Liikunta

Ohjattua ryhmäliikuntaa

Peruskuntoa kohottavaa jumppaa Liikuntasalissa (Monitoimitila) tiistaisin klo 1011. Jumppaa järjestetään ainakin 11. lokakuuta asti. Ohjaaja Johanna Kinnunen. Tervetuloa!

Soutulaite

Liikuntasalista löytyy soutulaite, jolla voi harjoittaa lihasten, lähinnä jalkojen, mutta myös selän ja hauisten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Kuntopyörä

Liikuntasalista löytyy kuntopyörä. Kuntopyöräily kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa sekä jalkalihasten kestävyyttä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Biljardipöytä

Liikuntasalissa on biljardipöytä. Käytettävissä Toimintakeskuksen aukioloaikoina.

Sulkapallo

TST:n jäsenet pelaavat yhdessä sulkapalloa joka tiistai ja torstai klo 12-13. Mukaan sisäpelikengät, maila ja jäsenkortti. Huom! TST:lle ei ole varattu vuoroa, vaan aika on vakiintunut pelaajien keskuudessa. Varmista pelikaveri ennen menoa.

Kertamaksu on 1€ per henkilö per viikko alkaen syyskuusta 2022.

Paikkana Manhattan Sport Center, Pitkämäenkatu 4 B, 4.krs., 20250 Turku.

Aikataulu voimassa syyskauden 2022.

Keilailu

TST:n jäsenille on varattu oma vuoro Kupittaan Keilahallista. Keilaamaan pääsee joka keskiviikko klo 14–15 TST:n jäsenille varatuilla kahdella radalla. Aikataulu voimassa 7.9.-14.12.

Kertamaksu on 1 € per kerta alkaen syyskuusta 2022. Ota mukaan tasaraha ja jäsenkortti.
Kysyttävää? TST:n yhteyshenkilö / keilailuvastaava Juha-Pekka Korkka, puh. 044 2888 028.

Kupittaan Keilahalli, Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Kylpylä Holiday Club Caribia

Kylpylän käyttö ma–su 14 €/hlö.
Kuntosali ja vesijumppa 42 €/10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu).
Kylpylän etuhinta ei ole voimassa koulujen lukukausien lomaviikkoina eikä arkipyhinä.

Edut koskevat TST:n jäseniä ja ovat henkilökohtaisia. Edut edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.

Jäsenetuhinnat voimassa 1.1.-31.12.2022.

Lisätiedot ja ryhmävaraukset Kylpylä Holiday Club Caribia / myyntipalvelu, puh. 030 687 4000, hotelsales.caribia @ holidayclub.fi. Kongressikuja 1, 20540 Turku.

Turun kaupungin Kimmoke-ranneke

Pysy liikkeessä, hanki itsellesi Turun kaupungin Kimmoke-ranneke! Kimmokkeella voi harrastaa liikuntaa Turun kaupungin uimalaitoksissa ja kuntosaleilla sekä nauttia elämyksistä urheilu- ja kulttuuritapahtumissa.

Kimmoke-ranneke on tarkoitettu tiettyjä tukia, kuten esim. työttömyysturvaa (peruspäiväraha/työmarkkinatuki) saaville turkulaisille.

Lue lisää.