Turun Seudun TST ry

Jäsentoiminta

 

Anna Duunin kuutamoristeily Björkholmiin ke 2.9.

Lähtö klo 12 Aurajoen laiturista (Martinsillan pielestä), paluu yöllä.

Hinta: 8 euroa.

Maksimi 12 matkustajaa.

Perillä saunomis- ja grillausmahdollisuus

Muuta: Osallistuminen vain terveenä. Säänmukainen varustus. Omat eväät. Matkan aikana oleskellaan pääsiassa kannella. Huom. sateen tai kovan tuulen sattuessa matka peruuntuu.

Ilmoittautuminen ja maksu TST:n infoon viimeistään ti 1.9. klo 12 mennessä.

/ Toiminta

Anna Duunin muinaistuliristeily Merimaskuun la 29.8.

Lähtö klo 16 Aurajoen laiturista (Martinsillan pielestä), paluu yöllä.

Hinta: 6 euroa.

Maksimi 12 matkustajaa.

Muuta: Osallistuminen vain terveenä. Säänmukainen varustus. Omat eväät. Matkan aikana oleskellaan pääsiassa kannella. Huom. sateen tai kovan tuulen sattuessa matka peruuntuu.

Ilmoittautuminen ja maksu TST:n infoon viimeistään pe 28.8. klo 11 mennessä.

/ Toiminta

Anna Duunin matka Björkholmiin ti 18.8.

Lähtö klo 10 Aurajoen laiturista (Martinsillan pielestä), paluu noin klo 21.

Hinta: 8 euroa.

Maksimi 12 matkustajaa.

Perillä saunomis- ja grillausmahdollisuus

Muuta: Osallistuminen vain terveenä. Säänmukainen varustus. Omat eväät. Matkan aikana oleskellaan pääsiassa kannella. Huom. sateen tai kovan tuulen sattuessa matka peruuntuu.

Ilmoittautuminen ja maksu TST:n infoon viimeistään ma 17.8. klo 12 mennessä.

/ Toiminta

Anna Duunin matka Karhuluotoon ti 11.8.

Lähtö klo 10 Aurajoen laiturista (Martinsillan pielestä), paluu noin klo 19.

Hinta: 6 euroa.

Maksimi 12 matkustajaa.

Perillä saunomis- ja grillausmahdollisuus

Muuta: Osallistuminen vain terveenä. Säänmukainen varustus. Omat eväät. Matkan aikana oleskellaan pääsiassa kannella. Huom. sateen tai kovan tuulen sattuessa matka peruuntuu.

Ilmoittautuminen ja maksu TST:n infoon viimeistään ma 10.8. klo 12 mennessä.

/ Toiminta

”MUMMUN SAAPPAASSA SOI FOX” Tampereen Komediateatterissa

”MUMMUN SAAPPAASSA SOI FOX” Tampereen Komediateatterissa

Tampereen Komediateatterissa ensimmäistä kertaa vieraileva Sirkku Peltola ohjaa päänäyttämölle Lea-palkitun komediansa La 19.9.20, näytös klo 14.

”Perheessä on isä, äiti ja kaksi lasta. Tarinan keskiössä on Tarmo-poika, jota painavat suuret huolet. Paljon on asioita, joista puhutaan, tärkeimmät jäävät salaisuuksiksi. Poliisi ja opettaja käyvät hämmentämässä pieneen kotiinsa kiinnikasvaneita vanhempia, jotka yrittävät parhaansa. Yrittävät maailmassa, jossa kaikki kiitää ohi ja jättää kurvissa kyydistänsä hitaimmat.

Tarmon mummulla on matkaradio saappaassa, se on tanssiin kutsu… ”

Käsikirjoitus ja ohjaus Sirkku Peltola.

Rooleissa mm. Miia Selin, Aimo Räsänen, Tuukka Huttunen, Marika Heiskanen

Matkaohjelma: 9.45 lähtö TST, 10.00 linja-autoaseman turistipysäkki. Lounas museokeskus Vapriikin noutopöydästä klo 12.30-13.30. Näytös klo 14. Paluu Turkuun n. klo 19.

Matkan hinta 65€/ jäsen (avec 75€) sis. bussikuljetuksen isolla turistibussilla, teatterilipun permannolta, keittolounaan (sis. Päivän keiton, salaattipöydän, kahvin ja jälkiruoan).

Ilmoittautumiset ja maksu 3.8. alkaen Infoon, viimeistään 18.8.

Ennakkomaksu 20€ varattaessa, loput 19.8. mennessä. Järjestää TST-matkailu ja kulttuuri/Anne Tyni

Retki Wiurilan Kartanon kesänäyttelyyn pe 21.8.

Salon Halikossa sijaistsevan Wiurilan kartanon pihapiiriin ja talousrakennuksiin on levittäytynyt Varsinais-Suomen suurin nykytaiteen näyttely Tie jonka valitsin. Näyttelyä on ehditty verrata jo kuuluisan Taidekeskus Salmelan nykytaiteen näyttelyyn! Teokset, joita on lähes 40, pohtivat luonnon ja koko ympäröivän maailman tilaa.

