TST:n jäsenkorttien 2023 myynti käynnissä

TST:n jäsenenä saat elämään uutta potkua rahanarvoisista eduista, kokemuksista, elämyksistä ja toiminnasta iloisen kirjavassa joukossa.

TST:n jäsenten erilaisia rahanarvoisia etuja ovat muun muassa ruokaravintola KasarmiTallin edullinen aamiainen ja lounas, Korjausompelimo, IT-huolto.

Vuoden 2023 jäsenkorttien myynti on käynnissä Toimintakeskuksen Infossa sen aukioloaikoina.

Jäsenmaksu maksetaan Infon tiskille: Varsinaiset jäsenet 10 €, kannatusjäsenet 30 € sekä yhdistys- ja yhteisöjäsenet 100 €.

Turun Seudun TST ry:n jäsenet pääsevät nauttimaan edullisesta kotiruuasta toimintakeskuksen lounasravintola KasarmiTallissa, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30-14.30. KasarmiTallin aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 8.30-9.30 ja lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-14.

Ruokaravintolan kassalta voi ostaa kymmenen kerran ruokalippuvihkoja edullisempaa ruokailua varten. TST ry:n jäsenten alle kouluikäiset lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa ja pienet koululaiset puoleen hintaan. Ruokalasta voi ostaa aterian myös mukaan tuodessaan oman astian kuljetusta varten.

IT-huolto palvelee TST ry:n jäseniä maanantaista perjantaihin klo 9-13.30 Kanslerintien toimintakeskuksessa. Tarjolla on apua tietokoneeseen ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa kuten asennuksissa, huollossa, opastuksessa, neuvonnassa ja päivityksissä. IT-huollossa on vanhojen valokuvien skannauspalvelu, joka ottaa vastaan jäsenien vanhoja valokuvia ja skannaa ne digitaaliseen muotoon.

IT-huolto tarjoaa myös vanhojen VHS-videokasettien sisältöjen siirrot, joka pitää sisällään vain asiakkaan omat tekijänoikeussuojan alaiset kotivideot, ei esim. tv-nauhoituksia, myyntielokuvia ja vuokrafilmejä. Palvelut saa voimassa olevaa TST:n jäsenkorttia näyttämällä.

Turun Seudun TST:n Toimintakeskuksessa avautui tammikuun puolessa välissä TST:n pieni Korjausompelimo. Siellä korjataan yhdistyksen jäsenten vaatteita ja tekstiilejä pientä korvausta vastaan.

Tietotupa on TST:n jäsenten yhteinen olohuone ja kokoontumispaikka, jossa järjestetään monia erilaisia tilaisuuksia, visoja ja keskustelutapaamisia. Tietotuvasta löytyy päivän lehdet ja tietokoneilla voi päivittää vaikkapa CV:n tai surffata netissä. Tilasta löytyy myös TV ja pieni kirjasto rentoon ajanviettoon.

TST:n jäsenille on suunnattu niin lyhyitä kuin vähän pitempiäkin koulutuksia ja kursseja. Jäsenet voivat suorittaa hygieniapassin jäsenetuhintaan ja jäsenille on vaihtelevasti tarjolla tietokoneen käyttöön liittyviä kursseja. Kaikki TST:n tapahtumat, koulutukset ja kurssit löytyvät Tulevat tapahtumat -sivulta.

TST:llä kokoontuu monipuolinen kattaus kerhoja ja ryhmiä, joista löytyy jokaiselle jotain. Käsityökerhoja, luonto- ja kalakerho, TST House Band ja monta muuta, kaikki jäsenille avoimia. Jäsenet voivat vuokrata myös TST:n Infosta sen aukioloaikoina peräkärryä 6 €/vrk + 20 €:n pantti.

TST järjestää myös monipuolisia kulttuuritapahtumia, retkiä ja matkoja jäsenhintaan. M/S Anna Duuni -vene on yksi TST:n ylpeyden aiheista. TST:n jäsenet, omat projektit ja yhteistyökumppanit voivat hyödyntää Anna Duunia koulutus-, kokous- ja virkistystarkoituksiin.

Kuukausittain tehdään kaikille jäsenille avoimia teemamatkoja. Kaikki vastuukuljettajat, kansimiehet ja emännät ovat omasta jäsenistöstä nousseita vapaaehtoistyöntekijöitä, tottuneita veneilijöitä, jotka ovat lisäksi suorittaneet Anna Duunin tarpeisiin räätälöidyn kurssin.

TST:n jäsenille on tarjolla myös monipuolista liikuntatarjontaa omassa liikuntasalissa sekä Manhattan Sport Centerin sulkapallovuoro tiistaisin ja torstaisin klo 14-15. Mukaan sisäpelikengät, maila ja jäsenkortti. Varmista pelikaveri ennen menoa.

TST:n jäsenille on tarjolla laajaa edunvalvontaa, samoin asiaa ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista, mm. työttömän oikeuksista. Lue lisää kattojärjestömme Työttömien Keskusjärjestön sivuilta.

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy:n lakimiehet tarjoavat TST:n jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-14, puh 050 321 8670. Ilmoitathan jäsennumerosi lakiasiainpalvelun kanssa asioidessasi.

Sokerina pohjalla TST:n jäsenet saavat 15 %:n alennuksen Turun Kauppahallin Torisuutarilta teetetyistä töistä ja 10 %:n alennuksen tarvikkeista, TST:n jäsenkorttia näyttämällä.