Liikunta

Ohjattu ryhmäliikunta

Ohjatun ryhmäliikunnan kevätkausi 2023 TST:llä maanantaisin klo 10-11 maaliskuun loppuun saakka. Peruskuntoa kohottavan jumpan ohjaajana toimii Jossu. Paikkana Liikuntasali.

Soutulaite

Liikuntasalista löytyy soutulaite, jolla voi harjoittaa lihasten, lähinnä jalkojen, mutta myös selän ja hauisten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Kuntopyörä

Liikuntasalista löytyy kuntopyörä. Kuntopyöräily kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa sekä jalkalihasten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Biljardipöytä

Liikuntasalissa on biljardipöytä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Pöytätennis

Liikuntasalissa on pöytätennispöytä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Sulkapallo

TST:n jäsenet pelaavat yhdessä sulkapalloa joka tiistai ja torstai klo 12-13. Mukaan sisäpelikengät, maila ja jäsenkortti. Huom! TST:lle ei ole varattu vuoroa, vaan aika on vakiintunut pelaajien keskuudessa. 5 € / hlö / kk.

Paikkana Manhattan Sport Center, Pitkämäenkatu 4 B, 4.krs., 20250 Turku.

Keilailu

TST:n jäsenille on varattu kaksi rataa Kupittaan Keilahallista. Keilaamaan pääsee joka maanantai klo 14–15 ja klo 15–16. Keilauksen omavastuu on 2 € / hlö / tunti, keilakengät kuuluvat hintaan. Maksu keilahallin kassaan, jolloin on näytettävä jäsenkortti ja kirjoitettava nimensä osallistujavihkoon. Saavu paikalle viimeistään kymmenen minuuttia ennen vuoron alkua.

Kysyttävää? TST:n yhteyshenkilö / keilailuvastaava Juha-Pekka Korkka, puh. 040 1297605.

Kupittaan Keilahalli, Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Turun kaupungin Kimmoke-ranneke

Pysy liikkeessä, hanki itsellesi Turun kaupungin Kimmoke-ranneke! Kimmokkeella voi harrastaa liikuntaa Turun kaupungin uimalaitoksissa ja kuntosaleilla sekä nauttia elämyksistä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa.

Kimmoke-ranneke on tarkoitettu tiettyjä tukia, kuten esim. työttömyysturvaa (peruspäiväraha/työmarkkinatuki) saaville turkulaisille.

Lue lisää.