimistossa. Tämän jälkeen sovitaan haastatteluaika kuntouttavan työtoiminnan ohjaajiemme kanssa.

Työtehtäviä toimintakeskuksessamme on muun muassa puupajalla, käsityöpajalla, ATK-korjaamossa. Rajoitetusti myös keittiössä, siivous- ja huoltotehtävissä, toimistotehtävissä ja asiakaspalvelussa.

Toimintapäiviä on viikossa yleensä 3–4 ja työtoimintaan kuuluu sekä aamiainen että kunnon lounas. Työtoiminnan aikana tukenasi ovat kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat.

Työtoiminnan rinnalla on mahdollisuus suorittaa TST:n järjestämänä ja kustantamana esimerkiksi hätäensiapukortti, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti.

Tavoitteena on, että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat siirtyvät esimerkiksi työvoimapoliittisiin toimenpiteisiin, palkkatukityöhön, työkokeiluun, koulutuksiin tai avoimille työmarkkinoille.

Yhteystiedot

Esko Kuhlman, vastaava ohjaaja
puh. 040 129 7630
esko.kuhlman (ät) tstry.fi

Marko Väätäinen, ohjaaja
puh. 040 129 7660
marko.vaatainen (ät) tstry.fi