TST:n jäsenkorttien 2023 myynti käynnissä

TST:n jäsenenä saat elämään uutta potkua rahanarvoisista eduista, kokemuksista, elämyksistä ja toiminnasta iloisen kirjavassa joukossa.

Vuoden 2023 jäsenkorttien myynti alkoi Toimintakeskuksen Infossa maanantaina 21.11.2022 klo 9.

Jäsenmaksu maksetaan jäsenhakemuksen palautuksen yhteydessä. Varsinaiset jäsenet maksavat 10 € jäsenmaksun, kannatusjäsenet 30 € sekä ja yhdistys- ja yhteisöjäsenet 100 € vuosijäsenmaksun.

Vuoden 2022 jäsenkortti on voimassa 31.1.2023 saakka.

Turun Seudun TST ry:n jäsenet pääsevät nauttimaan edullisesta kotiruuasta toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTallissa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-14. KasarmiTallin aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 9-9.30 ja lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-13.30.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja edullisempaa ruokailua varten. TST ry:n jäsenten alle kouluikäiset lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa ja pienet koululaiset puoleen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan tuodessaan oman astian kuljetusta varten.

TST:n jäsenet voivat ostaa edullisesti toimintakeskuksen puutyöpajan palveluita. Puutyöpajan palveluihin kuuluvat mm. ruokapöydän 20 €, ruokapöydän tuolin 15 €, pienen lipaston laatikoilla 25 €, jakkaran 10 € ja pienesineiden 8 € maalaustyöt. Hinnat sisältävät hionnan, tasoitteen ja pintakäsittelyn. Asiakas tuo itse pintakäsittelyaineen.

Erittäin huonokuntoisten tuotteiden hinnat sovitaan erikseen. Pajassa on tarjolla myös korjaustöitä kuten pöydän ja tuolin jalkojen liimausta tai ruuvausta 10 €/kpl, 30 €/4 kpl. Muut korjaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pajasta on saatavilla myös valmiita linnunpönttöjä 10 €/kpl.

ATK-korjaamo palvelee TST ry:n jäseniä maanantaista perjantaihin klo 9.15-13.30 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Tarjolla on apua tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa kuten asennuksissa, huollossa, opastuksessa, neuvonnassa ja päivityksissä. ATK-korjaamolla on vanhojen valokuvien skannauspalvelu, joka ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon.

ATK-korjaamo tarjoaa myös vanhojen VHS-videokasettien sisältöjen siirrot, joka pitää sisällään vain asiakkaan omat tekijänoikeussuojan alaiset kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia ja vuokrafilmejä. Palvelut saa voimassa olevaa TST:n jäsenkorttia näyttämällä.

Tietotupa on TST:n jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia. Tietotuvasta löytyy päivän lehdet ja tietokoneilla voi päivittää vaikkapa CV:n tai surffata netissä. Tilasta löytyy myös TV ja pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

TST:n jäsenille on suunnattu niin lyhyitä kuin vähän pitempiäkin koulutuksia ja kursseja. Jäsenet voivat suorittaa hygieniapassin jäsenetuhintaan ja jäsenille on vaihtelevasti tarjolla tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Kaikki TST:n tapahtumat, koulutukset ja kurssit löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia. Jäsenet voivat vuokrata myös TST:n Infosta sen aukioloaikoina peräkärryä 6 €/vrk + 20 €:n pantti.

TST järjestää myös monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan. M/S Anna Duuni -vene on yksi TST:n ylpeyden aiheista. TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja. Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

TST:n jäsenet voivat vuokrata neljänkymmenen kilometrin päässä Turusta, saariston luonnon äärellä Naantalin Rymättylän Paavaisissa sijaitsevaa vuonna 2010 rakennettua Paavarotti-mökkiä omaan käyttöönsä. 4 + 2 hengen mökkiin kuuluu terassi, tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone, sauna ja pesuhuone. 30,5 m2. Etäisyys meren rantaan noin 20 metriä. Vuokraus päättyy TST:n ja sen jäsenten osalta 31.5.2023.

TST:n jäsenille on tarjolla myös monipuolista liikuntatarjontaa kuten Manhattan Sport Centerin sulkapallovuoro tiistaisin ja torstaisin klo 12-13. Mukaan sisäpelikengät, maila ja jäsenkortti. Varmista pelikaveri ennen menoa. TST:n jäsenille on myös varattu keskiviikkoisin klo 14-15 keilavuoro Kupittaan Keilahallista.

Kylpylä Holiday Club Caribia tarjoaa TST:n jäsenille henkilökohtaisia etuja. Edut edellyttävät mainintaa jäseneduista ja jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa. TST:n jäsenet saavat kylpylän käyttöönsä maanantaista sunnuntaihin 14 €/hlö, kuntosalin ja vesijumpan 42 €/10 kerran kortti (uudesta sarjakortista 8 € korttimaksu). Kylpylähinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Muina aikoina ovat voimassa hinnaston mukaiset hinnat.

TST:n jäsenille on tarjolla laajaa edunvalvontaa, samoin asiaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, mm. työttömän oikeuksista. Lue lisää kattojärjestömme Työttömien Keskusjärjestön sivuilta. Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-14, puh 050 321 8670. Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

Sokerina pohjalla TST:n jäsenet saavat 15 %:n alennuksen Turun Kauppahallin Torisuutarilta teetetyistä töistä ja 10 %:n alennuksen tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä.