Liikunta


Ohjattu ryhmäliikunta

TST:n Toimintakeskuksen liikuntasalissa järjestetään taas kaiken ikäisille ja kuntoisille sopivaa ohjattua ryhmäliikuntaa.

Ryhmäjumppaa maanantaisin klo 10–11 vetää Carlaalkaen 25. syyskuuta. Tunnit jatkuvat joka maanantai aina jouluun saakka.

Sulkapallo

TST:n jäsenet pelaavat yhdessä sulkapalloa joka tiistai ja torstai klo 1415. Mukaan sisäpelikengät ja jäsenkortti. Huom! TST:lle ei ole varattu vuoroa, vaan aika on vakiintunut pelaajien keskuudessa. 5 € / hlö / kk.

Paikkana Manhattan Sport Center, Pitkämäenkatu 4 B, 4.krs., 20250 Turku.

Vuoro voimassa näillä tiedoin syyskauden 2023.


Soutulaite

Turun Seudun TST ry:n Toimintakeskuksen liikuntasalista löytyy soutulaite, jolla voi harjoittaa lihasten, lähinnä jalkojen, mutta myös selän ja hauisten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.


Kuntopyörä

Liikuntasalista löytyy kuntopyörä. Kuntopyöräily kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa sekä jalkalihasten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.


Biljardipöytä

Liikuntasalissa on biljardipöytä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.


Pöytätennis

Liikuntasalissa on pöytätennispöytä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.


Keilailu

Keilailuvuorot ovat toistaiseksi päättyneet. Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta myöhemmin.


Turun kaupungin Kimmoke-ranneke

Pysy liikkeessä, hanki itsellesi Turun kaupungin Kimmoke-ranneke! Kimmokkeella voi harrastaa liikuntaa Turun kaupungin uimalaitoksissa ja kuntosaleilla sekä nauttia elämyksistä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa.

Kimmoke-ranneke on tarkoitettu tiettyjä tukia, kuten esim. työttömyysturvaa (peruspäiväraha/työmarkkinatuki) saaville turkulaisille.

Lue lisää.