Lähde Suomen Kädentaitomessuille la 18.11.

Kaikilla kädentaidoista ja itse tekemisestä kiinnostunella on nyt mojova tilaisuus osallistua lauantaina 18. marraskuuta Suomen Kädentaitomessuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Ilmoittautuminen ja maksu 28 € (ei jäsenet 35 €) Infoon pe 3.11. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi ripeästi!

Kuva: Mona Räsänen / Tampereenmessut.fi materiaalipankki

Kuljetus lähtee Varissuolta Hintsa Knaapin kadun pysäkiltä nro. 1460 klo 8 ja ottaa mukaan lisää kyytiläisiä Linnankadun turistipysäkiltä Kansallisen kirjakaupan edessä noin klo 8.15. Turkuu palataan noin klo 18.

Matka tehdään yhteistyössä Varissuon Työ ja Toiminta VT ry kanssa.

”Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Messutapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista. Tänä vuonna tapahtuma kietoutuu yhteisöllisyyden lämpöiseen voimaan. Aisti yhteisön voima ja saavu kädentaitojen kehtoon.”
–kadentaidot.fi