Anna Duunin venematkat juhlakaudella 2023

Anna Duuni viettää TST:llä olonsa 20-vuotisjuhlaa kuluvana vuonna. Sen kunniaksi seilataan ahkerasti Turun saaristossa.

Varaa itsellesi paikka venereissulta ja tule mukaan viettämään hienoa päivää saaristossa!

Tähän artikkeliin kerätään kaikki TST:n jäsenten vielä varattavissa olevat matkat loppukauden ajalta.

Jokaisesta matkasta löytyy oma artikkeli tarkemmilla tiedoilla, johon pääset linkkiä klikkaamalla. Tämän artikkelin lopusta löytyy myös osallistujien muistilista. Luethan muistilistan huolellisesti ennen reissuun lähtöä!

Kuva: Pixabay

Anna Duuni -veneretkelle osallistujan muistilista:

1. Jos olet estynyt osallistumasta retkelle, ilmoita siitä hyvissä ajoin TST:n Infoon puh. 044 7007 421. Mikäli retki on sellaisena ajankohtana, jolloin Info on suljettu, soita suoraan veneeseen, puh. 044 7007 448 tai matkanvetäjälle, jos sellainen on. TST:n käytännön mukaisesti retkimaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai hoitajan kirjoittamaa todistusta vastaan. Soita veneeseen myös, jos myöhästyt sovitusta lähtöajasta. Veneen puhelin on auki vain miehistön ollessa paikalla.

2. Veneen kapteenilla on velvollisuus kieltää päihtyneen henkilön tulo veneeseen.

3. Veneretkillä on säävaraus. Lähinnä voimakas tuuli voi olla esteenä. Mikäli retki peruuntuu sään tai esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän takia, retkimaksun saa takaisin infosta. Ennen kotoa lähtöä, on hyvä vielä tarkistaa puhelimestaan, onko mahdollisista muutoksista tullut tekstiviesti tai koetettu soittamalla tavoittaa.

4. Varaudu sään mukaisin varustein. Lämmintä, tuulen ja sateen pitävää vaatetta mukaan. Myös varavaatteita. Merellä / saaristossa voi olla erilainen sää kuin maissa. Ota mukaan myös päähine ja aurinkovoide. Ja uimapuku sekä pyyhe, jos aiot uida tai saunoa (mikäli saunomismahdollisuus on). Jos aiot mennä luontoon kävelemään, varaa mukaan varrelliset lenkkarit, vaelluskengät tai kumisaappaat sekä pitkälahkeiset housut. Monissa saarissa on käärmeitä ja punkkeja.

5. Mukaan omat eväät. Veneessä on pieni kaasuhella/ -uuni. Varaudu siihen, että matka saattaa kestää ennakoitua kauemmin. Ota mukaan hyvin ladattu kännykkä. Muista mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeesi ja ota varalta mukaan myös parin seuraavan päivän annokset. Kerro kapteenille, mikäli sinulla on jokin vakava sairaus ja miten toimitaan mahdollisen sairaskohtauksen yllättäessä.

6. Avotulen teko on saarissa kielletty, paitsi merkityillä grillipaikoilla. Kunnioita saariston herkkää luontoa ja vältä häiritsemästä pesiviä lintuja.

7. Veneeseen ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä.

8. Kerro erityistoiveistasi retkenvetäjälle etukäteen, esim. saunomistoive.

Anna Duuni -vene on osoitteessa Itäinen Rantakatu 46 (Martinsillan kupeessa).

Paikalle pääset busseilla 9, 14, 15, 30, 50-56 (ensimmäinen pysäkki heti Martinsillan jälkeen).

Pyri saapumaan paikalle varttia ennen lähtöä.

Nautinnollisia matkoja ja tervetuloa!