Illuusio jossa elämme -näytelmään ilmaisia lippuja

Linnateatteri tarjoaa TST:n jäsenille ilmaisia lippuja Illuusio jossa elämme -näytelmän ennakkoesityksiin tiistaina 29. elokuuta ja keskiviikkona 30. elokuuta.

Esitykset alkavat klo 19 ja ovat kestoltaan noin kaksi tuntia. Näytökset esitetään Linnateatterin Teatteriravintolassa (Humalistonkatu 7).

Kaikki liput varattu.

Kuva: Linnateatteri

”Mitä jos kaikki onkin mahdollista? 

Henkilö herää salaperäisestä huoneesta ja kuulee pian olevansa oman mielensä vankina. Pyrkimys vapauteen etenee yleisön ja hänen omien oivallustensa avulla. 

Illuusio, jossa elämme on teatteria ja mentalismia yhdistävä viihteellinen matka mielen näyttämöllä. Mentalisminäytelmä on ennennäkemätön konsepti Suomessa. 

Näyttämöllä lumoaa Talent Suomestakin tuttu mentalisti Jenni Sofia. Esitys tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja sisältää psykologista mielen taikuutta, joka luo illuusion siitä, kuinka kaikki voikin olla mahdollista. 

Millaista tarinaa omat ajatuksesi sinulle kertovat? Entä oletko koskaan miettinyt, millainen on mielesi näyttämö? Tule Linnateatteriin hämmästymään illuusioiden äärelle ja kokemaan ihmismielen ihmeitä! ”