Turun Seudun TST ry

Cabaret-musikaali Turun kaupunginteatterissa la 10.10. klo 14

Nyt on mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista Turun Kaupunginteatterissa! Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi berliiniläiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta. Eletään vuotta 1931. Naurusta, kyynelistä ja jäykkyydestä jäsenissä irrottavasta musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

Kit Kat Clubin sykkeessä hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Rooleissa:

Olli Rahkonen, Anna Victoria Eriksson, Miiko Toiviainen, Stefan Karlsson, Riitta Salminen, Mika Kujala, Minna Hämäläinen, Emmi Kangas, Panu Kangas, Mikko Kauppila, Katariina Lantto, Mikko Nuopponen, Filip Ohls, Soile Ojala, Helena Puukka, Pauliina Saarinen ja Anssi Valikainen.

Lipun hinta 33 € / työtön, 52 € / eläkeläinen, sisältää Föli-lipun teatterille.

Lippuja permannolle varattu 20. Varaus ja maksu TST-infoon 15.9. mennessä. Liput noudettavissa TST:ltä 2 viikkoa ennen esitystä, jos haluat hyödyntää Föli-edun bussissa. Ennakkoon noutamattomat liput Anne Tyniltä teatterin aulasta ennen esitystä.

Kuva: Turun kaupunginteatteri

Lue lisää