Ryhmällemme on varattu tunnin opastuskierros ja matka taittuu isolla tilausbussilla.

Retki tehdään yhdessä Viuhka-projektin kanssa.

Matkaohjelma: Lähtö TST:ltä klo 11, opastus klo 12-13, paluu Turkuun n. klo 17.

Alueen ravintolassa, Club Engelissä on mahdollisuus nauttia lounasta (10,90 €) tai kahvitella. Myös salaattipöytä.

Matkan hinta 10€/ jäsen, avec 15€. Ilmoittautumiset ja maksu 3.8. alkaen viimeistään 18.8. Infoon.

Viuhkaprojektilaisten ilmoittautumiset suoraan projektihenkilöstölle.

Tervetuloa taas TST:lle!

TST ry Kanslerintie 19

Turun Seudun TST ry:n Toimintakeskus on jälleen avoinna! Tervetuloa vaikka syömään aamiaista ja lounasta ja tapaamaan tuttuja.

Toimintomme käynnistyvät pikku hiljaa, mutta jo nyt voit varata itsellesi yhdistyksen Paavarotti-mökin Infosta. Samalla voit maksaa jäsenmaksusi, mikäli sitä et vielä ole tehnyt.

Toimintakeskus on avoinna ma-pe klo 8.30-15.

Kasarmitalli tarjoilee lounasta klo 11-13.30. Aaminen on katettu klo 8.30-9.30.

Syyskauden EU-ruokajaot käynnistyivät tiistaina 4. elokuuta. Kuivamuonaa on jatkossa jaossa TST:llä viikoittain, tiistaisin klo 10-14.  Sisäänkäynti vain ulkokautta, Toimintakeskuksen hallintopäädystä.

Jäsenten oma vaikuttamisfoorumi, Torstaipalaveri, pidetään taas torstaina 6. elokuuta klo 10, todennäköisesti Toimintakeskuksen pihalla.

Huomioithan, että noudatamme sekä turva­välejä että hyvää käsi­hygieniaa. Valmistaudu jonoihin ja käyttäydy rauhallisesti. Älä tule hengitystie­oireisena Toiminta­keskukseen, vaan pysy kotona.

Viimeinen Pasodoble Akselissa

Viimeinen Pasodoble Akselissa

Teatteri Akseli tarjoaa kymmenelle TST:n jäsenelle mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi Viimeinen Pasodoble -ennakkonäytökseen.

TÄYNNÄ

Aika: tiistaina 4.8.2020 klo 19:00 (ovet aukeavat klo 18:30)

Paikka: Teatteri Akseli, Humalistonkatu 8a, Turku

Sitovat ilmoittautumiset puhelimitse 28.7. alkaen klo 10-14 välillä, puh 044 7007 426/ Lempinen

Juhannusristeily 19.6.

Juhannusristeily 19.6.

Lähtö juhannusaattona kello 14 Aurajoesta, m/s Anna Duunin kotilaiturista, Martinsillan kupeesta.

Suuntana Merimasku, Velkua. Mahdollisuuksien mukaan poiketaan jossakin laiturissa. Presidentin kokolle ei välttämättä mennä, mutta matkustajien toiveet pyritään ottamaan huomioon.

Hinta: 8 euroa, maksetaan käteisellä veneessä.

Maksimi 10 matkustajaa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muuta: Osallistuminen vain terveenä. Matkan aikana oleskellaan pääsiassa kannella, joten varustautuminen sen mukaan. Sisätiloissa voi oleilla vain muutama ihminen kerrallaan.
Valmistaudu esittämään jäsenkorttisi alukseen noustessa.
Paluu yöllä, jolloin bussit eivät enää kulje.
Huom! Sateen tai kovan tuulen sattuessa matka peruuntuu.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: tarkemmat ohjeet ja varaukset soittamalla (ei tekstiviestillä) veneen puhelinnumeroon 044 7007 448, Anneli. Ma – pe klo 10 – 14.

TST:llä tapahtuu (vähän)

Toimintakeskuksen pihalla pidetään avoin Torstai-palaveri torstaina 4.6.20 klo 10.00 lähtien. Kyseessä on toistaiseksi kertaluontoinen tapahtuma, jossa kartoitetaan mahdollisuudet ja jäsenten halukkuus osallistua pienimuotoiseen, koronakriisin huomioon ottavaan jäsentoimintaan. Kokoontumisessa istutaan turvavälit ja hygienia huomioiden. Otathan halutessasi omat eväät mukaan.
Tervetuloa!

Paavarotti-mökkiä vuokrataan 1.6.20 lähtien varauskirjan mukaan siten, että varaukset vastaanotetaan puhelimitse INFO:n numerossa 044 7007 421 (ma-pe klo 10-14). Vuokraaja noutaa avaimet sovitusti Toimintakeskuksesta, maksaa maksukortilla ja saa mukaansa kaavakkeen, jonka palauttaa yhdistyksen postilaatikkoon avaimen palautuksen yhteydessä. Varaaja vastaa mökin siivouksesta lähtiessä, ja varauksien välissä on yksi vuorokausi, elleivät peräkkäiset varaajat kuulu samaan talouteen.
Katso lisätietoja Paavarotista.

