Turun Seudun TST ry

Liikunta

Tervetuloa liikkumaan yhdessä!

 

Maksaminen

TST:n ohjatun liikunnan tunnit ovat maksullisia ja edellyttävät yhdistyksen jäsenyyttä.

Liikuntatunnit voi maksaa hankkimalla kuukausikortin, joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ohjattuihin liikuntatunteihin kalenterikuukauden ajan. Liikuntakortti maksaa 10 €.

Vaihtoehtoisesti voi lunastaa 10 kerran lippuja, jolloin yhden tunnin hinnaksi tulee 1 €. Liput ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Sekä kortteja että lippuja myydään Toimintakeskuksen Infossa. Näytä korttisi tai lippusi tunnin alussa ohjaajalle. Yhdistyksen tukemia palveluja käytettäessä on myös esitettävä jäsenkortti.

 

Ohjatun liikunnan tunnit

Ohjatun liikunnan kevätkauden 2019 tunnit päättyivät toukokuussa. Kiitos kaikille jumppaajille ja erityiskiitos jumppien vetäjälle Johannalle! Ilmoitamme syksyn liikuntatunneista elokuussa.

 

Pingis ja biljardi

Monitoimitilassa TST:n jäsenet voivat pelata pingistä ja biljardia (omalla vastuulla) ainoastaan seuraavan aikataulun mukaan:

Biljardia maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15.
Pingistä tiistaisin ja torstaisin klo 13-15.

Muina aikoina pelaaminen ei ole mahdollista, sillä sali on varattu muuhun toimintaan. Muutokset mahdollisia, niistä ilmoitetaan Monitoimitilan ilmoitustaululla ja yhdistyksen verkkosivuilla.

Kuntosalilaitteet on poistettu käytöstä.

 

Sulkapallo ja keilailu

Sulkapallovuorot Manhattanin Sport Centerissä tiistaisin ja torstaisin klo 12–14. Maksullinen. 8€/kenttä/tunti.

Keilailu maanantaisin klo 13–15 Kupittaan Keilahallissa Kupittaankatu 1. Maksullinen. 3,50€/jäsen.

 

Poikkeukset

Liikuntaohjelmaan voi tulla täydennyksiä. Pidätämme myös oikeudet muutoksiin. Peruuntuvista tunneista (esim. ohjaajan sairastuminen) pyritään tiedottamaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ajoissa.

Toimintakeskus sulkeutuu juhlapyhien aattoina tai aatonaattoina klo 13, mikä tarkoittaa sitä, että klo 13 tai myöhemmin alkavat liikuntatunnit peruuntuvat automaattisesti.

Jumppaan ei myöskään pääse silloin, kun Toimintakeskus on suljettu. Toimintakeskus on suljettu juhlapyhinä, kuten esim. juhannusaattona sekä jouluna.

 

Kylpylähotelli Caribia

Kylpylähotelli Caribian (Kongressikuja 1, Turku) alennetut hinnat ja sarjakortit eivät ole toistaiseksi voimassa. Neuvottelut ovat käynnissä, muutoksista ilmoitetaan myöhemmin.

 

Vaikuta tarjontaan

TST:läiset ovat sisäistäneet liikunnan merkityksen sekä fyysisen että henkisen vireystason ja sitä kautta myös työkyvyn ylläpitäjänä.

TST:n liikuntatarjonta on monipuolista ja siihen voivat myös jäsenet itse vaikuttaa. On aktiivisia, jo pysyviksi muodostuneita harrastajaryhmiä (joihin uudetkin pääsevät mukaan) ja kokeilevia, uusia trendejä haistelevia sesonkiliikkujia. Kerro ideasi Infoon.