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 17.6.2020 klo 11.00 TST:n toimintakeskuksen ulkopihalla, Kanslerintie 19, 20200 Turku. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä hallituksen esitys omaisuuden myynnistä. Ilmoittautuminen alkaa klo 10.15. Otathan jäsenkorttisi mukaan.
Tervetuloa!

TST:n Toimintakeskus suljettu

Turun Seudun TST ry:n Toimintakeskus on suljettu 17.3. – 31.5.2020. Syynä sulkemiseen on valtioneuvoston ohjeistus koronavirusepidemiatilanteessa. Ilmoitamme Toimintakeskuksen avautumisesta vielä erikseen.

Kaikki TST:n toimintakeskuksessa pidettäväksi ilmoitetut kokoontumiset, tapahtumat, kurssit, koulutukset jne. on täten tältä ajalta peruttu.

/ Toiminta

TST:n jäsentoiminta tauolla koronan vuoksi

Turun Seudun TST ry:n vilkas jäsentoiminta on toistaiseksi pysähdyksissä. Syynä on koronapandemian aiheuttama poikkeustila.

TST:n toimintakeskus on väliaikaisesti suljettu eikä siellä näin ollen voida järjestää minkäänlaista toimintaa.

Pahoittelemme tilannetta, ja käynnistämme jälleen yhdistyksen jäsentoiminnot koronatilanteen salliessa.

TST:n teatterimatkojen peruuntumisista

TST:n teatterimatkojen peruuntumisista

TST:n vilkas harrastustoiminta on tällä hetkellä jäissä koronavirusepidemian vuoksi. Suurin osa suunnitelluista teatterimatkoista on myös peruuntunut:

Kevään ja alkukesän teatterimatkat Naantalin Emmateatteriin 28. toukokuuta ja Tampereen Komediateatteriin 10. kesäkuuta on peruttu. Samppalinnan ja Linnateatterin kesän näytökset on myös peruutettu.

Valkeakosken kesäteatterin Aira-musikaalin kaikki kesän esitykset on peruttu, tuotanto siirtyy kesälle 2021.

Komediateatterin näytelmä Korpelan kujanjuoksu siirtyy ensi kesään, keskiviikoksi 16. kesäkuuta 2021.

Tampereen Komediateatteriin on varattu lippuja Mummon saappaissa soi fox -esitykseen lauantaille 19. syyskuuta 2020 klo 14. Tästä lisätiedot myöhemmin.

Mahdolliset jo maksetut ennakkomaksut palautetaan TST:n infosta kun toimintakeskus jälleen avautuu. Ennakkomaksut voi siirtää myös tuleviin, toteutuviin retkiin.

Kuva: Linnateatteri.

Päivitetty viimeksi 30.4.: Aira-musikaalin peruuntuminen tältä kesältä.

Synttäreitä ja vappuohjelmaa!

Värikästä vappua TST ry

Värikästä vappua TST ryYhteisöradio ja kansalaismedia Radio Robin Hood viettää 30-vuotisjuhlapäivää vappuaattona 30. huhtikuuta 2020 taajuudella 91,5 MHz.

Vapun kunniaksi on luvassa puhetta, työväenmusiikkia ja keväistä iskelmää. Ohjelmassa myös vapputervehdyksiä, joiden joukossa tietysti myös perinteiset TST:n vapputervehdykset. Kuuntele!

Terveiset kuullaan useampaan kertaan vapun aikana, kellonajat löytyvät vappuviikolla Radio Robin Hoodin ohjelmatiedoista.

Juhlavuoden merkeissä pioneeriradiotoimittaja Esa Rantasen haastattelu vappuaattona 30. huhtikuuta klo 11 ja sunnuntaina 3. toukokuuta klo 16.

Muistathan, että myös TST:n oma jäsentoimintakanava TST Radio tekee ohjelmia Radio Robin Hoodiin. Lue lisää.

TST:n vapputervehdys juuri sinulle!

TST:n vapputervehdys juuri sinulle!

”Vaikeina aikoina yhteisöjen tuki ja vahva solidaarisuus korostuu.

Tänä vappuna juhlimme maltilla suojellaksemme toisiamme.

Lämminhenkistä vappua jokaiselle ja samalla mahtavat onnittelut 30-vuotiaalle yhteisöradio Robin Hoodille.”

Toivottajana vasta 27-vuotias Turun Seudun TST ry.

TST:n vuosikokous siirtyy

TST:n vuosikokous siirtyy

Turun Seudun TST ry:n sääntömääräinen vuosikokous siirtyy pidettäväksi myöhemmin keväällä.

Aikaisemmin ilmoitettu kokouspäivämäärä 7. huhtikuuta on nyt koronavirustilanteen vuoksi peruttu.

Ilmoitamme uuden kokouspäivämäärän mahdollisimman pian.